Sana da bir boyoz benden...Yanında fırında pişirilmiş bir yumurta da cabası...:)
Malum boyoz yumurta gavur İzmir'in bir Yahudi hediyesidir...
Printable View
Şu anda meclisde Türkiye'de Türk ulusunun içinde Kürdistan/Kürt ulusu yaratmak isteyen ve bu uğurda onbinlerce insanı katletmiş bir örgüt var,sen bunları nerede lanetledin nerede meclisden atılmasını cezalandırılmasını istedin göster bakayım bir!
Önce Türk ulusuna karşı işlenen suçu ve suçluları adını adresini vererek lanetle sonra da kendi içimizde kimi eleştireceksen eleştir..
Afra tafra abi abla ne fark eder yav
Simdi gahmet gulay Ahmet mi
Ben hep happy mi dedim ahmet abila ya ama farkmaz genelde mantikli biri
Bora gibi kimseye guzelleme filanda yapmiyo
Kisiligi oturmus bi kardesimiz gahmet. Cinsiyet no piroblem
Abbbaaavv yandaş kaymış ekonomistlere
Dilek Güngör: Dolar 10 TL olacak demişlerdi! Yalancı çobanlar, hiçbir tahminleri tutmadı
Siyasi bakış açılarını analizlerine yansıtıp döviz kurları üzerinden felaket tellallığı yapan ekonomistler, yalancı çobana döndü. Hiçbir tahminleri tutmadı
http://www.patronlardunyasi.com/habe...tutmadi/223007
Bu başlıkta yazdıklarınızı okuyoruz.
Ağır bir travma yaşadığınızı sanıyorum. Her anınızda bu kadar kin ve nefret başka türlü olamaz bence.
Umarım kurtulursunuz bir şekilde bu vücudunuza sadece zehir zerkeden durumdan.Bunu içtenlikle diliyorum.
Yukarıda yazdığınıza gelince...
"şu anda mecliste Kürdistan/Kürt ulusu yaratmak isteyen ve bu uğurda onbinlerce insanı katletmiş bir örgüt var.." demektesiniz...
Meclisteki HDP olmalı kastınız.
İyi ama o partiyi oraya bu ülkede seçmen sayılan insanların verdikleri oy getirmedi mi?
PKK yı anlıyorum da...
Bu insanları ne yapacağız?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Federatif bir çözümle kendi eyaletlerine hapsetmek mi?
Yoksa o bölgeyi onlara verip onlardan böylelikle kurtulmak mı?
Ya da?
Ahmet bey, zannımca eski Mandrake nickli katılımcı. İyidir zabetaycılar, iyiki varlar.
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'dan S-400 satın alan Türkiye'ye uygulanacak olası yaptırımları konuşmak için bütün Cumhuriyetçi Senatörleri Beyaz Saray'a toplantıya çağırdı.
Washington Post'un haberine göre Trump tüm senatörlere bir davetiye göndererek salı günü TSİ 23.00'da Beyaz Saray'da bir toplantı düzenleneceğini duyurdu. Trump'ın adına gönderilen davetiyenin konu kısmına 'Türkiye yaptırımları' yazıldı.
MB ihale yontemi yerine swap işlemlerini BİST swap piyasasına taşıyormuş. Şu işlemlerin ne kadarı MB ye ait acaba? Bu işlemleri de ay sonlarında açıkladığı raporda görebilecek miyiz Deniz Hocam?
https://resmim.net/f/OjuiKH.png
29 kilo kavun, karpuz aldım 40 lira.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye'yi F-35 program çıkaran ABD'ye tepki göstererek "Kimsenin yanına kar kalmayacaktır. Kötü müttefiklik savaş uçaklarının yapılmasına gerekçe olacaktır" dedi.
ABD'nin F-35 kararına da tepki gösteren Bahçeli "Türkiye'nin F-35 projesinden çıkarılması kimsenin yanına kar kalmayacaktır. Kötü müttefiklik inşallah Türk'ün imzası ve damgası bulunan gelişmiş savaş uçaklarının yapılmasına da neden ve gerekçe olacaktır." ifadelerini kullandı.
(4) temmuz'da başlattığı yukarı yönlü mini trendini, (17) temmuz'da kırdıktan sonra, gelen onca olumsuz haberi görmezden gelerek, nasılsa lehinde kullanan tl enstrümanı güçlenerek, (1) şubat, (26) mart ve (4) temmuz diplerinden geçen desteği (4)üncü kez test etmeyi başardı. oradan gelen tepkiyle haftayı (5.65) üstünde kapatmayı başardı.
(1) şubat'tan başlattığı trend desteği üzerinde kaldığı müddetçe, (9) - (23) mayıs tepelerinden çekilen düşen çizgisini aşma potansiyelini taşıyacaktır.https://twitter.com/…bel/status/1152932678771052544
21 Temmuz itibariyle, 31 Temmuz toplantisi icin FED faiz tahminleri:
Sabit kalma %0
25 puan inmesi %77.5
50 puan inmesi %22.5
Gun gectikce faiz indirim ihtimali daha da gucleniyor, bu tool'a gore.
Suanki sartlarda yil sonuna kadar 50 baz puan indirim bekleniyor, CME FedWatch Tool tarafindan.
https://i.ibb.co/rcTdz33/IMG-20190721-163154.png
Ek olarak sayin Mahfi Egilmez de MB'nin buyuk olasilikla ciddi oranda faiz dusurecegini ifade etti. Bakalim faiz dusurme yarisinda kurun yonu ne olacak? Benim tahminim kisa ve orta vadede yukari, uzun vadede asagi olacagi yonunde (Tamamen tahmin, bir dayanagim yok).
Konut kredileri kamudan sonra özelde de 1,50 ye düşmüş vaziyette.
Bu arada geçen kamu bankasından çektiğim son nakitlerin seri numaraları birbiri ardı idi.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şuanda enpara dan yüzde 19,5 aliyorum brüt günlükte.
Oda ayin en paralisi artı kredi kartı ile 10 kere 10 lira üstü harcama yaparsan.
Maaş hesabını direk buraya aktarıyorum .
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarda taktiğim belli artık.
Düşükten dolar al günlüğe at. Bırak işlesin günlük faiz oranı önemli değil.
Eurobondları takibe al %7.5,8 oranları görürsen al.
Tabi vergi konusunda problemi olmayanlar için ideal.
Dolar yorumu neler yazmış arkadaşlar okuyayım diyorum millet başka telden çalıyor. Önümüzdeki hafta bu is biter rahat olun gerilmeyin yok neymiş dth de 210 milyar olmuş millet yükselmeden bozmazmış millet doları tl ye güvenmediği için alıyor resmen manipülasyon var daha önce netice nereye gidecek açıkladım gidin tatilinizi yapın
https://i.postimg.cc/cC4Yxmwh/Ekran-Al-nt-s.png
piyasanın yarı fiatına kurbanlık satıyor ihtitacı olan :kahkah:
Çok sakin bu akşam konu.
Ben yorum yazmışım bazı arkadaşlar alintilamis ama ben yorum silindiği için göremiyorum, ne yazdım acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=2yR_ms2eMo0
Gittin artık, seni ben nerde bulup yalvarayım.
arkadaslar % 30 civari bir tl kaldi.
ortalamam 5.50.
onumuzde ki 15 gunde hem tl donusum var hemde 3 tane ciddi olay beklentim
1. mb faiz indirimi
2. fed faiz indirimi
3. olasi yaptirimlar..
siz olsaniz ne yaparsiniz ?
bu % 30 u kura bakmadan dovize mi gecirsem
altina mi cevirsem
yoksa tl de mi biraksam.
uzun vade dokunmayacagim bir para bu arada.
Açılış 5.6637TRY+0.0046+0.08%
Adana'da sahte içki içen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Bu ölümle son iki haftada metil alkol zehirlenmesinden hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
Birazı ile bir kurban paketi yaptırıp muhtaçlara dağıtın.
Ben öyle yapacağım.
Bugün mahallenin parkında marketin açılışını beklerken ; yaşlı bir adam yanındaki 4 kişilik grupla sohbet ediyordu. Konuşmalardan anladığım birisi imam ve diğer yaşlılar O' na sorular soruyordu. Adam '' hocam, hac zamanı hacıların parasıyla din görevlisi, sağlık görevlisi hatta güvenlikçi gönderiliyor. Bu insanlar da hacı oluyor mu ? '' diye sordu. Hoca '' Bu işi diyanet yaptığına göre oluyordur '' dedi. Fakat yaşlılar çok kararlı olarak ; dini kuralları da işlerine göre esnetiyorlar ya pes. Bunlar kabul etse bile ALLAH kabul etmeyecektir dediler.
Toplumun konuştukları konularla güncel konular ( ekonomi, doğu akdeniz, s400 vb.) farklı gibi....