Bu kadar sahipsiz olmasının sebebi nedir acaba?Adamlar 2 3 kademe için al sat yapıyor! Yoksa robot mu?
Printable View
Bu kadar sahipsiz olmasının sebebi nedir acaba?Adamlar 2 3 kademe için al sat yapıyor! Yoksa robot mu?
Bedelsizin yanına %200 de bedelli ekleyecekler borçlar başka türlü kapatılamıyor
Yine tuzak kuruyor brezilyalılar
yemezler artık kimse atlamaz almak için
Çok fazla küçük yatirimci var hissede dökmek için mi yapiyor acaba ??
Bayrama moralli girin dedi patron bayram sonrası alır geri şekerleri 😂 Hayırlı bayramlar
Yine aynı filmi çeviriyorlar millete malı yüklüyorlar
Döviz artmadı borçlar aynı eski köhnemiş sektör
Brezilyalı lanetlerde başta bilanço sanırım kötü gelecek veriyorlar elimize iyi geleceği zaman düşürüyorlardı genelde hale 2021 fiyatlarında
ama bekliyoruz 35 olana kadar
Bilanço ne zaman gelecek ??? 35 az gelir iki yılda her şey üç dört katına gitti ,bakalım patron karakterini gösterecek.
Temettü veriyor agamız bozdurup bozdurup harcarız artık 0.068 😊
Borçları satışlarının 2-3 katı eurobondları artık taşımakta zorlanıyor patron bedelli yapmak için elindekini yükseltip KY ye yükledi şimdi birkaç bedelsizin yanına bedelliyi dayayacak
Uzun süredir tuttuğum hisselerimi bu nedenle %75 ini satıp çıktım artık kabak tadı verdi hersene aynı oyun yüseltip satıyor sonrada enf kadar düşürüp tekrar alıyor yıllıkta hep kendisi kazanıyor
Kalanlara allah sabır bol kazanç nasip etsin
hoşçakalın
bu nasıl firmadır ? bir kap bir açıklama gelmez. ilginç. gitmediği için değil hani yani hiç bir haber vs.. gelmez. diğer elimdeki firmalar bir şey atıyor arada yok sipariş, yok açılış, yok fabrika şusu busu vs.. :) 69-70 milyon USD piyasa değeri ile sürünmeye devam.
Üstelik böyle sıcak dalgaları dünyayı kavururken bunlarda kucuk yatırımcıyı kavurma derdinde.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket neredeyse her dönemde satış hasılatının %10 u kadar satış pazarlama gideri yaptığını iddia ediyor. Bunu ısrarla devam ettiriyor allah aşıkına bizim vergi müfettişleri ne iş yapar. aleni bir şekilde adamın gözüne soka soka vergi kaçırılıyor.
Ciro : 1.676.665.645
Pazarlama Gideri :-164.549.636
Kar : 72.651.971
diğer komik giderleri yazmıyorum.
Yazıklar olsun.
Hiç bir beklentisi yok mu, hiç mi umut yok bu hissede?
Hiç bir beklentisi yok nisanda yüde 75 ini çıkmıştım
Yine cfo değiştirmiş bu 10. Değişiklik bu bile neler döndüğünü gösteriyor brezilyalının dediğini yapmayan gidiyor ne istediğini herkes biliyor!
Burada bekleyen herkes zararda bu zarar enerji hisselerindeki agresif yükselişlerle çıkartılabilir ancak
Ben kalan %25 ise satıp ALFAS a gidiyorum artık 2024 5. Ay beklenti hedefi 750 tl deniyor
Hoşçakalın klimasanzedeler(ben dahil)
10 yıldır takip ettiğim klimasan defterinide kapatıyorum
bu aşağılık hisse dün güya çıkıyor gibi yapıyor sonra bastılar. bugünde aynı mal mal hareketler. elde kendimce var. yani demem o ki 35-40 lara bir gel düşünürüz. buradan neyini verelim? götürecekseniz adam gibi sürün. pddd bari 1 yapın. kimse vermez buralardan. okuyorlarsa tabi burayı okumuyorlarsa da umurumda değil.
60 milyon USD piyasa değeri var. Leş olmuş resmen.bun kadar değersiz demek ki.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KLMSN geleceğin hisesi yatırımlık hise kalkışa hazır bekliyorum ytd
piyasa klimasan ı görmezden gelemez,80 milyon sermaye büyüklüğü ve özkaynaklarına göre ucuz.. jant karton egeprofil göz atarak değerlendirin derim.
tüm şirketlerin piyasa değerleri uçmuşken , senin ki biraz düdük kalmış sevgili Klimasan!!!!
Sıcaktan soğuğa..
Depolar lazım herkese..
Kurban yaklaşmış..
Etler bozulmamalı..
Sıcaklarda şarap, kışın da lazım likör,
Aslan sütü de korunmalı..
Meşrubatçı da yaşamalı, bakkal amca da ürününü sevinçle satmalı..
Klimasan hattı zattında 100 lira olmalı.. YTD.
4.gündür sürekli düşüyor. bu kadar düşecek ne vardı anlamadım. 200 günlük HO değdi artık dönse bari
elimdekilere ilave bugün başka bir rezil kağıdımı verip bunu aldım oranın maliyeti yüksekti 42 maliyeti var buna göre. kağıt değişimi yaptım kısaca. bu firmayı avantajlı görüyorum yeni pazar+ euro çıkışı+ ypp + da vs..
Bu hisseye 250-300 diyorlar ne dersiniz?
brezilyalı maliyet hesabı yapmış, gözleri fal taşı gibi açılmış param eridi demiş .. diyorlar... telafi zamanı mı