ACC hisseleri dün %1 artýda kapattý, fon bugün %0,0052 artý gösteriyor. Endekse short açýyorlar galiba.
Printable View
ACC hisseleri dün %1 artýda kapattý, fon bugün %0,0052 artý gösteriyor. Endekse short açýyorlar galiba.
La viop boyleyse bist enaz eksi 2
Tutunun daaaa dusuyoruzzzzzz
Bugün çok fazla ekrana bakmaya gerek yok. Gün sonu bakarýz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Didi
150.300 e dikkat
Dardanel +8, durdo -2 , gsdho +2 diðerleri yatay tcd
Tcd +0,11% açýlýþ
dostlar, malûmunuz olduðu üzere teknikten taktikten anlamam. ama mümkün olduðunca aklý baþýnda analizcileri takip ederim. geçen hafta bu günlerde de yazdýðým gibi ful olarak hisse fonda olmak, benim açýmdan uyku kaçýrýr. dinlediklerimden harmanladýðým þu: borsa son zamanlarda iyi yükseldi ama yorgunluk alâmetleri görülüyor. ilk etapta 125 direncine takýlmasý, yüksek olasýlýk. orta vadede beklentiler güzel olsa da kýsa vadede her an, bir düzeltme ile ilk etapta 119, oralarý da kýrarsa kendini 115'lerde dahi bulabilir. ille de böyle olacak diyemez kimse ama kýsa vadede yorgunluk alametleri net þekilde görülüyor. bu yüzden her ne olursa olsun benim açýmdan ful hisse fona girilmez. duruma göre pozisyon azaltýlýr veya artýrýlýr. þu aralar forma fazla girmiyorum. çünkü yükseliþlerde aþýrý heyecan, düþüþlerde de aþýrý panik ortamý oluyor ve þahsen ben etkileniyorum ve yanlýþ kararlar verebiliyorum. dikkatli ve temkinli olmamýz gereken günlerden geçiyoruz vesselam. bol kazançlar dileðiyle
Son durum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d5c154955.jpg
dün tcd alým gireyim demiþtim unutmuþum iyi de olmuþ, bugün için gireyim de öðleden sonrasýný pek kestiremiyorum, burada endekse göre alým satým yapmak yanlýþ herhalde, fonun içindeki hisselerin durumuna göre yapmak gerekiyor ama güncel hisse durumunu tam bilemiyoruz sanýrým.
Asya borsalarý düþük kapamýþmýþ, bu diðer borsalarý ve bizi etkilermiþmiþ, sebep neymiþ korono virüsü ve 1,5 milyarlýk çin de 4 adet ölümcül vak a görülmüþmüþ, ulen düzeltme yapabilmek için bile sebep bulamýyoruz...Ama bu hayra alamet deðil tta ve ýpv aðýrlýk arttýrmak gerekiyor sanýrým
ALE-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugün borçlanma araçlarýnýn oralama -0.4 getirmesinin nedenini bilen var mý aranýzda dün kendime daha sakin günler için 2-3 fon listesi yaptým DZT-AK2-HTT gibi bugun baktým hepsi eksi getirmiþ nedenini çok merak ettim.
Genelde içerikleri : %80 devlet tahvili - TPP- TERS REPO - ÖZEL SEKTÖR TAHVÝLÝ
Tahvil faizleri dususu durdu
Gec kaldin 10 gun once bu fonlara girilirdi
Su anda gec
Ytd.
ASUS_X007D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acaba kvb'lerden de çýkýþ yapmak gerekir mi bu gün?
Hayrani bey,
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...alar/sgmk.aspx
adresinden 2 yýllýklarý kontrol etmek yararýnýza olabilir.
TCD son 1 haftadýr (dün hariç) eksi ve eski performansýndan uzaktý , buda tuttuðu hisselerinde düþüþ veya biraz eksiye gidiþ olduðuna iþaret verebilir.
bugün borsada %1 düþerse tabaný bulmuþ hisselerle TCD'ye girilebilir bence , tabiki borsanýn dahada düþeceðini öngörüyorsan bekleyebilirsin. çok fazla hisse tutan fon'larda mecburen endekse göre hareket etmeliyiz, heleki TCD gibi agresif fonlarda hisse deðiþimi çok olabiliyor.
cerento-melihþah-mel1005 verdiðiniz cevaplar için teþekkürler,
sakin ve çok stres yapmadan alýnabilecek fonlara bir kaç örnek verebilir misiniz
HPD-HOA-ZPG-YAC-IBB-AIS-EIB-EIC olabilir mi?
Tahvil faizleri için ben de iþyatirima bakýyorum ama kvba için ayýn 16'sindan sonra veri girilmedi grafik kýsmýnda. Kýyaslama yapýlan kýsým. 5 ve 10 yýllýklar girilmiþ ama. Belki diðeri de bugün girilir.
Burak son durum ne gardaslik
Dusecek borsa boyle dusmez acin gozunuzu
Burada felaket tellalligi yapan kisilere bir bakin
Gecmis iletilerini okuyun
Kac defa teknik aciklama yapmis
Rakam vererek konusmus
Kuslara ayilara vs kanmayin dostlar
Hedef 137k icin zemin dolduruyor...ytd
TCD son 1 haftadýr türev oranýný arttýrmýþ, ortalama %8'ler seviyesinden %13'lere çýkarmýþ.
Fon katýlma belgeside var artýk %6-7 oranýnda.
artan portföy büyüklüðünden kaynaklý sanýrým bu deðiþimler, performansý bozmazsa 4-5 ay içinde milyarý bulabilir bu fon.
Hacim 4 m
Thy eksi 2 de
Thy hacmi 600k
Endeks eksi 0.50 de
Anlamayan adam yoktur sanirim
Kartalim anladin mi?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4559143415.jpg
dün mail attým tacirlere RYGYO varmý portföy'de , birde son 3 gündür biraz performansýnýz düþtü hafif panikledik alýþkýn deðiliz diye. :)
tacirler oðuz bey aþaðýdakini yazmýþ
Deðiþken fonumuz en riskli yönettiðimiz fondur. BIST 100 Endeksi’nin düþtüðü günler bu fonun artý yazabileceði gibi, yatay seyrettiði veya yükseldiði günlerde de düþebilir. Dolayýsýyla en az 1 yýl kadar uzun vadeli yatýrým yapmanýzý öneriyoruz.
Fonun taþýdýðý hisse senetlerini sizin de bahsettiðiniz þekilde KAP bildirimlerinden takip edebilirsiniz. Bunun dýþýnda hisse bazýnda herhangi bir ek bilgilendirme, yönlendirme vs yapamýyoruz.
Tcd +1,69 resmi rakam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
xtkjs endeksi bugunde akmaya devam etmiþ patlamaya hazýr bomba vaziyetini aldý artýk ben elimdekileri %20yle boþalttým.
Nedemek istedin bu endeks nedir
Ne patliyo aciklayin