kredili işleme kapatacaklar ona uğraşıyorlar gibi..dün yuzde 9 yap bugun yuzde 10 düşür..akşama haber düşer kredili işleme kapatilir
Printable View
kredili işleme kapatacaklar ona uğraşıyorlar gibi..dün yuzde 9 yap bugun yuzde 10 düşür..akşama haber düşer kredili işleme kapatilir
vay bee ne hisseymiş...adamlar resmen 40 takla atiyorlar...sayin tahtaci biz kazanmadiysak sen hepten kazanamadin..basiretsizligini bize yükleme...tahtayi tutmaya calisirsan altina edersin...secim ayı mart ayina kadar bekleriz sorun degil..düşür 300 altina belki o fiyatlardan korkar satariz.. ha dikkat et oralardanda mal kaptirma sakin
Çok güzel bir ralli ortamını kaçırdık. Yapacak birşey yok yazık oldu
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu iş yerel seçimlerden önce bitmeli. buradaki rantı ve avantayı hiçkimse bırakmak istemez, hele ki belediye akp ye geçecekken.
bunu neye dayanarak söylüyorum: iyi parti aday çıkaracağını söyledi, vazgeçmezler ise ist belediyesi akp' ye hayırlı olsun.
bu sebeple kendime koyduğum deadline yılbaşıdır. bu vakte kadar kap beklerim. kalmış ikibuçuk ay. korkup kaçacak değiliz.
Vay anasını, acemşah sayesinde 2015 lerde alıp satmıştım. 8 sene olmuş hala imar mı çıkmadı mı buna ya oha
buralardan dönmezse 295 civarı son kale, onun altında kapanışlar gelirse aşağısı kara delik.
Vayyy vayyy kimler gelmiş kimler gözümüz yollarda kalmıştı bizde sizi bekliyorduk tam kadro hahahahaha eksik falan yoktur umarım.
Ne şirket ne imar
Şirket resmen spek eğitim sahası oldu
Anlı sanli vede namlı spekler asla vazgeçemiyor benim gibi.
Hadi bakalım bir el ativerin....
Ortada kimsesiz gibi kalmasın.
Duyduğum kadarıyla bizim bölge encümen raporu hazırlanmış imza peşine ibb sevk edilecekmis ehh buda bir şey seçim öncesi aski işi bitecek gibi duruyor pek ihtimal vermiyordum ama olacak gibi bunun kokusunu alanlar olmuş belli .
Eskiden ucuzduk şimdi kelepir ölü eşek modunda ...
Bizim ihtiyar heyeti fırsat kolluyor emekli ikramiyeleri direkt buraya gelir gibi ...
ulan arkadaş bu deniz yatirimdan oynayan kimse resmen tahtayi tutmak icin mal aliyor sonra zararina satiyor...ne istiyorsun bu tahtadan adi tahtaci.... tahtayi baskilacam diye lot kaptirdi simdi ise kimse kazanmasin istiyor...senle veya sensiz bu tahta gider agaa bunu kalin kafana sok artik...
Bir tek bu kaldı üç haneli...
deniz gedik bankoff hepsi aynı sülale ..bekleriz arkadaş bekleriz nasılsa seve seve...
salak tahtaci vur kagiti aşagiya da endamini görelim
Sn paydaşlar değerli ortaklar bu şirketin halka açık kısmında olan fiyat hareketleri bu saatten sonra masak incelemesine konu olabilecek düzeylere malesef gelmiş durumdadır.
Bazı çevreler anladığım izlediğim kadarıyla burada para aklamaya çalışıyorlar senelerdir olanlar başka bir şekilde izah edemez duruma geldim.
Bu net olarak tahtadaki kişi yada kişilere son uyarımdır.
Aynı zamanda şirket yonetiminide buradan uyarıyorum sizde spk ve masak üzerinden bir araştırma baslatin. Başka türlü kendinizi de işin içinde olmadığınız konusunda temize çıkartamazsınız.
Bir şikayet konusuda mevcut hali ile bu şirketin mutludan bölünerek ayrılması ve bist te işlem girmesine izin veren kamu personeli için olmalıdır.
Biste ayak uyduramayan piyasa degerlemelerine ayak uyduramayan sermayesi küçük şirketlere yada aklınıza gelen hiç bir şeye uymayan yıllardır devam eden bir baskı ve bunu yapan bir kaç kurum illaki masak tarafından araştırılmalıdır.
Yurtdışına bankof qnb üzerinden para transferimi yapıyorsunuz nedir bu ahlaksızlık.
Imar planları onaylanmış 18 uygulaması bitmek üzere ve şirket tarla fiyatlarının bile altında.
Bu durum başka türlü izah edilemeyecek boyutlara ulaşmak üzeredir.
Mart ayında yapılacak genel kurula kadar size süre o saatten sonra işler artık başka türlü işlemeye başlar.
Buradan yetkili kurumlara suç duyurusunda bulunalım hep beraber bakalım bu şirketin halka açık kısmında kimler at koşturmuş .
Gün birlik olma günüdür bu şirket bu kadar at kosturulacak biryer olmamalıdır. Bizler sadece ederini istiyoruz senelerdir sabırla bekleyen gerçek yatırımcılar olarak.
Şikayeti yaptım. " Piyasa bozucu eylem"deniliyor bu işlemlere... Kendi kendine işlem...Bir nane olmaz olmaz genelde... Deniz bankoff qnb ve gedik diye kurumları belirttim.
Yıl başından bu yana endeks %50 yukarda bu arkadaş %5 negatif getiride sanki önce ki senelerde aşırı prim yapmış endeks üzeri gitmiste bu sene düzeltmesini yapıyor.
4 basamaklı ve başlangıç olan yerler haricinde bir yere gelmesi lazımdı şimdiye kadar.
7 120 000 sermaye
bir daire fiyatı 15- 20 mly güncel , bir daire ye 2 bedelsiz daha da bi şey söylemiyorum.
Baskılasınlar bakalım sonuçta vademiz uzun biz de kelepir fiyata lotu artırmaya devam ederiz.
Erken kalkan yol alırmış bedesizciler falan gelmeden sessizce devam.
Boşverin spk yı patronu ne yaparlarsa yapsınlar. ytd...
ulan ne adi tahtaci varmis deniz yatirimdaki arkadas koy bakalim alabildigim kadar alacam...hadi kes cezani bekliyorum
Diğer tahtalarimdan duruma bakacağım. Onların duruma göre 300 altına verirse on, yirmi daha alırım . Orada da bırakırım yeter artık..
Diğerleriyle makas qcaip açıldı. Soluksuz bini devirmesi lazım. Haber bekleniyor yoksa bunlar tahtayı ezmeye devam eder.
Bu ne biçim giriş boyle? Sagolsunlar kazandırdılar yolları açık olsun.. Buyur gel burada da uğraşıyoruz aynı ekiplerle.. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortam şenlenecek belli oldu hadi hayırlısı bakalım umarım uyarılarımı dikkate alırlar.
Seneler sonra win win yapın.
Şu borsada üç kağıdı kaptirdigima çok üzüldüm... Diğerleri çok problem değil kazandık kaybettik ama göz göre göre bunlar yanlış tercihlerden, mecburiyetten elimden gitti.
Brova (yeşil): 1.16
Gubrf : 3
adel: 25 bu en yenisi iki sene önce yüzbin lot civarı vardı.
Sanırım Gubrf de sen de vardın o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn paydasim senin hafıza benden iyi maşaallah ama doğru diyorsun.
Plato zamanları biraz daha gençtik artık iyicene yaşlandık.
Sende birinin can almış halisin plato dan ne demişler çatal karam çingenem...
Vay bee babaannemin sözünü dinleseymişim daha da ne diyeyim...
Hep derdi oğlum sen cep delik cepken delik kalacaksın....
Iyicene bunadık artık cisimizi bile tutamıyoruz arada kıçımızdan bile uyduruyoruz ehtiyar bir bunak olarak.
Zinde tutan tek şey turgg inadi ...
Özetle inadim inat kıçım iki kanat derler o misal ...
50 dolarda sandığın kilidini açmak için aramaya başlarım 60 dolarda kilidi bulurum 70 dolarda sandık açılır 80 dolarda havalanır alanda kazansın denir ve komple borsa hayatı biter paralar torunlara kalır bende bu saatten sonra gelen paranın anca içine ederim deyip bir ton hijyen bez alır afiyetle içine sıçarım bu yaşta para anca böyle yeniyor.
Geçen torunlardan biri belediye ile işi vardı ona dediydim bir bakiver bizim işler ne durumda diye anladığım kadarıyla encümen yazısı yazılmış 18 uygulaması geliyormuş ve ibb ye sevk edilecekmis ivedilikle birileri özel olarak ilgi alaka gösteriyormuş normalden daha farklı olarak.
Uleynn dedim bu işin ilgi alaka gösterilmiş hali buysa biz yanmışız senelerdir zaman şu gibi aktı...
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Zaten olmadı halka açık kısmı komple alacam bir gün takas kadar alış yazan bir manyak görürseniz şaşırmayın şimdiden söyleyeyim.
adam genel kurulda rest çekti yazın takası alayım yada satıyorsanız peşin para 750 milyon tl hemen tapu devredin dedi (o zaman ekpertiz değeri 206 milyon du) .madem değeri 206 ben 750 e alırım dedi .arsaya teklif verdi. Ama patronlardan hiç tepki ses vs gelmedi.
Görüşüp anlaşmak ve kat karşılığı isteyen bir holding ten bahsedildi ama ne genel müdür nede patronlarda bu konuya nedense hiç cevap verilmedi.bir şeyler dönüyor gibi ama bizlere bilgi verilmiyor nedense.neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.hayırlısı olsun .
Mızrak çuvala sığmayacak inşaallah,
bunlar benim sahsi düşüncelerim kesinlikle al sat tut veya yatırım tavsiyesi gibi anlaşılmasın
genel kurula katıldıysanız görmüş olmanız gerek şayet o anda dışarıda filan değilseniz.yada genel kurul a katılan başka bir tanıdığınız varsa ondan teyit edebilirsiniz.hatta 29 martta twıter da bir hesapta olanlar yazıldı.dahada ulaşamazsanız özelden yazın görüşelim
bugün ne oldu? tavana giderken döndü kağıt.
Yok değilim. Çeteden birisi gibi de durmuyor. Sağ taraf satıcılar komple çete..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birisi şirkete soylese ne güzel olur. Şu enflasyon muhasebesi işi başlamadan bir değerleme yapsa üçüncü çeyrek bilancosunda görsek iyi olur. Yalandan Özkaynak artışı falan..
Hayırlı olsun
Ozledigimiz tavan biraz hizli mi oldu haber varsa gec bile.kaldida
Cuma dan belliydi... Sağda solda söylentiler de çıkarmışlar. Operasyon ama olması gereken zaten
Şirketimiz arazisinin de yer aldığı Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planına ilişkin olarak Kartal Belediyesi'nce 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. maddesi kapsamında yapılan çalışmanın tamamlanarak, Kartal Belediyesi Encümeni tarafından parselasyon planının İstanbul Büyükşehir Belediyesi onayına gönderildiği bilgisi şifaen öğrenilmiştir.
Bundan sonraki süreçte parselasyon planının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanması, onay sonrasında Kartal Belediyesi'nde 1 ay süre ile askıya çıkartılması, olası itirazların karara bağlanması gerekmektedir. Parselasyon planının kesinleşmesi, kadastro müdürlüğünce onaylanması ve tapu müdürlüğünce tescili sonrasında nihai tapu senetleri alınabilecektir.
Şirketimiz arazisinin yer aldığı Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planına ilişkin Kartal Belediyesi'nin 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. maddesi kapsamındaki çalışmalarının ise halen sürdüğü bilgisi şifaen öğrenilmiştir.
Pay sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.
Habere bak, utanmasalar daha cok uzun zaman var, bosuna heveslenmeyin, onu da bekleyeceksiniz, bunu da bekleyeceksiniz yazacaklarmis. Olumlu ne oluyorsa olumsuz gostermek icin gtlerini yirtiyor itler...
".. şifahen öğrenilmiştir" falan filan. bu nasıl kap böyle? hiç bizim şirketin tarzı değil! bana çok enteresan geldi. gerçi kap gelsin de nasıl gelirse gelsin. ayrıca okuyorlarsa "şifaen" değil "şifahen".