MAC 2,81%
MPS 2,20%
TCD 1,66%
TKF 2,67%
TTE 2,25%
Alirken dort dort aldi
Verirken dirhemle veriyorlar
Printable View
MAC 2,81%
MPS 2,20%
TCD 1,66%
TKF 2,67%
TTE 2,25%
Alirken dort dort aldi
Verirken dirhemle veriyorlar
Evet anlik 2.yillik - %5.60 guzel dususte
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Logo basta olmak uzere
İkinci seansta yazilimlara basarlarsa tte ucar gider....logo icin dualar edelim
üstadım, bence birbirimizle tartışmaktan ziyade istifade etme noktasına odaklansak çok daha kazançlı çıkarız. mesela dün elimizde olan fon kadar bir alım yapıp onun yerine elimizdeki fona da bu gün satış verseydik dahi ters bir şey olmadığı durumda kazanırdık gibi bir tablo var önümüzde. yarın olası bir tepki için hisse alıyorum dedi arkadaş ama aynı tepki için biz de hisse fonumuz kadar alım yapıp bu gün satıvererek zararımızın bir bölümünü günlük bir operasyonla kurtarabilirdik. büyüklük, sadece ve sadece Allah'a mahsustur. üç günlük dünyada tartışıp kalp kırmaya kesinlikle değmez, selamlar
Ustad cokmu zararin
Sen yanlis bi yere bakiyon
Blomberg mobile gir piyasalar tikla ustte tahvil var tikla anlik oranlar orda guncel
Gozukuyor
Bu oran saat 15 e kadar degismezse yarin
Kvba iyi getirir. Bende fpk alicam
0.63 puan 11.30 dan 10.60 lar gelmiş yüzdesel yüzde 6 lara denk geliyor
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsallah ustad bugun +kapatacak gibi
Bugun 2 yilligin dususunden faydalanmak lazim bende 30 k vardi fiba fpk alicam
o daha çok sohbet muhabbet tarzını kastediyor. borsanın gidişatına dair bir öngörü yapılmadan hisse fonu almak, paraşüt açmadan uçaktan atlamak gibi olur. yanılıyorsam, yani burada borsanın gidişatıyla ilgili fikir paylaşmamız yasaksa kendilerinden rica ediyorum, lütfen konuya bir açıklık getirsin.
SAYIN YÖNETİCİMİZİN DİKKATİNE
bizler, hisse fonlara yatırım yaparken borsanın, borçlanma araçları fonu alırken tahvillerin, altın ve dövize endeksli fonları alırken de ilgili araçların gidişatını araştırıyor, kafamızda bir öngörü, bir fikir oluştuktan sonra da karar veriyoruz. bu noktada da bu araçların gidişat, faiz vb. gibi konularda fikirlerimizi paylaşıyoruz. siz, bazan yazışmalarımızı konu dışı yapmamamız konusunda bizlere haklı uyarılar yapıyorsunuz. bu konuya açıklık getirilmesi açısından sormak istiyorum
aldığımız fonların içeriğinde olan borsa, hisse, tahvil, döviz vb. yatırım araçlarından bahsetmek, konu dışına çıkmak şeklinde mi değerlendiriliyor? konuyu daha da açmak açısından "yarın borsada tepki yükselişi olabilir, böyle bir ihtimale karşı bu gün hisse fon alacağım dediğimde konu dışına mı çıkmış oluyorum? ilgi ve anlayışınıza şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda da başarılar dilerim. saygılarımla.
2-5-10yillik tahvil faizlerini anlik gorebilirsin
2 yil alti yok. Kvba larda 2 yillik oran agirlikli
Fiatlamaya etkilidir. Gecen hafta 2 yilliklarin
Dususu ile kvba lar iyi kar getirdi.
Gunluk takip lazim bende bugun pff satip
Valorsuz fpk alicam yarin 2 yillik yukselirse
Satip pff ye gecicem.
Malesef bu ortamda gunluk 0.03 getiri
Almak icin boyle varyasyonlar yapiyoruz
Ne hallere dustuk
Kesinlikle .. Başlıkla alakasız şeyler anlatmak, sohbet tarzı yazışmak( havalar nasıl ? İcmeye gidelim vs. vs.) , siyaset yapmak insanları küçümsemek , dalga gecmek gibi konulardan uzak duralım diyorum.. Burası Borsa , ekonomi formu fonlarda borsayla tabiiki ilgili bu yüzden ekonomi ve borsa konularında elbet paylaşım olacak , burada sadece hisse muhabbeti yapmayalım hisselerin kendi başlığı var orada yazabiliriz , fona dahil olan hisseler hakkında abartmadan tabii ki yazabiliriz ama hisse çok iyi buradan alalım , aman satmayın aman almayın gibi yazışmalardan bahsetmiyorum böyle şeyler tabiiki olmamalı .
yac fonu yabancı hisse senetlerine mi baglı bilen varmı ?
Bono miktar %
TRB220420T14 22/04/20 500.000,00 492.942,06 0,35
Devlet Tahvili
TRT130520T14 13/05/20 5.000.000,00 4.895.169,90 3,51
TRT100620T16 10/06/20 12.500.000,00 12.134.911,34 8,70
TRT080720T19 08/07/20 23.000.000,00 23.147.479,98 16,59
TRT120820T12 12/08/20 7.000.000,00 7.422.245,22 5,32
TRT160920T25 16/09/20 10.000.000,00 9.413.614,94 6,75
TRT071020T23 07/10/20 4.504.000,00 4.209.685,37 3,02
Satın almayı düşündüğünüz FPK fonunun içinde yukarıdaki bono ve tahviller var.
Bana itfasına 2 yıl kalmış olan tahvili gösterebilir misiniz?
Kvba lar 1 yıl ve altı bonolara göre fiyat oluşuyor biliyorum doğrumu?
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şikayet ettiniz ve sildim daha ne istiyorsunuz ki ? Ceza ise beklentiniz bunu size özelden de sorduğunuz için yazmıştım burada da belirteyim "her alakasız mesaja ceza vermeye kalkarsa başta siz olmak üzere bir çok arkadaş sürekli ceza alırlar o zaman daha tatsız bir durum olur.. " Mümkün mertebe silerek geçiyoruz ama silinmesine rağmen ısrarla devam ediliyorsa o zaman ceza vermeyi tercih ediyoruz, hemen ceza diye bir şey yok. Siz bunları düşünmeyin kural dışı paylaşımları bize bildirin biz gerekeni yaparız. Sürekli o bunu yaptı bu şunu yaptı yahu çocuk muyuz biz? Kural dışı mesaj görünce cevap vermek yerine bize iletin yeter. Cevap verildi mi işler iyice uzuyor.. Lütfen artık aynı şeyleri yazıp durmayalım olay açık ve basit.. Borsa ile ilgilenen herkesin kolaylıkla anlayacağı bir şey.. Vallahi aynı şeyleri yazmaktan yoruldum herkese diyorum lütfen dikkat edelim, kural dışı bildirimleri bize iletin geçin. İyi günler.
çok teşekkür ederim. şu halde arkadaşımız günlük yaptığı hisse işlemlerinden ziyade, yani sabah şunu alıp öğle üzeri şuradan sattım gibi değil de, borsa şuseviyelerden tepki verebilir, şuralar orta vade alım için düşünülebilir, şu seviyelerin geçilmesi zor olabilir benzeri paylaşımlarda bulunarak forma katkı sağlayabilir. bu mevzu da böylece tatlıya bağlanmış olur, herkese bol kazançlar diliyorum, Konya'dan selamlar
Fon fon derken coronada geldi dibimize kadar kibrista kactane otel karantinaya alindi artik canimizi duşunuyoruz fon derdimiz bitti.
Ustadim.ben tek tek fonun icindeki tahvillere bakmiyorum.genel olarak 2 yillik
Oranlar.arti eksi yapinca bu fpk da arti eksi
Getiriyor.
Fpk nin icinde 2 yillik olmayabilir.
Haklisin ama 2 yillik dusunce bu fonda
İyi getiriyor.yukselincede ya notr yada getirisi dusuyor veya az eksi yapiyor.
Ben bu fonu calistigim bankanin valorsuzu
Oldugu icin kullaniyorum.