Swap hamlesi ve istifanın kabul edilmemesi sonucu dolar hafif gevşetebilir.
Printable View
Swap hamlesi ve istifanın kabul edilmemesi sonucu dolar hafif gevşetebilir.
İletisim Başkanlığı : Terör örgütlerinin ülkemizdeki eylem kapasitelerinin önemli ölçüde azaltılmasında Sayın Bakanımızın yürüttüğü kararlı mücadelenin büyük payı vardır. Aynı şekilde deprem gibi doğal afetlerin ardından yapılan çalışmalarda da, İçişleri Bakanımız sürekli sahada olarak güçlü bir koordinasyon gerçekleştirmiştir. Koronavirüs salgının sağlık hizmetleri, gıda tedariki ve kamu güvenliği boyutu da bulunduğu bir gerçektir. İçişleri Bakanımız, bir ayı aşkın süredir yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla, bu süreçte ülkemizde kamu güvenliği konusunda hiçbir sıkıntı çekilmemesini temin etmiştir. Sayın Bakanımız istifa talebini Sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş, Cumhurbaşkanımız bu talebi uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir.
Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar Sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir.
Beyler hazırmıyız son 7 dakika, bekle Bizans ahalin sana geliyor.:kahkah:
Birazdan Bddk da açıkladığı kararı geri alırsa şaşırmam :)
Okuyabiliyorsunuz silinenleri nasıl olsa diye sildim
Surp Zadik bayram günü yalan söylecek Halim de yok benim başka zaman da hiçbir zaman söylemem
Yazıp silmişsiniz ne yazdınız görmedim film seyrediyordum
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Dolar/TL 6.7510
Demistim en basta duzmece diye. Bunlarin isi gucu yalan dolan zaten
Rize'de Soylu'nun istifa ettiğini duyan bir vatandaş intihar girişiminde bulundu: Polis 'istifası kabul edilmedi, in aşağı' diyerek ikna etti
Şimdi benim anladığım bizim halk soyluyu çok seviyor.Cuma günü olan saçmalığın faturası önemli değil biz az bişi hastalık kapsak da idare hata yapsa da kabulumüzdür yeter ki soylu istifa etmesin diyor.Eh demek ki adam kendini sevdirmiş.O da ayrı bir meziyet.Herneyse gündemimiz corona ise sanırım cuma gününün faturası haftaya çarşambadan itibaren önümüze gelir görürüz hasar ne kadarmış.
Boşverin istifayı o olay bitti, benim aziz halkım bunalmıştır 2 gündür hava da güzel, şöyle bir hava almaya çıktımı?
borsada fazla yabancı kalmadı kolay yoldan para kazanmaya alısmıs bıyıklı takımı borsada hep
https://i.hizliresim.com/5086WT.jpg
Yuh artık ulan 2 gündür risk arttı dendi, şaka maka derken ahali yine sokakta!
https://twitter.com/akaparacosm/stat...353498624?s=09
cok guldum buna
Bence, bir yöneticinin verdiğim kararın sonuçları yüzünden istifa ediyorum dedikten sonra görevine devam etmesi, o yöneticiyi ileride karar vermede tereddüte düşürür.
Hadi bir hata yaptınız, saat 24:00 yerine yasağı 05:00 uzatsaniz ya, silah atan, havai fişek fırlatan, korna çalan yüzbinlerce embesil yine sokakta.
Tüm muhalifler yarindan itibaren KTÖ'cü ilan edilecek:oleyo:
Pardon: bugünden itibaren
Diyelim ki, bilim kurulu 2 günlük sokağa çıkma yasağı faydalı oldu, iki-üç kez daha yapılırsa iyi olur diye görüş bildirdi.
Hangi bakanlık ilan edecek bu yasağı.
Bugun aksamki program.
https://twitter.com/diantoniofb/stat...367152640?s=20
En başından maske takma zorunluluğu, 20-65 yaş yasağı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmeliydi, ekleme saplama tedbirlerle bu kadar olur.
Fakat biz 10 gayme ateşle, kampanyası yaptık.
Ateş ölçerek binlerce umreciyi, yurt dışından geleni içeriye aldık, uçak seferlerini durdurmadık, iller arası ulaşımı azaltmadık, saymakla bitmez.
Soylu'nun kalmasından da memnun oldum açıkçası. Gideni aratan bir sistem var çünkü.
Usdtry 6.78
6767.6 yrtdsU
Bakın, 10 saatir 4 yazı yazılmış, bu beşinci.
Hiç birinde küfür yok, hakaret yok, aşağılama yok. :he:
Niye... bilin bakalım. :oleyo:
Eve servis traş yaptıranlar var 120 tl
Pasaj içi bazı yerlerde saç kesimi yapıyorlarmış .
Oralara da gidenleri duydum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.