Ttspor ve Pegasus rallisin de
Viop: 117 en yüksek
Xu100 98.316 olarak işaretlendi
Printable View
Ttspor ve Pegasus rallisin de
Viop: 117 en yüksek
Xu100 98.316 olarak işaretlendi
https://i.imgyukle.com/2020/04/14/QchIln.png
xu030
yükselen ilk beş vs düşen ilk beş
la endeksi buraya getirenlerde gram beyin varsa ne olayım:kahkah:
20 mayısa kadar tüm yurtdışı uçuşları erteledi thy biraz önce haber geldi
türkiye için beklentiler gitgide kötüleşiyor burada önlemler çok geç ve yetersiz alındığı için diğer ülkeler uçuşları açtığında bize sen gelme diyebilirler
çok sıkı karantina uygulayan ülkeler de az da olsa rakamlar geriliyor ama karantinayı uzatma kararı aldı çoğu gevşettiği anda fırlayacak tekrar
bu arada geçen hafta bizim köyde 10 gün içinde 4 yeni mezar kazıldı sadece 1 i coronadan öldü denilmişti.
bu hafta 4 tane daha geldi küçücük köyde
98 rakamına inanan yoktur inş.
Bende bugun borek yaptim. Dun aksamdan hamuru mayalamistim. Zaten guzel yemek yapardim ama su son 1 ay astim kendimi.
Yuhhh diyorum artik. Mc saatine 118.000 olur viop
Bir odayı zamanında kuş odası yapmıştık, sonradan ev sahibinin tepesi attı.
Her kişinin kişilik özelliğine göre hobi bulunur ama uğraşmak lazım. Evde mızıka, flüt, ney, gitar, keman, org vs çok var ama yetenek yok.
Kinetik yeteneği olanlar için enstrüman çalmak veya dans etmek de bir hobi sayılır.
Fotoğraf da iyi ama estetik yetenek lazım.
Gerçeği söyleyeyim din işleri de hobi sayılır, emekli olunca cami cami gezecektim önüme taş kondu.
Dostum bana xu30 da bir tane hisse soyle 7 gun ust uste tavan yapan.
Birak xu30 merdiven altinda boyle hareket olmuyor. O yuzden bu noktadan shortlamak hatali bir karar olamaz.
3 ayda hisse once 85 den 23 e dusuyor ve son 20 gunde 23 den 61 e geliyor. Batan zaten batmistir bu zamana kadar.
Kimse bana yok su hedef vermistim yok soyle boyle demesin. Bu normal bir cikis degil
Ne diyordunuz amacımız kazanmak kaybetmek değil... kumar... [emoji16]
Ha pgsus duserse zaten direk tabana gider. Tabana da giderse zaten en az 2 muhtemelen 3 taban yapar.
117000 üstünde kapanışlar başlarsa 120-122 bandı devreye girer.....
Boris hastaneye yatarken, 5 dk arayla haberi buraya yapıştıran 3-4 kişi vardı...Adam taburcu oldu, kimsenin ruhu duymadı...ya da duydu da, yazmak işine gelmedi.
Dipten %20 yükseldik...çöküşçülerin esas şimdi yazması lazım...ama şimdi de yazan yok.
Bu arada bundan bşr hafta önce salgın merkez Avrupa da sakinleşiyor, yeni vakalardaki artış hızı azalıyor dediğimde ( Almanya, italya, Fransa) saf ayağına yatanlar...şimdi anlamışlardır ne dediğimi.
Pegasusta hsbsc kamyonu dayamış döküyor malı...70 e kadar dayanabilen shortlar para kazanır:)
thy 20 mayısa kadar dış hatlar durduruldu. içhatlar 20 nisanda başlayacak
Pegasus vadelisin pastası olan varmı acaba ?
Hangi kurumlar long short ?
PGSUS da öncekinden daha büyük operasyon var gibi.
https://i.hizliresim.com/aaC4ll.png
USD bazlı uzun vadeli
https://i.hizliresim.com/j6rDmL.png
Bim de devreye girdi donunuza kadar alırlar bigshort
Madem Pala endexi yukari alacakti neden pay vadelilerde fiyati spottan onlarca kademe asagidan tutup milleti short tuzagina cekmedi ?..
Oysa bu yuksrliste pay vadelilerde spot ile vadeli fiyati parellel gitseydi pegasus, Tupras gibi hisselerde millet epey shorta binerdi.
Yine dun bu valitlerde Endex vadeli 1000 puan spotun altinda islem goruyordu.
Bu Palanin aklina sir ermiyor.
Bahçe işleri de güzel oluyor bir de ürün alması ayr bir zevk bence .
Yada renk renk çiçeklerin açması .
Gülle papatyalar ortanca sarıdunya karanfil
hepsi Çapa ve gübrelemek lazım ama malıum olaydan dolayı gidemiyoruz
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Dostum sercannn kusura bakma seni de ütüceğim gayri 😀😊
Beni tahrik ettin 😀😊