yarın 119.450 -121.400 dirençleri takip edelim
herkese iyi geceler
Printable View
yarın 119.450 -121.400 dirençleri takip edelim
herkese iyi geceler
Virüs işi dünyada çok kötüye doğru gidiyor.
Vaka sayıları çok fazla artıyor.
Hastalığı atlatanların antikorlarının 3 ay sonra yok olduğu tespit edilmiş.Bu zaten zor bulunacak olan aşıyı iyice etkisizleştiriyor.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-53387404
merill teyzemiz bugün yine yoktu olan hisselerdede satıştaydı
yalniz dünkü acilis puani kacti kimsenin farkettigini düsünmüyorum ancak bi mesaj olabilir
1453 puan ile acilis yapmistik dün😀😀
Bu arada forumun yaşaması için reklamlara arada tıklayalım.
TPZ % 0.65 artı gözlerime inanamadım, yanlışlık olmasın...
Satış valörü 5 gün --
117.700 üzeri kaldikca sorun yok ilk destek
bankalarda hareketlenmeler basliyor
bankalarin onculugunde endeks rahatlar
tabi bu yazdiklarim kendi düsüncemdir ..
TGE ekleyebilirim fakat degerleri google finance dan cekebilir miyiz. Onu bilmiyorum. Ustadlara bir sormak gerekli.
OPI ve OPH dagilim raporu aciklamiyor maalesef.
Rica ederim sizinde katkilariniz buyuk faydali ve isabetli yorumlarinizi takip ediyorum.
Musait bir zamanda eklemeyi dusunuyorum.
Ustad bu fonlari eklesek bile. Tablo ile Getirisini tahmin edebilecegimizi sanmiyorum. Cunku portfoy dagilimlarinda %50 civarinda hisse bulunmakta. Diger %50 degeri bilemeyecegimiz icin tablo da cok sapma olur diye dusunuyorum.
Kusura bakmayin sevinen ustad gozumden kacmis farkinda degilim. Hemen aciyorum. Cumleten bol kazanclar , saygilar.
3 temmuzda oph aldım. Kısa fon geçmişe bakarak fonun çok volatil olduğunu söyleyebilirim. Sanki relatif olarak bistten avantajlı değil gibi. Ama çok kısa dönem için tabi bi soylediklerim
bugün +0,30-0,50 arası kapatsak iyi olur..malum yarın tatil 😎
Fon satış verdiğimizde bankadan, işlemin gerçekleştiği tarih sabah açılış fiyatında satış gerçekleşmiyormu, yoksa emir tarihindenmi, cuma verdğimim emirler ne emir fiyatından nede bugünkü fiyattan gerçekleşmiş
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim de sorum resmi tatil üzerine. bugün AFT'ye niyetlenmiştim fakat yarın bizde resmi tatil olduğu için bugünün kapanışından değil yarının kapanışından olacak diye emri iptal ettim. bu kural pek bi yerde yazmıyor ama doğru değil mi?
Salı 14,30 da hesaba gecer doğrumudur, Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani valör bittikten 1 gün sonra hesaba geciyor, teşekkür ettim cok sağolunRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım emir verdiğiniz günü 1. valör günü kabul ediyorsunuz. Ama emir verdiğiniz gün para hesabınıza geçiyorsa valör 0 (T+0), ertesi gün elinize geçiyorsa valör 1 (T+1), iki gün sonra geçiyorsa valör 2 (sizin durum, T+2) ve böyle devam ediyor.
T+0 haricinde, bütün fiyatlamalar (valör kaç olursa olsun) ertesi günün fiyatından oluşur. Yani valörlülerde satış fiyatı, emir verdiğiniz günden sonraki günün fiyatıdır.