Adam altın almış gelmiş viop başlığında borsa düşecek diyor, ya düşer düşmez kardeşim tabi olabilir de ne alaka...
Printable View
Şırıl şırıl yarından itibaren sağanak yağışlı olucak hava durumu, şemsiyesiz dışarı çıkmayın :drunk:
Ons 1400 1500 e gelince alacak hıyarlar vardı.. Onlara fırsat gelicek böyle gelirse
garan 9.88-89 kabartarak yükseltecek anlaşıldı.
8 saatlik H.o 151.300
Burası takip edilmeli
Trend aşağı yönlü olduğundan(kendi öngörüme göre)short maliyeti yukarı çekmek için işlem yaparım,152400 altında long asla olmam,diğer yarısı shortları 160.800 den yerine koydum
160.700 full short devam
1000 puan riskini alıyorum
Ytd
BU MÜMKÜN MÜ?
https://i.hizliresim.com/xx5qm6.png
siz ortalama diyosunuz, ben kilit rakam diyorum ve tüm piyasayı etkileyeceğini düşündüğüm GARAN 9.69 gerisi hikaye benim için
165-167 arasına denk gelir o paylaştığın olursa ABKA :Sad:
Açığa satış yatırımlarıyla ünlenen borsa uzmanı Carson Block spekülatif yatırımcı hamlelerinin borsaları kırılgan hale getirdiği ve borsalarda her şeye hazır olunması gerektiği konusunda uyardı
1612 bir kırsa da rahatlasak. Önü açılsa
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.69 yarımkebce yonca şortladık
1610'da endekse de short, dow endeksi kritik 30600 seviyesinin dibine geldi, buradan satış yemesi lazım yoksa yeni bir ralliye sebep olacak, abd de büyükler o kadar balon oluşumu, geleceğimiz çalınıyor vs dedikten sonra dow için satış gelmez ise shortları kapamak lazım yoksa bizi yerler bunlar
Geçen cuma 27 dolar ve dün 30 dolar olan gümüş bugün 26 dolar. Viopta kontratları da var. Bu zigzag ve %10-12lik oynamalarda kaç kişi batmıştır kontratları açılalı beri tahmini olan?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow için 30560 short stop dönmesi gerek
Dax 13800 denk geliyor
Ytd
DJI future ler 1.5+ da ..
Brent 2.25+
Altın 1.35-
VIX 11-
SHORT açmak için ne gibi bir argümanınız var hakkaten merak ettim..
Bu akşam DOW dönmezse yarın gap ki artı var ahan da şimdiden yazdım..:oleyo:
151260 8 saat Ortalama üzerinde kapatamadık
Ytd
elim değmişken iki tane daha direnç yazayımda eksik kalmasın. 9.76.. 9.86
tabii arada saçlarımızı tarayıp gırışmak için 9.69 ortalam ayna gibi karşımızda durmalı:)
geceye ellerimi yıkayarak, tertemiz kaldım. sayın ABKA'nın paylaştığı çanak-çömlek, 15dk'lık grafiklerdeki zorlama tobo, yurt-dışı pozitif olması sebebiyle korku eşiğimi 163'ten 166'ya çektim.