Dostum bu sikinti degil, sabun ile su ile elini temizleyebilirsin, ilgili kismi da elinle oncesinde silmelisin EHEHE
:cool::cool:
AKP nin ilk döneminde doların 8 yıl boyunca sabit olduğu döneminde en parlak dönemini yaşamıştı.
Ne zaman TL değer kaybetmeye başladığında önce duraklama ve nihayet çöküş dönemi girmesine karşın hangi sivri zekalı bu ortamın ekonomiye iyi geleceğine yönelik politika üretir.
Bu ay yapılacak anketlerde AKP nin oyunun 2002 nin çok altına geldiğini görmek şaşırtıcı olmayacaktır.
Agbal görevden alınmamış olsa şu an faiz 15, tahvil 15, dolar da 8 -9 arası olurdu muhtemelen.
Ekonomi biraz da psikoloji.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk yillarda elin seyi ile gerdege giriliyor idi..... :bravo::bravo:
[QUOTE=virtue;5634695]AKP nin ilk döneminde doların 8 yıl boyunca sabit olduğu döneminde en parlak dönemini yaşamıştı.
/QUOTE]
TC deki ölümlerin 2. nedeni (kimyasalların ve koruyucuların neden olduğu) kanserdir.
Mide-bağırsak kanser yaygınlığı ülkede 2. sıradadır.
Mide kanserinin temel nedeni HB ile kısaltılan ve WC den alındığı söylenilen bir bakteri türüdür.
HB sıklığı gelişmiş ülkelerde yüzde 30 larda iken TC de bu elle tahretleme nedeniyle yüzde 85 dir.
Elle yapılan tahretden sonra ne kadar yıkanırsa yıkansın bir büyüteç veya basit bir mikroskopla bakıldığında parmak izi aralarında dışkı olduğu görülecektir.
Çıplak elle hazırlanan gıda alırken bunu bir düşünün derim.
https://i.hizliresim.com/56ojlgd.jpg
https://www.memurlar.net/haber/10020...buyuk-zam.html
Böylece lpg ye gelen zam sene bitmeden % 100 ü geçmiş oldu.
el yıkadıktan sonra mutlaka , alkol bazlı üründe gerekiyor
DEVALÜASYON = HIRSIZLIKTIR.
Bunu yapanlar da HIRSIZDIR...
90 li yıllar , sigaraya zam gelirdi malbora içen içmeyen belli olsun derlerdi , bundada araca binen binmeyen belli olacak
https://www.youtube.com/watch?v=6uI8i9M1_WE
Dakika 2:15-4.40 arası...
Yok hata yok yanlış aman bilemedim yok cahil filan kesinlikle kabul etmiyorum.
Bilerek, isteyerek yapılıyor.
Geliri tl olan kimse sevinmesin bu işe.
Dolar arttı doların gene dolar ne olacak ki alım gücü değişmiyor.
Oysa gelecekteki nakit akımların çöp değerine düştü, geleceğin çalındı.
Gitmek zorunda malesef nitelikli çalışanlar. Yoksa kendine ailene ihanet etmiş oluyorsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar düzeltme yapacağı zaman, rte çıkıp ib..liğine konuşup yükseltiyor demiş arkadaş.
Taksim de hareket olmamasına rağmen polis barikat kurmuş. Sıkı yönetim akp nin işine gelir. Tepki vermekte şart tabi aşırıya kaçmadan.
Ayrıca 50 mv istifa ederse erken seçim olabilir diyenler var. Bilmiyorum doğruluğu nedir?
Yarınki Kılıçdaroğlu, Akşener olağanüstü toplantısı önemli.
maç, gezi olaylarından beri uzatmada , malesef macın sonu geliyor artik
Bu gece Lütfü gidecek yerine bir ekonomi profesörü getirilecek deniyor. Osman KAVALA yı serbest bırakma kozuda görünen kullanılacak.
Hoş gerçi KAVALA yı bırakmak, bakanı görevden almanın yaratacağı kur artışını ancak karşılar herhalde.
İlerleyen dönem de kur geri gitse bile, giren zamlar bizde kalacak oda ayrı konu.
Erken seçim hariç hiç bir karar artık bu güven duygusunu geri getirmeyecektir.
Olan oldu, geleceği düşünüp plan yapmak gerekiyor. Sonuçta yaşam bir şekilde devam ediyor.
Doları olanlar zamanında tl’ye geçebilirse anlamlı bir hareket yapmış olacaklar,
tl’de olanlar dolar cinsiden fiyatlamada geride kalan bir şey bulursa onunla kaybı dengelemiş olacaklar.
Morallerin düşük olduğu bu günde öneri ve fikirleri duymak güzel olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
anket yapalım , her kes yazsın
evde elektrik canavarı ne varsa veda etmeli... Ütüyü unut , elektrik süpürgesini çıkar hayatından. Fırını prizden çek , kapağını sök raf olarak kullanırsın tabak falan ... Ellerini yıkarken altına leğen koy. Büyük abdestini yaptığında klozetteki az önce senden bir parça olan kahverenginin tonlarındaki katı maddeyi kanalizasyona göndermek için o suyu kullanacaksın çünkü. Çamaşır makinesi ile ne işin var ? Ellerin neyine yetmiyor ? Çamaşırları yıkadığın ve duruladığın suları da dökmüyorsun biliyorsun artık nerede kullanacağını ( Bakınız yukardaki leğen klozet muhabbeti ) İnsanın isterse 1 litre soğuk su ile de duş alabileceğine olan inancını asla yitirme dene alışırsın. Bulaşıkları yıkamak mı ? Yahu yemek yediğin tabağı çatalı kaşığı yala bi güzel dilinle , mis gibi oldu. Bi dahaki beslenmene hazır... Tencereyi temizlemek için biraz su dök çalkala , suyu ziyan etme onda yemekten arta kalan protein mineral amino asit falan var , bi güzel iç. Bırak tencere ıslak kalsın kendi kurur o , çek elini o kağıt havludan ! Zaten son rulon da bittiğinde artık kağıt havlu almayacaksın zaten. Bence onu ( kağıt havlu ) bir yere kaldır nostalji olarak 6 ayda bir bakarsın.... Çamaşırlarda renkliler için ayrı beyazlar için ayrı , yok hijyen için renklilerle dost çamaşır suyu falan .... afedersin ne diyosun sen arkadaş ? Bulaşıkta da ellerini yıkarken de çamaşırda da , yerleri silerken de kullanacağın tek bir ürün var bildiğin beyaz sabun o da en ucuzundan ... bunlar daha başlangıç ... bizi izlemeye devam edin.... bu arada şahlanııııııııııııııı
Cumhur ittifakından 44 millet vekili ayrılırsa ve seçim isterse seçim olur. Ülke için ne gerekirse acil yapılmalı Allah yardım etsin
2001 krizinde dovız 1 dk da x2 oldu , kim istifa ettiği simdi olsun
44 vekil bağımsız olacak ve millet ittifakiyla birlikte hareket edecek
Bahri dolara gectiyse Tl ye donelim. Benle konusmuyor pek. Bir sorun derim.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahri bir ses versin. 12 de gececem diyordu. Gectiyse mudahale gelir.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok o kadar da degil 690.000 filan di sonra 835.000 oldu 900 ler geldi ardindan da ole
bir dakika da ikiX nedir ya
ocak sonu subat basi gibiydi sanirim, is yerinde radyo da dinliyordum olanlari
hatta ertesi gun doviz burosuna giden bir teyze kafasindaki rakamdan farkli rakam aldigi icin sasirdigini konusuyorduk
O fiyat artislari icinde bir yerde....
Ben Ankara dan Konyaya gittim sabah oglen orda idim biraz zaman gecirince 950bin yerine 1100bin den satmistim iki yuz dolar mi ne onunla proje teklif kagidimi ne onu almistim sonra ogleden sonra donus, nerede ise otobus bileti de icinde idi...