egeende ayrý bi bela ...
Printable View
Ben bela demem
Oda sýð tahta ve 5 para etmez sýðlarý nereye götürdüler demi ya poltek vetatamat tuzukuru namý deðer.YTD.
Bunda da Mayýs sonunu bekliyorum yeni yerler için
Egegub re de de gene defter altýnda alýrým.Düþmesin artýk 70 TL otursun atmasyon hissiyatým.
Dinlendi sanirim kapanisi malum rakamda mi yapacak acaba?
Maliyetler tepeye yakýn oluþmaya baþladý, birdaha ki denemelerde zirveyi daha rahat geçeceðini umuyorum.
Düzeltmenin suyunu çýkardý, zaten son harekette 75'ten 83'e gitmiþti, en azýndan ortalamasýnda 79'larda kalsaydý bari, 80 için 80 takla daha atar bu tahtacý.
BeÅŸbin adam her biri bin lot alsa beÅŸ milyon eder.
Tahtacı sersemleşir.
Yazılarda bir sıkıntı olmamasına rağmen örtüyor. Anlam veremedim
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen gün tavana 3 mÝlyondan fazla mal yazip verenin mali elÝnde kalmasin dÝye uðraþan tahtacilar, mÝllet mali vermeyince tahtaya yapmadik zulüm býrakmadý.
Yok bir babayiðit herhalde.
Su an Batman'da Keko ustadin evinde misafirim.
Herkese selamlari var.
Tahtaciyi alt etmenin planlarini yapiyoruz. [emoji23][emoji23][emoji23]
23106RN0DA cihazñmdan Tapatalk kullanñlarak gönderildi
bende teknikçiler grubundayým ama þimdilik bir yere ayrýlmadým... ancak an itibarý ile malsýz çulsuz izliyorum..
kahve mürdüm kanala ulaþtý ve benim samba beklentim geçekleþti.. þimdi ise daha farklý senaryolar izlenebilir
1-kahve mürdüm altýnda, gelgitler yapabilir ki bu da yatay yukarý demektir.. yeþil ve beyazýn yukarý yönlü olmasý bu beklentiyi biraz daha öne çýkarýyor.. sopa yemeyi göze alýp alttan satýp yukarýdan alýnabilir bir dönemi yaþayabiliriz desem de, oturan boða zýplayan çekirgenden fazla kazanýr..
2- sarý yukarý çapraz atar, kahve sarýyý keser ve düzeltme derinleþir..
1. olasýlýðý daha yüksek görüyorum.. bu yüzden gözüm, çöplükte olacak...
kazancýnýz bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/a6jzjxi.png
[emoji3590][emoji3590]
81 üstünden verdiklerimi,74 altýndan yerine koymak istiyorum,,,,gelirse tabii.
Yazi karakterleri bozuk cikiyor.
23106RN0DA cihazÃñmdan Tapatalk kullanÃñlarak gÃönderildi
kýrmýzý lacivert ve pembeden oluþan güçlü 73.50 desteði çalýþtý.. yarýn oluþacak olasý yeþil bar, (ve sonraki barlar)2 turkuazý da geçmeli.. yoksa73.50 sorgulanmaya baþlar.. iyi çalýþmalar..
https://i.hizliresim.com/scgfwei.png
sorgu sonrasý, tutuklama geldi..69.90 dikkat çekici.. yakýn takýp edilebilir..
https://i.hizliresim.com/bida5ps.png
Yavaþ yavaþ buralar boþalmaya baþlamýþ bu iyiye iþaret
1 hafta önce 83 üstündeydi, þimdi 70 lira, dün de %4'e yakýn düþtü, düzeltme düm düzeltme oldu artýk, tepkisi de sert olmalý ama nereye çýkarsa orada kalmalý.
Teknik olarak bir þey çizmeye çalýþýyor, þubat-mart daha istikrarlý olur diye umut ediyorum.
Kasitli dusurenlerin sermayesi yerle yeksan olsun.
23106RN0DA cihazñmdan Tapatalk kullanñlarak gönderildi
Hayırlı cumalar
hayýrlý cumalar ortaklara ..
23106RN0DA cihazÃÃñmdan Tapatalk kullanÃÃñlarak gÃÃönderildi
Yazñ karakterleri neden bozuk cikiyor