1 eylülden itibaren
Kredi kartı faizi = aylık %2,81 yıllık %40,1
Nakit çekim faizi= aylık % 3,57 yıllık % 53,2
Ticari kredi faizi üst limit % 56,3 yıllık
bakalım Mevduat faizi nereye gelicek
1 eylülden itibaren
Kredi kartı faizi = aylık %2,81 yıllık %40,1
Nakit çekim faizi= aylık % 3,57 yıllık % 53,2
Ticari kredi faizi üst limit % 56,3 yıllık
bakalım Mevduat faizi nereye gelicek
Döviz çakıldı toparlanana kadar bosporus uğramaz buralara.
İyi adamdı be
Bugün dolan kkmler şanslı %36-37 gibi kar var... yarın ve sonrakiler için bakalım nolucak benimki haftaya Perşembe umudum aynı yere gelmesi ama olmuyacak gibi .
Mecazi... :)SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar vergisiz hali. KKDF BSMV dahil aylikta her birine %25 ekleyin.
Çölde su ararken ütü buldum.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
noldu şimdi NAS bitti ANANAS mı başladı?
Geçen hafta yaptığımız kkm yi kapatırsan zarar etmiyoruz..ama yenisini acma da sıkıntı var. Bi arkadaş daha yapmıştı. Kapatmayı düşünen var mi
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200bin de euro yapmıştım yeşillik olsun diye 50tl zarar oluyor
Benim kkminn son 30 günü kapatsam 26.6 dan mı kapanır
Faiz kalsın hazır dolar %6 düşmüşken yeniden açtırırım mantığında.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 gün önce açtığım 2 kkm yi kapattım. Dolarda zarar etmedim. Euroda 50tl zarar o kadar da olur
Benim yarın dönen duruyor. Sadece net kar %38 değil 30 alti olacak sorun yok.. kapatmayın. %29 kkm kapattım 10 gün önceydi. Yarın yaparsam 17.50 artık kkm için senaryo sanki buydu..faize bağlı doviz vs bakacaz artık SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bugün kapatırmıyım delimiyim yarın vade dönüşüm .Dolar yarın 11.00 e kadar şuan ki seviyelerden daha aşağıda olursa da umursamıyorum artık nasılsa yarın yine tl kkm yapacağım düşük kurdan bağlamış olurum.Bu iş biraz şöyle olacak gibime geliyor karın bir kısmı bugün itibarıyla sol cebimden gitti 3 ay sonra tekrar sağ cebime koyacağım gibi.
fosforlu cevriye nerede?
uzun zaman oldu foruma girmeyeli.
TL KKM ler yüksek kurdan bağladığımızda, benimki 27,03, vadede usd düştüğünde, vadede daha fazla usd miz olmuyor mu?
ya da TL KKM lerde vadede merkez kurundan dönemiyor muyuz?
Nkolayda makas 1.2lira olmuş .çalgı çengi fikminde bı replik vardi .... var Gürkan yermisin diyordu hah ondan var yermisin diyor.
Banka mevduat faizleri topiğinde bir tane mevduat faizi oranı paylaşan yok. Herkes kkm'den bahsediyor. Şöyle güzel bir oran alan yok mu forumda?
SM-M336B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç güne iyi oranlar olur sanki. Şu anda en yüksek nkolay %30..SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah dostlar. SM-M336B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NAKİT ÇEKİMİNDE AYLIK YÜZDE 3,57'YE ÇIKTI
Merkez Bankası'nın sert faiz artışıyla kredi kartı faizlerinde üst limitler arttı
Nakit çekimde de faiz aylıkta yüzde 3,57'ye, yıllıkta yüzde 53,2'ye yükseldi.
Ticari kredi faizlerinde de üst limit, 1,8'lik kat sayıya göre yüzde 56,3'e yükseldi.
1 EYLÜL'DEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK
Avans Tutarı: 10.000,00 TL
Faiz Oranı: %3,57
Taksit Sayısı: 12 ay
Aylık Taksit Tutarı 1.105,53 TL
Toplam Geri Ödeme Tutarı 13.266,32 TL
Toplam Faiz Tutarı: 3.266,32 TL (BSMV ve KKDF dahil)
BSMV Tutarı (%15): 53,55 TL (Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi)
KKDF Tutarı (%15): 53,55 TL (Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu)
Aylık Maliyet Oranı: %4,6410
Yıllık Maliyet Oranı: %72,3550
Ykb , düz mevduat
https://i.hizliresim.com/l733fce.jpeg
tl kkm yi 27 den temdit etmişti geçen hafta, yarın tl kkm yi bozup yeniden bağlasam, hangi dolar kurunu bazalaram hesabı kapatacak? hesabj kapatırken gösteriyor mu?
Yarın 11 deki kurdan bozarlar ve zarar edersin. Bugün yapman lazımdı. Eğer kur sabah 26 olursa her dolarda 1 tl zarar edersin.. sonunu bekle artık. Zaten faizi alacaksın. Ben Bugün bozdurdum 10 günlük faiz gitti, o bile az değil.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odeabank tl kkm % 25 olarak güncellemiş