Mantık matematik olarak doğru.
Ama şu an krediye ulaşmak zor değil. Bankalar veriyor.
O yüzden ben artık çok potansiyel olduğunu sanmam. İlaveten önden fiyatlamalarını yaptılar.
Printable View
Ameriki nas modeline geçebilir niye cinki tr lab da denendi.
Olabilir
Görüyorsun dayı nas a geçerse rakam yazmak zor Feyza herşey
Neyy hahahahhahahha
VOB yapmayın
Dayı demir de bir çeşit metal altında her türlü bull neyy niye nas var
VOB yapmayın adiossa
Amarika NAS modeline geçmezse ne olur bankaları crasha gidiyor. Yani tek çözüm nas veya supercycle derece.
Bilemiyorum dayı.
VOB yapmayın
yapay zeka ile ideal de sistem yazdırmak mümkün mü varsa link verebilir misiniz acaba? tşk.
GOODY(21.74), beğendiğim bir hisse...
Çok ucuz ama sıkıntı şu: krediler kapanıyor ve otomobil sektörü bundan nasıl etkilenir?
Bence otomobil sektöründen en ucuz hisselerden birisidir.
Teminat tamamlama saatinden önce bişi yapmayacam sabah okuttum talebeleri
faiz kararı vs hikaye borsa bunlara bakmaz bence sonucta astronomik seyler cıkmayacak ya da hiçbisi cıkmayacak doviz ucuz da kaldı
3 kere okudum ama anlayamadım.NEYSE...
Benim hisselerimi eşim bile bilmez.PORTFÖY,ÖZELDİR.
Ama burada ifade ettiğim hisseler de gayet güzel hisselerdir.Bu güne kadar bunu söyledin gitmedi,diyen olmadı..Hiç bir zaman dolar bazlı zirvede olan veya endekse göre primli hisse seçmiyorum.
AYEN-CARFSA-ARDYZ-GOODY-NETAŞ-PETKM vs...
530 hisse var.Ben de var olacak olan 5-6 dır...Ama kafadan çok güzel 20 hisse bulunabiliyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistindeki olaylar nedeniyle 29 Ekimde Cumhurbaşkanlığında yapılacak olan resepsiyonu iptal etti.
Barış Soydan
@barissoydan
Folgen
Borsada dünkü sert düşüşten sonra 845 milyon liralık teminat tamamlama çağrısı. Bu kadarlık hisse satılacak ya da saat 3:00’e kadar para getirilecek.
https://pbs.twimg.com/media/F9WnfpJW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bugün ekranı kapatıp kahveye mi gitsem bakalım dedeler var mı. Kıçını dönüp hap alacak var mı gerçi hiç sanmıyorum bırak hapı çay parasının ödeyecek para yok çoğunda.
Dünkü dayağın etkisiyle kendimi emlak gibi zerhoş hissediyorum. Bozkurt reis sende de var mı böyle bişi
Benim takip ettiğim hisselere bakarsak bugün düşüş zor Gogo diyor benimkiler
Kimseyi korkutmayım ama bu savaş a bizde müdahil olabiliriz...... çünkü islam dünyasının bam teline bastılar.....bir haçlı siyon ittifakı ile İSLAM dünyası karşı karşıya......tabi bunların aşamaları var......ytd.
arap ülkelerinde savasşı halk başlatacak......kuklaları alaşağı edecekler.......
Ankara-keçiören belediyesinde parkların yanında belediye işletmesi açmış.Çay: 0.5 tl ve bohaca 1 tl
Çalışanlar belediyenin...Emekliler parka doluşuyor.
Gerçekten de çayın maliyeti nedir ki?
Krizi suistimal edenler lokanta vs. lerdir...Çorbanın maliyeti ne ki 50-60 tl ye satarsın?
Kar marjı%1000 den aşağı değil...EN BÜYÜK KAR MARJI YEMEK SEKTÖRÜNDE..
Rte Hamas söyleminden geri adım atmazsa bir İsveç NATO ya giremez bizim NATO dan atılmamız finansal problemler dahil hepsi olabilir o söylem geri alınacak. Ha bu arada tokatlı İsrail'in suyu bizim Manavgat tan gidiyor. Bu ne lahana bu ne turşu
Bu savaşın durmasının tek istisnası israilin soy kırımını durması......abd ateşe benzinle gidiyor ...belli etti....arkasında doların rezerv para özelliğini kaybetme tehlikesi....bunun için her türlü şeytanlığı yapacak......
bi dane daha arap karnıbaharı yaşamak, fazla gelmez mi?
libya demokratikleşti,
zuriye demokratikleşti,
misır demokratikleşti,
500 binden fazla ölen oldu, amma demokrasi için değmez mi? asdasdsa.
boşkuş sana ne diyim? saf mı desem?, mal mı desem?
söyle ona göre kırmadan dökmeden söyliyim.
Iyitepki verdi dipten.. bank of mu aliyo acep:) yokmu atacak gunluk araci kurum alis satisi
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzyıllarca yonettigimiz, yüz yıl önce cekildigimiz Araplar i baş tacı etmek te saçmalık ötesi.. silkinip kendine gel türk ol biraz..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kardeşim ARAPLARA koca millete hakaret etmeyelim...IRAK 2003 FELLUCE destanını unuttunuz mu?
Peki ALEMİN islamın onurunu kurtaran KUAŞİ KARDEŞLER kimdi?
GAZZENİN ölüme atlayan çocukları vs...
Şu vatan için ölme olayı bize ait değil..Çogu toplumda vardır.
MISIRDA-ÜRDÜNDE protesto yapsan KELLEN GİDER...
PEKİ BİZDE NEDEN EN UFAK TOPLUMSAL TEPKİ BİLE olmaz.ZAMLAR için veya bazı uygulamalar için..Kelle de gitmez....
EZBERLENMİŞ bazı sloganlarla gidiyoruz.
Kahya yi efendi yaparsan gelir başına zicar. O yüzden kahyalik ta kalmalilar devlet oluşturmak, yönetmek kabile işi degildir. Yüzyıl yeterli sureydi kabilelikten kurtulmak için beceremediler bu kadar basit. Dunayda imparatorluklar geri gelmelidir ama bunlardan imparatorluk olmaz, bu bölgede olması gereken Türkiye imparatorluğudur..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.