sağ gösterip sol vur kolay gelsin..bol kazançlar..
Printable View
yeni olumlu haber yoksa dolar bazlı 2.82-2.72 arası dinlenme ve güç toplama bölgesi pıst 100
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
35d
SON DAKİKA
Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, yarından (31 Ocak Çarşamba) itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 2,50 TL, motorinde 2,30 TL fiyat artışı bekleniyor.
Cortlaman guzuuuum.
biradan ucuz mazut mu olur yaw..
alışman bedavaya..
en kötü 70 olması lazım. :drunk:
Way arkadaş
Möntröyü boşverin Karadenize girelimi beklerken
Eski hesapları da karıştırmış S400 geri verine bağlamışlar yine
Bunlar F16 yıda kolay vermezler ..stokta yok hammadde yok yan yattı çamura battı
Bunak ,,Reiziniz gelsin elimi öpsüne kadar götürür bu işi
LÜTFEN borsaya kötü haber geçmeyin
pezemek kızıyor.. daha kötü oluyor.. sürüyor yukarı... it oğlusu
şu vade bitsin
endekis düzeltmelerini tamamlasın... AKBANKASINI yazmışım deftere
bankalar olmadan başka gidemez endekis... bankalara dalacaklar
bende onnarla beraber dalacam :yahoo:
Türkiye'ye F-16 satışında 'Yunan adası' iddiası
Yunan kamuoyunda tartışma yaratırken ülkenin önde gelen gazetelerinden Kathimerini çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, Türkiye'nin ABD'den satın alacağı F-16 savaş uçaklarının Yunan adaları üzerindeki uçmaması ve yalnızca NATO'nun amaçları doğrultusunda kullanabileceği şartı getirildiğini ileri sürdü.
Gazeteye konuşan "güvenilir diplomatik kaynaklar", bu şartı içeren gizli bir mektubun ABD Dışişleri tarafından ABD Kongresi'ndeki komitelere gönderildiğini aktardı. Mektupta, Türkiye bu şartı ihlal ederse ABD'nin F-16 programını sonlandırma taahhüdünde bulunduğu da iddia edildi.
Alman ekonomisi 2023'te daraldı
Alman ekonomisi geçen yılın son çeyreğinde yüzde 0,3 daraldı. Mevsimsellikten arındırılmış veriler göz önüne alındığında 2023'te Alman ekonomisinin yüzde 0,1 daraldığı gözlendi.
Blomberg'de Agesa Ceo'su var. 'Bes fonları her yıl enflasyonu ortalama %5 yeniyor'diyor..
Soruyorum hangi enflasyonu ;Tuik - Enag?
O kazanan fonlar özel fon, giriş için çok para istiyorlar, benim arkadaşın bi fonu var 60bini 300bin yapmış üç ayda, nasıl bi fonmuş dedim özel fon hisse ağırlıklı dedi, heralde portföylerinde boru moru var o fonların :drunk:
Mayıs hazirandan sonra halka arz olmuş ama 1-2 seneyi geçen piyasada dolaşım hisse sayısı az olan tahtalarda kimilerinde bedelsiz kimilerinde bedelli sermaye artırımları bekliyorum.Bunlara bazı endeks ağırlığı olan tahtalarda temettü çıkabilecek tahtalarda eklenince pıst 100 de hacim ve yukarı ivmeye yardımcı olacağını seneryolarımdan.
sosyal medya da Pizza Hut için baykot başlamış.....siyonistlere yardım da bulunduğu için......
bu arada çin de ki gayrimenkul devinin iflasını piyasa görmemeyi tercih ediyor.......ilginçtir poz alırlarsa atom atsalar etkisi olmuyor.....
nası deell dayu
https://i.hizliresim.com/5hvy89l.jpg
yevşil... 941750... bi şort denemesi daha
bu dolar bazlı grafikte dolar enflasyonunu dikkate alan bir uygulama var mı? Ekimde dolar bazlı zirve 312 dolar civarı. Bugün oraya gitsek bugünkü kurdan 9400 civarlarına gider. O da dolar artmadan. Bir de dolar zirvesindeki günden bugüne abd enflasyonunu da ekleyin. Borsa sudan ucuz :)
6.fon zp aylık mevduattan daha fazla getiri sağladı bende