Türkiye CDS 5 Yıllık USD (TRGV5YUSAC=R)
264,87
-0,03
(-0,01%)
Printable View
Türkiye CDS 5 Yıllık USD (TRGV5YUSAC=R)
264,87
-0,03
(-0,01%)
10 sene sonra bu ülkede göçmen 20 M geçer.
doğumlarla birlikte.
petrolüde 10 kat daha pahalıya alırsın.
:drunk::drunk:
bop ile birlikte sınırlarımızın kalmaması..abd israil ile plan şu heralde. suriye ırak ile sınırlarımız kalmasın. o koni şeklinde tr ninde içinde bulunduğu coğrafya bir olsun. kolidor şeklinde.
zaten nufus belli yere gelirse sınırın bir anlamı yok :)
akçay,
sistem öyle bir hal almışki herkes cebine göre din yaşıyor , cebine göre gözünü kapatıyor bu yüzden sorgulama görme yok sende arama , bak en basidinden bir örnek vericem Almanya gümrüğünde fırkateynde kullanılan makinalar bekletiliyor, Akkuyu nükler tesisinde kullanılacak türbünler bekletiliyor çok oldu daha bunun gibi bir sürü hikaye Almanya bizi kıskanıyor diyoruz şak şak başlıyor bu yüzden sorgula bitmiş artık
Öyle bir zaman gelecek ki, bazı ülkelerde
bazı yöneticiler
Halklarını kendi istediği şekil ve inançlara
eviremeyeceklerini anlayıp,
Dışarıdan kendilerine uyan başka toplumları
getirip onlara vatandaşlık verecekler.
George Orwell
1984
Kitabından
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
38d
Kartlarla yapılan ödeme tutarı Temmuz'da %89 arttı
@akcay osmanlıda matbaanın asla gelmesini istememişti.
gelirse çoğu bilim + felsefe kitaplarıda gelecekti.
şimdi kitapların yerini o dediklerin aldı.
ama bilimin karşısında abd bile duramıyor :)))
Koç tahtaları ile piyasayı tutma çalışması devam ediyor.
makinalar da bahattin, alaattin,metin devam .
Mal yukarı sürülerek dağıtılır.
3-4 çeyreklerde şirketlerde kötü bilanço gelecekse kurumlar hedef fiyatlarını aşağı yönlü çevirmeye başlar eylül ortası ile rengini belli eder bazı kurumlar takip edilmeli.
yükselemeyen borsaya ne olur......... geri sayım başladı artık......
Gelecekde yeni nesil oy verirken ,hangi parti hangi pc oyununda hangi imtiyazı vaadedecek ona bakacak.
düş artık thy...
ALTINS1 GİBİ HİSSEN olsun, istediğin kadar borcun olsun....:)
Forumda 23.xx den net alış sinyali gelmiş ve bunu paylaşmıştım...(11 haziran)
Alışım iyi oluyor ama nerede satacağımı bilemiyorum?
KOZAL.....gogoggo da...Altın bulmuş gibi rallide..zaten çok baskılanmıştı..
Bu arada MEGAP ta tabanlar devam ediyor..
Tansiyon Yükseldi: Ukrayna Kırım'daki Kerç Boğazı'nı Vurdu! bu olay dün oldu.....dikkatler buraya olmalı bence.....
haftasonu şimşek affını isteyebülü riskini kimse almak istemez bence.
pala biliyorsa o ayrı.
:drunk:
Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır ..
Tarihimizin en önemli savaşlarından biri olan Sakarya Meydan muhaberesi 103 yıl önce bugün başladı ..
Başka ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...08b6c257d1.jpg
TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu:
"Süt üreticisinin fiyatını 2 TL aşağıya çektiler. Önümüzdeki sene vatandaşlar çok daha pahalıya süt içecekler.
Türkiye’nin protein üretiminin hepten yok olma tehlikesi ile karşı karşıyayız."
Evet süt fiyatları köylerde düşüyor. benim duyumlarım da bu yönde. Bazı köylerde satış sorunu yaşayan bile var.
Bu işlere vaktinde önlem almazsan hep daha büyük problem olarak döner karşına.
Kimse hayvancılık yapmıyor kimse çalışmıyor diyoruz ama sektörde stabilite sağlanmazsa gençler nasıl bu işi seçecek?
mehmet şimşek gitmeden ne borsa düzelir, ne sanayi...
bir an önce görevden alınmalı..
kerem abi dur allasen
ortalık zaten karışık.
MŞ,bu ülkenin görünürde tek şansı gibi...Yabancı tüm soru işaretlerine rağmen MŞ ile fırsat verdi..
Adamın ne bakanlığa ne kariyere ne de paraya ihtiyacı var.Yapabildiği bunlar.
Lüks-konfor ve 5 maaşa alışmış oligarşik yapıya karşı en fazla istifa eder..Ama bunun da GARANTİDE tabanda 200 milyon lot olacağını biliyor...Takası yığarlar.(NACİ OLAYINA ATFEN)
Ne yapalım..IMF dersen o gelmez(bir sürü tasarruf-kanun ister..işlerine gelmez)..NEBATİ politikalaraı zaten anamızı ağlattı..
Bu politikalardan en fazla şikayet eden ucuz kredi alarak servet yapan bazı işadamları-sanayiciler.
Onlar mutlu olacak diye(5-10.000 kişi) 85 milyonun felaketi olan doları zirveye çıkaramayız...
Onlara asla yaranamazsınız.Bir zahmet katma değeri yüksek ürün üretsinler..ARGE yapsınlar..
REİZİN yapacağı 2 şey var..Zenginlerden sağlam vergi almak ve kamuda tasarruf...Ama bunu da yapmaz..ÇÜNKÜ bir zamanlar DAVA partisi olan parti şimdi konum-para-makam-konfor -poz. için etrafında çevrelenmiş parti olmuş durumda.
MŞ gitssssssssssiiiiiiiiiiiinnnnnn diyenlerin çözümü ne ..onu merak ediyorum..Kim gelsin........?
https://www.youtube.com/watch?v=S0stVFDBVJE
:drunk::drunk::drunk:
şöyle geriye bak ekonominin sorumlusu benim diyen kimdi :)
kurtarıcı olarak gelmiş kişi neden görevden alıyorsun sen otur sende aynısını yapıcan kolay bir süreç değil.Sadece eksik olan tasarruf yapılması gereken yerler bunu yapmıyor yaptırılmıyor onuda biliyorsun neden yapılmadığını
millet iyi kerizlendi yok enflasyon varsa borsada bir o kdr gider yok mevduat kısa da iş görür yok temettu yok skm yok bsm .... yabancı asla gelmez bu ortamda yan kagıtlarda mevduata kaçtı falan filkan
Çok başarısız oldu Simsek
Buna rte nin yarattığı enkaz sebep bu tamam da
14 ayda hicbirsey yok hergecen gün daha kötüye gidiyor ülke
Çıkıp açıkça bu enkaz düzelmez muhalette canavar gibi insanlar var ben düzeltemem erken seçim sart deseymis
Mesleki olarak da çok kötü biri çok başarısız
Konuşmaları mesajları yönlendirme yapamiyor
Koca bir 0
Once simsek sonra acilen erken seçim
çeşme
@laviinniaaaa
İntihar edeceğim buraya notumdur sebebi ibrahim erdemoğlu denen zat tır.
2 yıldır yatırımcıyım geçmiş yıllardaki kazançlardan yükselişlerden faydalanamadım.
Güvendim şirkete hisseye o ZATa param pul oldu çocuklarımın rızkı gitti hayatım bitti evim gitti..
#sasa
@i_Erdemoglu
yazık insanları ne hale getirdiler...burdada pazarlamacıları vardı...
oda gelsede bunları yapacak yav biraz bu işten anlayanları okuyun naci ağbal cebinde dolarlamı gelicek senin etin butun konjöktörün belli , zamanında apuk sapuk ekonomi programı yapılmasaydı şimdi serum veya ameliyat düşünülmezdi isimlere takılmayın hastanın durumuna bakın
https://www.youtube.com/shorts/Hwvqa-MCWjc
Şoför değil de pilotlar atlıyor galiba.
önceki hafta -7 açtığımız yerdeyiz.
buradan döndü döndü.
dönmedi.. borsada battım diyen ky ordusu haberleri okuruz.