ufff..
vay anasını...
27.000 TL.lik işlem hacmi oldu...
yoksa yükseliş başladı mı...
yoksa tren kalkıyor mu...
sonunda herkes döküldü patron ve spek hareketi başlattı mı..
az sonra...:party:
ufff..
vay anasını...
27.000 TL.lik işlem hacmi oldu...
yoksa yükseliş başladı mı...
yoksa tren kalkıyor mu...
sonunda herkes döküldü patron ve spek hareketi başlattı mı..
az sonra...:party:
Eyvallah kardeş.... Varolasin...Aslına Baksan elinde 3-5 kusur lot vardır.... Avazi çıktığınca konuşup suyu bulandırır boyle tipler... Onu ve onun gibileri kaale alacak kadar ham insan değiliz şükür.... 125 bin lot daha alıp 500 bin lot la beklemede olacağım.... Bu paraya yok gözüyle bakıyorum... Hedefim ilk hisse aldığım 1.54 kuruştur... Bastarsa sıkıntı yok.... Çıkarsa kısmet..... Bu arada ben 40 yasında mali musavirim... Bazen mali veriler gerçekleri gösteremez helede firmanın başında bakkal dükkânı islettigini zanneden tipler olursa.... Ben bu firmayı sahiplerini DTM den tanırım yaş tahtaya basmazlar..... Elbet zamanı geldiğinde o mali verilerde gerçeklerle ortusecek.... Zaman sorunum da para sorunumda yok.
sende sağol kardeşim.. benim elimde az var gücüm yettiği kadar aldım, ama bu şark kurnazlarına mal kaptıracak değiliz..veriler ortada, mali müşavirsin sende anlarsın mali mevzuattan, faiz yazmamalırının anlamını..bekleyelim bakamlım..çıkacak yada batacak..ben batıracaklarını düşünmüyorum o yüzden beklemedeyim..elinde olan herkese sabır delirim.. yakın zamanda zaten kokusu çıkacakk :rules:
Derinligi goren varmi... ogle arasi 33 den satim fazla diyemi bu hacim olmus yoksa alis cok diyemi hacim fazla olmus.. bayadir bi seyansa 25.000 lik hacim yapmoyordu