çok çabuk teslim oldu bugün...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
çok çabuk teslim oldu bugün...
hedefi belirlersin..
alırsın ve hedefe odaklanırsın..
yeter ki tahta sağlam olsun..
her türlü sese kulak tıkamayı da unutmazsın..
Artık 4,87 direncine kafa atmalı... yarın 4,38 altı rakam orta-uzun vadeyi olumsuz etkileyeceğini düşündüğüm için stop loss olarak kullanıp 4,38 altına iniş olursa hisseden çıkış yapacağım.
daha şimdiden havlu attın....6 ay kalabilirsen çok iyi bir süre demiştim hatırlarsan....burada yazı yazanlar en az 3 yıllık ....o yüzden emin ol burada ki ortakların sitem etmesi çok normal....seni bu hisse çok rahat trenden atar ama bizi atamaz....biz hem sitem ederiz hem trenden inmeyiz... hisse ayı piyasasında biz boğa...o yüzden ayı piyasasında analiz tutmuyor...bizim algımız hep yukarı diyor ama hissede ayılar hakim olduğu için çok yanılıyoruz....yanılmamamız için analizlerin tutması için önce şirketin temel verilerinin bilançosunun yatırımcı ilgisinin pozitif olması lazım....şuan vur kaç olayı devam ediyor günlükçü çok...
Dünkü hareketten kendini ele verdin ........ Ytd.
Ben bile şaşıyorum bazen kendime...
4,39 altında hissede kalmak istemiyorum çünkü abd borsaları hatırı sayılır bir zirveden dönüş görüntüsü veriyor. haliyle bir kaç gündür bizim borsamızı da sallıyor. gübrenin kombinasyon düzeltmesinin tamamlandığına dair yeterince emare oluşturamaması yeniden aşağı yöneliş şüphesi oluşturuyor. bu durumda zarara girmeden önce tedbirli olmak daha doğru diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/oO06R2.png