mail atıp telefon edip şikayetçi olduğumuzu söyleyelim
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
mail atıp telefon edip şikayetçi olduğumuzu söyleyelim
Tespitiniz için tebrikler. Hissenin nedensiz baskılanması çok anlamsızdı. Özellikle HSBC nin işlemlerini inceledim ve bu kesin sonuca vardım. Yazık ! Demek yıllardır yaşadığımız travmanın nedeni şirketin kendisiymiş. Piyasa defter değeri sadece 1 olan bu kadar karlı bir şirketin hisselerinde yapılan şey manüpilasyondur. Suç duyurusunda bulunacağım
İş bu bildirim ENKA yönetimine açık mektuptur; Ankara da doğmuş büyümüş yaşayan ve siyasetin içinde bulunmuş ve halen bi-fiil bulunan birisi için inceleme başlatmak zor olmayacaktır. SPK nezninde HSBC ,garanti ve AK yatırımdan yapılan tüm işlemlerin kaynağının tespiti için gereken başvuruyu yapacağım. ENKA yöneticileri ! Elinizi ENKA hissesinden çekin !
4 gündür Bollinger bandinin dibinide. Taban yaptı orayı.
Daha önceden en çok 3-4 gün bu hareketi yapıp yükselmiş ama bu sefer sanki olumsuz bir hava var.
Hisseye sahip çıkmazsa şirket, ki umrunda değil şimdilik, toparlanması uzun sürer.
Kısa vade umutları yok gibi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her gün sabahtan 5 6 kademe yükseltip akşam 6 kademe aşağıdan kapatıyorlar
Teknik falan kalmadı. Fiyatsız satılıyor
Hiç beğenmedim son haftadaki hareketleri. Kolay kolay vazgeçmem bir kağıttan. Ama burada danışıklı dövüş var. Gayet açık niyet.
Hisse her gün sabah 5-6 kademe atıyor, akşam dibi boyluyor.
Güzelim şirketi ne hale getirdiler.
Yeni girecek KY ler biraz daha beklesin. Bu oyun devam edeceğe benziyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istermisiniz ENKA yı satış hikayesi çıksın bu işin altından....(danışıklı şirket satışı. bir bakmışınız ENKA bir rus şirketi olmuş)