Bu piyasaya bu kadar hakimler çoktan beri bunu anlatmaya çalıştım bu forumlarda .
Printable View
Bu piyasaya bu kadar hakimler çoktan beri bunu anlatmaya çalıştım bu forumlarda .
Treda ettiğim tahta yalnız dün topiğine yazdım sanki temettüyü krdmd açıklamış ,
onun kuyruğu gibi hareket ediyor 3 işlem günü ,
krdmd yabancı girişi ve badem spor ağırlığı fazla , eregl karma oyunculardan kurulu 2022 yılı hedefim 54 tl.
temettüye kadar 42 tl beklentim , rus borsası açılmadığı için oradaki belirsizlik tahtalarda geniş takılmamızı engelliyor temkinli bir şekilde hareket edilmeli.
Endeksler bir sabah %-5 veya %+5 açılsada hiç şaşırmam pıst 100 dahil bu hikayeme .
pıst 100 de dövecekse badem spor bir anda makinalarla basmalı seans içinde baskı basanındır diyerek.
veya düşmeyen borsa algısı ile GAP li açılış böyle atraksıyon yaşanan günlere girdik .
HAKAN AKBAŞ
@hakana
·
38d
Siyasi retorik ve ideolojik rant peşinde #İsrail ve bölge ülkeleri ile Türkiye’nin ulusal çıkarlara rağmen hasmane dış politika izlendi.Şimdi 180 derece çark edildi.Ülkeye maliyeti kaybedilmiş 10 yıl, D. Akdeniz’de AB ile savaşın eşiğine gelinmesi ve ABD Kongresinin kaybedilmesi.
zenetsky yaptığının aynısı yukarda anlatıldığı gibi bizde yaptık komşularımızla sonuç olarak ne kazandık veya şimdi neden kanka olma durumlarına girindi.
Bu enflasyon bu şekilde devam ederse dün 2022 yüksek enflasyon dedi bakan, kur olayına yeni çözümler bulunamazsa bana göre 30-40 milyar canlı lazım yaz sonundan sonra bunlar için önlem alınmaması durumunda faiz artırmayacaklarını söylüyorlar dolarda yukarı hareket başlar zirvsinin üzerinde fiyatlama olur bana göre fiyat var ama yazamıyoruz:)bu yüzden önlemler bilimsel önlemler olmalı deneme yanılma ile bu süreç yönetilmez.Yönetemezlerse kurdan dolayı iflas eden şirketler çok duyarız.Buda benim temel analizim olsun , inşallah doğru kararlar alınır ülke rayına girer.
ruslar yarın açıyor mu bilgisi olan ?