hisseni zar atıp alsan bundan fazla kazanırsın
Printable View
yedikleri yemekten gezdikleri arabaya,aldıkları maaştan kazandıkları itibara kadar hepsi
bedelli ile soydukları küçük yatırımcıya ait.
memleket aleyhine bildiri yayınlayan sözde aydın müsveddeleri ile...ki bunlar ülke lehine şehadete yürüyen öğretmen ,asker lehine asla bildiri yayınlamazlar
ülke paralarını pensilvanyaya kaçırıp terörü fonlayanlar ile...ki bunlar ülke kaynaklarını soyarak kaçırırlar.......
kendi ülke vatandaşını borsa yolu ile soyanın farkı nedir ?? bunlarda kendi lüksleri,kendi çıkarları için her pisliği yapanlardır......
Sayın abka ben sizi vob24 den de takip ediyorum bu hisse değil de sanfm nasıl teknik olarak.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen 4 ay önce, 27 Eylülde yapılan bedelli fiyatından işlem görmekte.
Oysa bedelli yapan hisseler genelde kasaya para girdiği için bunu hisseye de yansıtır ve de elini taşın altına koyan yatırımcıya da yansıtır.
Anlaşılıyor ki bedeliden gelen parayla keyif yaparken hiç vicdanları sızlamıyor.
Endeksin durumu ortada, kırılmadık rekor bırakmadı, bu kadar da yatırımcısını cezalandıran başka bir yönetim görmedim daha.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
borsa 110 binden 121 bine gitti hisse bu zamanı kayıpla kapadı..şimdi küçük bir satışta hemen eksiye döndü...
bunlar silme oçocuğu. dötünüzü yırtsanızda çeyrek bilançoyu ky bekleyecek.size teslim olma yok.yaptığınız baskılarla ky katlettiniz ama bu topiğe gücünüz yetmeyecek.
Bu kağıt böyle giderse bilanço çıkınca da 5 kademe çıkıp 3 kademe düşücek... Sabırla bekleyen kazanır yada sinir hastası olur ortası yok :)
Yatırım Tavsiyesi Değildir :)