bugün akinonyadayım sokata gördüğüm herkese ykbnk aldırdım dedim altı ay sonra
dolar + yerleşik faiz taşıma maliyetinden geri alacağım mallarınızı dedim
artık gundawe senin 2 tl ye bu seferde inmezse hiç inmez pehhh
Printable View
bugün akinonyadayım sokata gördüğüm herkese ykbnk aldırdım dedim altı ay sonra
dolar + yerleşik faiz taşıma maliyetinden geri alacağım mallarınızı dedim
artık gundawe senin 2 tl ye bu seferde inmezse hiç inmez pehhh
XBANK bankacılık endeksi trend kanalı alt çizgisine yakın epeyi düşmüş ayrıca endeks indikatöarleri de aşırı satım bölgeleerine gelmek üzere bu akşam kapanışla yerine oturabilir. YKBNK a gelince indikatörler aşırı satış konumlarını göstermeye başladı, umarız bugün veya yarın bankacılık endeksi de YAPI da buralardan döner. alım gelir. Ben 1700-1800 arası işlemlerin ilginç olabileceğini düşünüyorum.
http://i.hizliresim.com/k6G13J.png
gelirse 1.9. .2.10 arasına süper yerde
uyanıklarda 2.10.2.30 arası da boş durmaz
nihayetinde 1 tl yede inse bu saatten sonra alıcı daha çok olacak
aktif kademenin çalışma şeklinden belli
şuan tahta yapıcı kuduruyor tabiii iyi havada almadık şimdi gel bu havada tahta yapppp
eeeee kaşındılar bedelini ödeyecekler mal kaybederek.
Vayyy Üstat pişti olmuşuz aynı anda gönderi ile...:) döndün mü yoksa 12 sinde dönüşünün ayak sesleri mi geliyor?:yahoo:
düşüşe tek direnen tahta ykbnk şuan
tüm bankalar yeni dip yaptı ykb şuan direnme modunda
sal gitsin trende ayak uydurun ahahahahaha
aynen...
25 Haziran seçim sonrası ilk açılışta borsa uzun çubuk yaptığında ISCTR 6.24 ü görmüş ve şu an 5.20 arada 1.05 TL var ve YKBNK ın 2.5 katı değerde bir kağıt (2.5 e 6.25 hesabıyla 2/5 oranında) ve o gün yapı 2.48 i görmüş ve şu an 2.25 arada .23 kuruş düşüş var ve 2.5 ile oranlarsak 58 kuruş yapar yani İSCTR yapıya göre neredeyse 2 kat değer kaybetmiş veya başka bir değişle 2 kat daha hızlı düşmüş
Arkadaşlar yeri gelmişken bu topiği takip edenlere bir tespitte duyuruda bulunmak istiyorum.
FORUM un teknik analiz, temel analiz, Elliot vs adı altında uzun vadeli analiz bölümü var burada genelde birkaç üstat haftalık 15 günlük aralık ve analizlerle bize ışık tutuyor.
Ayrıca genel olarak günlük seans takip bölümü var seans içi Cafe gibi muabbet ve anlık ülke ekonomi-siyasi durumu paylaşıldığı geyik muabbeti şakalaşmaların da olduğu borsa genel var.
Bir de şu an içinde yazıyor olduğumuz hisselere özel başlıkların olduğu kimi gün 1 gönderi kimi gün 20-30 gönderiye kadar çıkabilen ve hissenin seans içi durumu, kademesi, indikatörü, takası alanı satanı desteği direnci ile paylaşımların anlık yapıldığı, O HİSSEYE gönüllü insanların paylaşım yaptığı bölümler mevcut.
İşte YKBNK topiğinde tam da içinde bulunduğumuz bu ortamda ben kendi adıma, başladığım günden beri gerek grafikle gerek kademe ile gerek indikatörleri ve hareketleri inceleyerek YKBNK ı takip edenlere faydalı olmaya çalışıyorum. acizane geçen hafta indikatörlerin düşüş gösterse de önce 100-100200 kadar endeksin yukarı çekileceğini sonra 88000 kadar beklenilen düşüşün olabileceğini adım adım anlattım. kademe kademe belirttim, takip edenlere yarar sundum Yalnış mı?
Kardeşler burası bilgi paylaşım yeri paylaşılan bilgilere dil uzatan buraya gelip genel hepimizin bildiği kuralları yazan ama net birşey söylemeyen kendini ben bilirim sen tecrübesizsin ben okurum sen okuyamazsın tahtayı, bakan göz gören göz ayakları ile hava basacak arkadaşlara-taabiiki yazacaklar ama- burada çok ihtiyaç yok . Bildiğini adam gibi önceden paylaşan, üstü kapalı konuşmayan, ahkam kesmeyen, "bakın arkadaşlar ben ..sebepten düşüş bekliyorum. olayın perde gerisi bu, aman ha,...beklentim şu " kelimelerine yakın bir samimiyetle forum paylaşımına ve güç birliğine ihtiyaç var, ben buraya bunun için giriyorum, buna ihtiyaç olduğu için FORUM yöneticileri böyle bir bölüm oluşturmuş zaten, doğru mu?
Olay olduktan sonra ben demiştim, o bilemedi, bu anlamadı falan hikayelere burada insanların karnı tok. Biliyorsan paylaşacaksın kardeşim görüyorsan anlatacaksın kardeşim. Burası insanların şahsi egolarını tatmin ettiği,i giderdiği HAVA BASMA YERİ DEĞİL hava basan insan görünce genel olarak çok rahatsız olur herkes zaten . Yabancılar buna irrite diyorlar., bana rahatsızlık veriyor. Bu gereksizliği görmek için ben de herhangi biri de gelmiyor buraya.Faydalı olmak ve faydalı bir şeyler okumak için kıymetli zamanımızı ayırıp giriyoruz. Lütfen bundan sonra bu tür ima, hava ve ben bilirim tavırlarından ziyade Net bilgi paylaşımı olsun, herkesin herkesten muhakkak bir bildiği fazla vardır buyursun paylaşsın er meydanı hodri meydan buyurun. bunun dışındakilere güle güle uğur olaa. Şahsi görüşümdür herkes benzer ya da biraz farkla aynı şeyleri düşünüyordur. saygılarımla görüşümü doğrudan sunarım.