Benim düşüncelerimi ve beklentimi dile getirmişsiniz. İki yıl bekledik . Bir yıl daha bekleriz.
Printable View
Benim düşüncelerimi ve beklentimi dile getirmişsiniz. İki yıl bekledik . Bir yıl daha bekleriz.
ekim ayi oldukca basarili gecmis. satis ofisinden 19 daire satilmis ve m2 fiyatida yukselmis. asli edinim sayisida an itibari ile 45e ulasmis. bu durumda satis ofisinden satilmayi bekleyen 185 borsada satilmayi bekleyen 173 daire kaldi.
bu arada dikkatimi ceken diger hususta son donemde vakif yatirim uzerinden gunluk kucuk kucuk alimlarin yapilmasi ardindan da asli edinimin geliyor olmasi. bu durum birilerinin fiyati mumkun oldugunca yukseltmeden programli is yaptigi anlamina gelir(ya emlakcilar veyahut satis ofisinin bizzat kendisi). zaten satis ofisinden yapilan satis fiyatları ortadayken borsa fiyatini buralarda tutabilmek ciddi maharet ister. bunun icinde buradaki bazi zerzevatlar kullaniliyor tabi.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sektorle ilgili ilginç bir haber ;
Tüketici Mahkemesi`nin kararı: Ev bitmediyse para faiziyle iade
Tüketici Mahkemesi, satın aldığı ev zamanında teslim edilmeyen tüm vatandaşları ilgilendiren önemli bir karar verdi. Buna göre müteahhit ve kredi veren banka, tüketicinin ödediği parayı faiziyle iade edecek.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...le-iade/213016
Aksel hisseyide atsaydın oraya baksaydık açılan şemsiyesi
Arkadaşlar insana sormazlar mı bu kadar çok biliyorsun neden Aksel den çift taraflı sivri kazığa oturdun diye burada bu paylaşımları yapan mahluk zamanında Aksel holdinge parasını yatırdı sonuçmu Aksel iflas etti ve hisse borsa kotundan çıkarıldı bu arkadaşlara çift taraflı sivri bir kazık kaldı nereden mi biliyorum buyrun sizde bakabilirsiniz Aksel hisse.net e girin ve sizde görün
Kennym her inişin bir çıkışı vardır. Biz senin gönderdiğin tabloya göre hisse takibi yapmıyoruz. Bu arada sagol. Sen ne zaman olumsuz birşey yazsan hisse aldım. Sonuç ne oldu biliyor musun? Hep kazandım. Bugün de alım yaptım
32de yazmaya basladi. 39 oldu. Yaklasik yuzde 20 yapar. Allah bereket versin.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.