Piyasada firsatlar bitmez :) erhan dun poza girdin diye dusunuyorum keyfin biraz biraz yerine geldiyse sana bi firca atayiM
DOKUNMA BIR DAHA O SISTEME KENDI BASINA CALISSIN
endeks ayri para dagitti bankalar apayri para dagitti :)
Printable View
Piyasada firsatlar bitmez :) erhan dun poza girdin diye dusunuyorum keyfin biraz biraz yerine geldiyse sana bi firca atayiM
DOKUNMA BIR DAHA O SISTEME KENDI BASINA CALISSIN
endeks ayri para dagitti bankalar apayri para dagitti :)
arkadaşlar sunucu kiralama(vds) için önerebileceğiniz yerli yada yabancı firmalar var mıdır?
yada sizler hangilerini kullanıyorsunuz? memnun musunuz?
sayin matador ben vps de makdos kullaniyorum 1 yildir şimdilik cok bi sorun yaşamadik.
Robotlarda vade gecisi gercekten sikinti. Bu geciste SIstem 3000 puan gap yemis gibi oldu al sat makasi git gide acildi.NEyseki bir gun onceden gecis yapmistim bu yukselis trendini kacirmamis oldum.Sistemler rekor tazeledi. Tek satirlik robot kodlarinda vade gecisini otomatik yapmasini saglamamiz lazim bir şekilde.
Tek satir robotta emir gonderilecek kisim Aktifviopkontrat ise yeni vadenin acilisinda sistem yönünde emir gönderiyor. Siz bir gün önceden geçiş yapmak istiyorsaniz kapanisa dogru manuel işlemle bunu yapmaniz lazim.
Bende manuel yapiyorum bu işlemi. Ki bence robot kodunda bir sorun yok. Eğer iki vade arasi makas fazlaysa indikatörler sapitmasin diye sistemi yeni vade grafigine uygulayip robotu öyle kullaniyorum.