Originally Posted by
RONİN
Sayın Rumenigge;
Geçmişte dolar istiflemiş olanlar için ürkekçe "doğru yapmamışlardır" demenizi de bir ilerleme kabul ediyorum. Zor oldu ama oldu. :)
Şimdi gelelim öğrenilmiş çaresizlik meselesine. İddianızın aksine ben ÖNCELİKLE Irak'a Libya'ya Suriye'ye ABD doları ile ticarete karşı durmuş ülkelerdi. Bu ülkelere ABD öncülüğünde yapılan emperyalist müdahaleye karşı çıkılması gerektiğini söyledim. Bunlara karşı çıkmayanların ve destekçilerinin bugün gelip "dolar almayalım ABD emperyalizmine karşı kıvılcım yakalım" vb. samiyetsiz söylemlerinin komik olduğunu söyledim.
Ne dersiniz siz ve destekçisi olduğunuz siyasi oluşum bu konuda da doğru yapmamış (AMA GEÇMİŞTE :) ) doğru yapmamış olabilir mi?
Yoksa çaresizlik içinde teslim mi olundu ABD ye, Belki de kandırılmışlardır olamaz mı?
Sayın Bora YAŞAR Alıntı yapılmaması konusunda haklısınız. Ancak cevap verilmemesi konusunda da o derece haksızsınız. Böylesi yaklaşım sahiplerinin ikna olmayacağını ben de sizin kadar biliyorum. Burada amacım Muhatabımı ikna etmek değil tutarsızlığını TEŞHİR etmektir. saygılarımla..
"ZALİME HADDİNİ BİLDİRMEK YOKSULA KAFTAN GİYDİRMEKTEN EVLADIR."