Cin şişeden çıkmış.Hadi hayırlısı...
Printable View
Cin şişeden çıkmış.Hadi hayırlısı...
yani hocam 6 milyon dolara petrol sirketi Maduro da olsa vermezler. Beklentiniz ne bilmiyorum ama, 500 milyon dolarlik bir sirket cante. Kapta".....DVSA adına üretim faaliyetlerini gerçekleştirecektir" denmekte. Nasil yapacakalr bunu bilmiyorum, isin uzmanlarina sormak laizm. Uzamn degilim gercekten ama yerin altinda oldugu biliniyorsa, yerin altindan cikarmak icin gerekli ekipman ne kadar zor olabilir. Rafineri kurup isletmiycez sonuca. Cikaricaz vericez.
Albayrakların motorla ne ilgisi vardı,,tümosanı aldılar,başarı ile yürütüyorlar.
Odas ın enerji ile ne ilgisi vardı,,Can ı kurdular,başarı ile işletiyorlar.
Şirketler başka sektörlerde iş yapamaz diye bir şey yok.
Bütün iş kafa yapısında,hünerini göstermede.
Sıfırdan,değişik iş kollarında başarılı olan çok kişi ve şirket sayabilirim.
Hayırlı olsun diyorum.
Özelleştirme yolu ile alınmış bence. Anladığım budur...Kalan % 40 kimin acaba ? :pAlıntı:
Söz konusu şirket Venezuela'da yer alan ve 4 sahadan oluşan üretim bloğunda toplam 171 kuyudan oluşan hafif ve graviteleri 18° ile 60° API arasında değişen orta ham petrol üretimine sahip alanda Kalkınma Planı çerçevesinde PDVSA adına üretim faaliyetlerini gerçekleştirecektir.
Hemfikir olduğumuz tek şey, çıkan o petrolü kimin gemiciklerinin taşıyacağıdır...Bu Kılıçlarınoğlu var ya, şeytanın aklına gelmez...:)
Tam da Paris, maris, küresel ısınma konularına girmişken bir anda petrol şirketi oluverdik...Bak sen Allah'ın işine !..:)
bir zamanlar İPMAT VE KOZAD diye iç içe geçen bir şirketlerimiz vardı...biri davetiye basıyor diğeri satıyordu (sanki ipmat davetiyeyi kendi satamıyormuş da bunun için bir pazarlama şirketi kurmuş)...neyse önce İPMAT sonra bağlı ortaklığı KOZAD halka arz edildi.. (KOZAD ipmat borsaya açılmadan hemen önce kurulmuştu)...böylece bir malı iki kez halkımıza arz ettiler...
sonra..holdingin aldığı KOZA altını KOZAD ve İPMAT a bağlayarak daveti ve davetiye pazarlma şirketleri altın üreticisi oldu güya.. sonra KOZAL altını halka arz edince bunların altına ulaşamayan arada ATP gibi bir şirketin olduğu görüldü...
bunların değerleri düşmesin diye İPMAT ı petrol aramak-çıkarmak ile KOZAD ı altın dışındaki diğer madenleri aramak-çıkarmak amacı ile iştigal değişikliğine gittiler...
bu süreçte 2 defa bedelli dayadılar...
aradan 15 sene geçti....elde ne var...arama ruhsatları dışında ???