Merak etme biz etkilenmez. Benim görüşüdür. YTD.
Printable View
He he sen burda bağlı kaldın kazanamadın bosuna cirpinma bankalar uctu gördün doğru söyleyeni dokuz koyden kovarlar saat başi 10kişi takip ediyo burayi dün bilançoda 20 kişiydi kitlediler hisseyi hepimize bak bidaha diyorum kitlediler hepimize bakiyoz böyle ......
ne güzel yazmış yazar ilgimi çekti paylaştım kimse üstüne alınmasın :)))
Bizim bakış açımızı anlamalarını sağlamaya çalışır fakat bir noktadan sonra pes ederiz. Bunun sebebi, o insanların çok sabit kişilikleri ve zayıf sosyal yetileri olmasıdır ki bu, onların cesaretimizi kırmalarına izin vermememiz gerektiğinin farkına varmamızı sağlar.
sürekli kendi başarılarını ve güçlü yanlarını sosyal medyada paylaşan Bu tarz bir kişilik profiline sahip olan insanlar, kendilerini mümkün olduğunca olumlu bir şekilde resmeder ve hatalı bir şey yaptıklarını pek kabul etmezler.
Hatalarını kabul etmeyen insanlar bariz bir şekilde sorumluluktan kaçmak için, birçok psikolojik stratejiye başvururlar. Onlara durumu açıklamaya çalışmak pek de kolay değildir. Yine de, bunu başarmak mümkündür. Herkes gibi yanılabileceğimizi kabul edip daha insan olmaya çalışmak ve gelişmek adına hatalarımızı kabul etmemiz için hiçbir zaman geç değildir.
Bazılarına bişeyi ögretmek için derlerya kafasina vura vura ögreteceksin polhonun bize yaptıği bu size para yok size para yok masal dinlemeyin gerceklerle yüzleşin 4 aylık net kazanc %2 iki de bilanço var içinde ciomuzdan 20 kap haberi arsa satışi bistin 250 puan yukari gidişi içini dökemeyen kafasıni duvara vurur .
Sen bilancosu gecen yila gore %50 fazla gelen kagidin 0.36 eksi kapamasına bak bide bankalara pgsus a bak 4 aylik kazanclarida hesapla bakalim kimseye şairden ornek verme para nasil kazanilir onu örnek ver yaz herkes okusun şu pole sitem eden yok şurda herkes memnun gibi dicem saat başi on kişi burda ne bekliyon yaz kardesim yaz.
Sayın kartal, ben bu kağıda yalnış zamanda girmiş olabilirim herkes gibi bunu sen de yapabilirsin. Veya sen doğru zamanda doğru kağıtta da olabilirsin. Ön görüşlerin, bilgin çok fazla da olabilir. Ama burayı her gün ağlama duvarına cevirmemelisin. Yanlış saat bile günde bir kez doğruyu gösterir misali. Bu kağıtta bir gün değerini bulacaktır. Ben burdayım ve düştüğüm yerden kalkacağım. Ama sende biraz pozitif olmalısın, şayet olamıyorsan kağıtta olan arkadaşlara saygı göstermelisin. Ben bu kağıdın da zamanı geleceğini düşünüyorum. Ama 1 e iner, ama 2 ye iner beni ilgilendirmiyor. Ben hedefimi belirledim bekliyorum. Önemli olan krediyle ya da acil ihtiyaç olan parayla borsaya girmemektir. O koyunların yününü alacağım. İyi akşamlar.