Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Sen simdi brentte cikacak dersin Brent bence 90'ı görmez. Hatta 85'i.
Alıntı: Originally Posted by Econfin Brent bence 90'ı görmez. Hatta 85'i. Aes serbest fonlar haric son bir ayin en iyi getiren fonu olmus
Bugun kurun yabanci fonlara etkisi eksi 1.75 Aes buna ragmen yarin arti aciklanabilir Suan hemen hemen basabasta gorunuyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Aes serbest fonlar haric son bir ayin en iyi getiren fonu olmus Webster beni kıskanıyor...
Puhaha akilsiz velet... Alıntı: Originally Posted by Econfin Webster beni kıskanıyor... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Econfin Webster beni kıskanıyor... He aynen Nasilki alemanya bizi giskaniyeah Ben de seni giskaniyeah
Alıntı: Originally Posted by Webster He aynen Nasilki alemanya bizi giskaniyeah Ben de seni giskaniyeah Durun siz kardeşsiniz.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Durun siz kardeşsiniz.:) Syn vardiyaci ustadim Eskiler Emmim Aydinc Daktir Kamucu Nofap Mustafa Ve siz Kardesiz