Size vereceğim sadece buzlu badem...öyle ağzımızı açar beklediniz bıktırırda sattırırmıyız diye.alın buzlu bademi havada sıcak iyi gider....:kahkah:
Printable View
Size vereceğim sadece buzlu badem...öyle ağzımızı açar beklediniz bıktırırda sattırırmıyız diye.alın buzlu bademi havada sıcak iyi gider....:kahkah:
24.02.2022 tarihli özel durum açıklamamız ile Grup şirketimiz TTG Finansal Teknolojiler A.Ş.'ye bağlı olarak tüketici finansman şirketi kurulmasına karar verildiği ve söz konusu tüketici finansman şirketi için 21.04.2022 tarihinde BDDK'dan kuruluş izni alındığı duyurulmuştu.
TTG Finansal Teknolojiler A.Ş. Yönetim Kurulunun aldığı karar ile 50 milyon 500 Bin TL sermaye ile şirketin kuruluş işlemlerine başlanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1055573
İyi bir şey olsaydı hisse bu kadar kötü olmazdı, iyi bir şey olsa bile bizim için iyi değildir.
Endeksteki ralliye zerre kadar eşlik etmezken düzeltmede en önde koşuyor, açığa satanlar yerine koymadan bir mk olmaz, hep aşağı.
Tüketici finansman diyorlar, yandaş fonlama şirketi olmasında sonra....hiç hayırlı birşey yapacakları gelmiyor aklıma...halkın hiç güveni kalmadı bunlara...geçen kozal yi hortumlamışlar galiba...okul yapıyor falan diye 340 milyon bağışlamışlar diye konuşuluyordu.ne kadar doğru tam olarak bilmiyorum...şimdide burayı hortumlamasınlarda....
Mobil kısımla fiberi ayırabiliriz , yeni yapılanma yapabiliriz gibi şeyler söylemişlerdi.mobili satmak kolay ama fiber alt yapı zor.çünkü her cadde sokağa yayılan bir ağ.blok hisse satışı olmayacak demişlerdi.zaten bu belirsiz yapısıyla kimse yüzüne bakmaz.önce lisansı uzatmaları şirketi karlı duruma getirmeleri, yapılacak yatırımları , alınacak karları garantilemeleri lazım.yoksa çöp bile satamazlar....
Ek alım için 8.50 leri bekliyorum.satış matış yok.şimdi stop koyacam aşşağıya. Basım indirecekler alttan stop patlatıp eşşeğin malını aldık diyecekler.siz anıtın durun.stop mıtop yok.düşürürseniz alttan eklerim davar eş..şekleri....
Şimdide açığa satan fırsatçıları öpüyorlar borsada.hiç sevmem açıkçıları.lazımsa kiralık hisse var.bide ben öpeyim sizi.....
Bi aşşağı bastılar stopçuları patlattılar.bi yukarı sürdüler açıkçıları patlattılar.biz ne zaman patlatacaksak....:( şu açıkçıları patlatsam iyiydi.yarın arasalar keşke kiralık hisse lazım diye....:yes: