En son pltur 82 lot esit dağıtım arz oldu 9.1 TL den.eşim çocuk derken 82*3 246 lot oldu damlaya damlaya göl olur bunda da 500 Lot toplasak fena olmaz*5 yapsa iyi para .yeni arzlara katılmak lazım az olsun sağlam olsun hesabından..ytd
Printable View
En son pltur 82 lot esit dağıtım arz oldu 9.1 TL den.eşim çocuk derken 82*3 246 lot oldu damlaya damlaya göl olur bunda da 500 Lot toplasak fena olmaz*5 yapsa iyi para .yeni arzlara katılmak lazım az olsun sağlam olsun hesabından..ytd
Mantıklı,son trend bu zaten. Valla işte ne kadar para koyunca karşılığında ne kadar lot alırsın diye hic araştırmadım,bilmiyorum bile. Ama öte yandan kelle sayısı arttıkça lot sayısı da artar hesabı da hiç fena değil.
Yine de şöyle kabaca bakınca misal 50 TL den arz olacagini varsayalim ve 300 bin nakit koyalim. Elimize kaç lot geçer ki?
Ben de arzlara katılmam ama. Erpwra katilcam İnşallah. Ömür geçiyor İnşallah eski hataları yapmaz kar ederek borsa serüvenine devam ederiz. Gesanda kimsenin zarar denilebilecek miktarda kaybı olamaz. Belki de doğrusu bu. Artık hantal ve defansif devam etmek. Ama sonra da diyorum ki bu kadar kap ile ne kadar tutabilecekler.
Herkes kendi kararını kendi verir. Eyvallah. Ben sadece şunu sorayim cevabını herkes kendi içinde degerlendirsin. Özellikle elinde 50 60 maliyetli gesan taşıyanlar daha ciddi düşünsün. 60 72 fiyat araliginda ciddi bir bocalama dönemi geçirdi hisse. O dönemde forumda ömür olsaydi ve keko olmasaydi. Su an elinizde gesan olurmuydu. Yada şu an ki miktar kadar olurmuydu. Bunun cevabini samimi şekilde yazabilecek arkadaşları tekrar söylüyorum samimi olacak 3 5 satir yazmaya davet ediyorum.
Sayin keko
Bu sirket konusunda Mayis ayindan beri yaptiginiz katkidan dolayi sizi takdir ediyorum. Dogru yerde bulunup, dogrunuzu da savundugunuz icin, dusuncelerinizi comertce paylastiginiz icin ve de alcak gonullugu kendinize şiar edindiginizden dolayi size mutesekkirim.
Umarim ortaligi bulandiranlarin degerlendirmelerine bakip, kuskunluk etmezsiniz.
Saygilar
Bu hisseyi kesfetmemde, sayın keko nün katkısı büyüktür. Emeklerini ve bilgilendirme çabalarını hayranlıkla okudum izledim.
Keşke hissemizi daha erken keşfetmek nasip olsaydı . Buna da şükür diyorum.
Sayın keko ya ve tüm emek verenlere tekrar teşekkür ediyorum.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.