Vaybe neler olmuş neler. Bilmemezlikten gelelim. Birde Ortakları kimmiş bunların. Kendimi vatan haini dıj güçlerin maşası vs vs gibi hissediyorum.
Printable View
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
24 Tem
Suudiler, 130 şirketle Suriye'ye çıkarma yaptı.
Suriye'yi Suudiler inşa edecek.
47 adet mutabakat zaptı imzalandı.
6,4 milyar dolarlık yatırım anlaşmaları imzalandı.
Anlaşmalar; sanayi, enerji, altyapı, gayrimenkul geliştirme ve finansal teknolojileri kapsıyor.
öyle olmuyor bu işler bak suriyelilere baktık,büyüttük,bekçilik yaptık hatta 2 ay önce oraları inşaaa edicez pıst 100 de bile kullandılar ne oldu haber burada bize buraları yedirmezler dediğimizde bize laf sokmaya çalışan 1-2 döt vardı buralarda kayboldular gelinen nokta bu bozkurtun 3 geni oluşturuyor suriye sudilere verecek onlarad ABD ye onları korumaları şartıyla olay bu bu çark ortadoğuda hep böyle işledi bak geçmişi bize ne kaldı onu herkes biliyor.
kolay gelsin
Bazı konular masumluktan çıkmıştır oyak mesala içerde dönenlere bir bakın ben kaçar maç saatimiz geldi
ASELSan topiğinde yazmaya başladım 888 kez finasalları iyi değil birilerine peş keş çekiliyor içi boşaltılıyor yazıldı.888 en ısıtıp ısıtıp Ensar vakfı işi konuşuldu. 888 kez Baykara çalışıyor yazıldı. 888 kuveyte 888 katara satıldı. Tıpkı bu topicteki çoğunluğun olduğu minvalde yazılar yazıldı. Bugün gelinen sonuç o yazıları yazanlar bugünleri göremedi.
Ben bu işi yaparken buradaki çoğunluğun ana çatıya koyduğu şey benim analizlerimde çok ufak bir yer tutar bu zamana kadar hep böyle oldu bundan sonra da hep böyle olacak.
Cidden değişik tartışmalara girmek istemiyorum çünkü bu iş herkesle aynı şeyler düşünülerek yapılacak bir iş değildir.
Suriye konusunda ya da diğer konularda kim ne demiş kim ne düşünmüş değil ben ne düşünüyoruma göre hareket etmeyi tercih edeceğim. Bazen her görünen şey göründüğü gibi değildir bizim işlerde.
not: ismini sektörünü veremem Türk bir şirket Suriyeden yakın zamanda 400 mln usd lik bir iş aldı. Hatta bu şirketin sahibi CHP li. İşin ilginci bizi nasıl buldunuz dendiğinde verilen cevabı burada yazamayacağım.
O yüzden ben hayatımda bu işi yaparken hep yaşanmışlıkları dikkate aldım yine öyle yapacağım.
Bulut burada o kadar yalan yanlış şey yazılıyor ki bana hep karşı yazı bile yazsan sen buralarda tartışacağım son kişilerdensin.
Herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları dilerim.
Nohut hocam kısada hoşuna giden gördüğün bir hisse varmıdır gerçi bakkaldan sipariş verir gibi oldu ama idare et hocam tşk
https://resmim.net/cdn/2025/07/26/Xltcli.jpg
Nedense sn.ABKA'yı anmak geldi içimden.
08.12.2022 tarihli dolar bazlı borsa yorumunu (alıntılamayın dediği halde) alıntılamıştım.(hakkını helal etsin)
Burada olsaydı güncel yeni yorumunu bilmek isterdim.(kulakları çınlasın):ok:
YTD
Rica ederim sn.Uğur Taylan... 13 haziran ve 9 temmuz tarihli Portföyümü kısmen bu sayfada okuyabilirsiniz.
Yeni alımlarım zaman içinde olabilir ,belki bu forumda hala yazıyorsam paylaşırım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60471&page=156
YTD