Ayhan bey gerçekten bilgili ve bilinçli bir yatırımcı burada olması şahsım adına avantaj. Bilgiler için teşekkürler...
Printable View
Ayhan bey gerçekten bilgili ve bilinçli bir yatırımcı burada olması şahsım adına avantaj. Bilgiler için teşekkürler...
Devam edecek mi acaba yükseliş
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar, bugün küçük bir miktarla ortağınız oldum.
Madem ortağınız oldum ve madem burada böyle güzel bir bilgi var ben de küçük bir katkıda bulunayım.
Denizli Cam'ın söz konusu kararı almadan önceki son bilançosu ile kararı aldıktan sonraki ilk bilançosuna baktım. 30.09.2015 tarihli bilançoda 12.961.000 TL olan maddi duran varlıklar, 31.12.2015 tarihli bilançoda 48.198.000 TL'ye yükselmiş. (Yeniden Değerleme ve Ölçüm Kazanç/Kayıpları 32.426.686 TL ) Diğer bir değişle yeniden değerleme modeli sayesinde maddi duran varlık değeri 4'e katlamış. Toplam özsermaye 52 milyon TL'den 88 milyon TL'ye yükselmiş. Yeni modelin firma bilançosuna muazzam bir katkısı olmuş.
Darısı bu kağıdın başına... Hayırlı ve bol kazançlar.
Bizimki değerleme de nekadar yukselecek
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk bilanço da görünmez sanırım.yanlis mı biliyorum acana
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizli cam örneğinde yeni modelli bilanço tarihi ile kapa haber gönderme tarihi aynı. Yani muhtemelen daha önce bu modele geçme kararı almışlar ama kapa haber vermek son anda akıllarına gelmiş olabilir. Ya da bildikleri başka birşey vardır. Bu nedenle bizim de önümüzdeki ilk bilançoda görülme ihtimali var.
Bu arada bu şirketteki duran varlık tutarı 548.000.000 TL. Bu da gösteriyor ki elinde çok miktarda arsa vb var. Ciddi bir değerlemede özsermayeyi çok ciddi etkiler. Bekleyip görelim bakalım.