CHP'li Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül'ün Seçil Erzan'a 500 Bin Dolar (14.5 Milyon TL) kaptırdığı ortaya çıktı.
Printable View
CHP'li Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül'ün Seçil Erzan'a 500 Bin Dolar (14.5 Milyon TL) kaptırdığı ortaya çıktı.
Alıntı:
Av.Ergün KAZANIR
@avukatergunn
Arkadaşlar evlilikte küslük olmaz, olursa boşanma olur, tartışma, naz, cilve vs olur ama küslük olmaz, küsersen ölürsün. Ben hanıma 3 gün küstüm az kalsın ölüyordum, “yahu hoca abartma hanıma küsünce insan ölür mü?” dediğinizi duyar gibiyim ama dinlemeden karar vermeyin. Geçen sene bu zamanlar
.................Alıntı:
İncir çekirdeğini doldurmayacak bir mevzudan tartıştık hanımla, incir çekirdeğini doldurmayacak mevzu diyorum ya lafın gelişi sanmayın, mevzu cidden incir mevzusu, hani şu turşunun iyisi limondan mı sirkeden mi olur sahnesinin bir değişiği, hanım internetten incir sipariş etmiş, ben de yedim beğenmedim.
Aydından yazın aldığım incir daha güzeldi, kesin dünyanın parasını vermişsindir buna dedim. O da başladı kontra atağa, sen zaten her şeyin en iyisini bilirsin, yemezsen yeme, ben ne yapsam beğenmezsin zaten, kendini beğenmiş ukala diye de ekledi. Hepsine tamam ama ukalaya çok bozuldum, normalde lügatımda küslük yoktur ama bu kez küsmeye karar verdim.
Hanımla ne zaman aramız açılsa hep ben yanaşırım, ilk gün yanaşmayınca anladı işin başka olduğunu, bu kez o yanaştı bana ama ben çok kararlıydım hanıma küsmeye. Kararlılığım 2. Gün acıkıncaya kadar daha diriydi, acıkınca dolaptan peynir zeytin alamayan adamım ben neticede, hanımla küs olduğum için iştahım azcık gerilese de bir yerden sonra acıkıyorsun. Acımdan ölsem hanımın yaptıklarını yemeyecektim kararlıydım.
Ekmeğin ucunu koparıp yedim, detox olsun diye bol bol su içtim, sofraya çağırıyor ben gitmiyorum, baya baya küsüm, bir noktadan sonra o da bana küsmeye başladı yemessen yeme zıkkımın kökünü ye dercesine. 3. Gün herkes yattıktan sonra saat 2 sularında bir açlık geldi bünyeme ama nasıl bir açlık, Ayasofyanın kapılarını yiyenler gibi oldum bir an.
Dolaba baktım bir şey yok, ekmek aradım yok, galeta aradım yok. Yok oğlu yok, Allahım yatsam uyuyamam, dışarı yemeğe çıksam o saatte açık yer bulamam, itin öldüğü yerde oturuyoruz. Tekel bayine gidip fıstık alsam olmaz, en son çare balkona bir bakayım dedim, aman Allahım, kocaman bir ayva var yerde, tek bir tane.
Alıntı:
Av.Ergün KAZANIR
@avukatergunn
Yedi kat gökleri ve yeri yaratan Mevlam bu garip kulunun rızkını balkona saklamış diyerek soğuk ayvayı üstün körü yıkadım. Bıçakla bölmemle taze yonca görmüş eşek gibi katur kutur bir iki diş sallayıp yolladım mideme, ayvanın soğukluğundan mı? Sertliğinden mi? Benim aceleciliğimden mi bilmiyorum ayva böğrüme oturdu, başta anlamadım kalp krizi geçiriyorum sandım.
Kahve içtim, iyi geldi be ya...Aynı evin içinde birbirlerine 17 yıl küsmüş evli çift tanıyorum ben.Alıntı:
Ben panikledikçe ayva oturdu, ayva oturdukça ben panikledim, anksiyetem tavan yaptı. Gidip hanımı uyandırayım dedim ama küs olduğumuz geldi aklıma, burda ölmek var hanımı uyandırmak yok dedim. Bir ömür boyu “boğazına ayva takılınca geliyorsun ama” sözünü duymaktansa şerefimle ölmeyi tercih ettim. Ettim etmesine ama can da kıymetli, hanımı uyandırsam 5 dakikada kurtaracak beni buna da eminim, çünkü şifacıdır o, her şeyden anlar.
Zaman mefhumu durduğu için kaç dakika debelendim bilmiyorum ama kendi kendime dedim ki “ulan Ergün bu akşam ölmezsen yarın hanımla barışıyorsun” Yaşayacak günüm vardı heralde, ölmekten beter olsam da ölmedim, ertesi sabah hanıma “günaydın” dedim, bir iki cümle sonrası aramız yumuşadı, gece olanlardan hanıma hiç bahsetmedim. Bir iki gün sonra hanımdan şöyle bir soru geldi;
Balkoncaki ayvayı sen mi yedin? “Evet” dedim. Ben de senin için bırakmıştım dedi. Ayvanın beni boğacağını bile bile mi bıraktı, yoksa iyi niyetinden mi? Emin olamadım ama şuna emin oldum, hanımla küsersen ayvayı yersin, hatta belki de ölürsün. O nedenle incir çekirdeğini doldurmayan mevzulardan dolayı küsmek yok…
Metropol Haber
@metropolmedya_
Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün tüm mal varlıklarına el konuldu.
BEYAZ AKCİĞER SENDROMU !!!
Yine Çin'den geldiği iddia edilen ve son bir kaç günde ABD, Hollanda gibi ülkelerde vaka sayısında patlama yaşanan ve çocukları vuran bir salgından söz ediliyor: Beyaz Akciğer Sendromu
Sebebi bilinmiyormuş. Yeni bir virüs ve bakteri kombinasyonu ve "çevresel" faktörlerin yol açtığı düşünülüyormuş. Akciğer filminde beyaz lekeler görünüyormuş ve zatürre benzeri semptomlarla ortaya çıkıyormuş.