Oyna bakalım suntacı daha ne kadar tutacaksın burdan sana hisse yok bunu unutma..
Printable View
Oyna bakalım suntacı daha ne kadar tutacaksın burdan sana hisse yok bunu unutma..
İyi akşamlar önemli haberlerim var.
Şaka yahu. Bende ne haber olacak. Kendi çapımda bir ky yim. Takıldık kaldık burada.
Anlaşılan davacı arkadaşlar açtıkları davanın yıllarca süreceğini anlamışlar...
Farklı bir yol izlemeye karar vermişler. Bu da eylem yapmak. Seslerini duyurmak.
Şirketi kötülemekle, tanıyan tanımayan herkese rezil etmekle ellerine ne geçecek bilmiyorum.
Zira bu hisse eylemli veya eylemsiz yukarı gidecek. İyi haberlerde gelmeye başladığına göre zaman kısa.
Hisse yükseldiği zaman kime satmayı düşünüyorlar. Böyle ifşa olmuş bir şirketin hisselerini kimse almaz.
Ha patron yükseltecek ona satacağız dersen, o zaman yediğin kaba işemeyeceksin.
Milletin psikolojisi bozulmuş bu belli. Akıllı düşünemiyorlar.
Şimdi biri damlar “yaptığımız eylemler birilerini rahatsız etmişâ€
İnanın eylemler kimsenin umrunda değil. Yarın bu hisse yükseldiği zaman kendinize mal etmeyin diye yazıyorum.
“ bakın biz eylem yaptık hemen kağıdı yükselttiler†yok böyle bir şey. Bunu bilin.
Açtığınız dava yıllarca sürecek. Bunu zaten anladınız.sonraki celse en az 3 ay atıyor. Sakin olun heyecan yapmayın.
Yapılan eylemden şirket yetkililerinin rahatayız olmadığı kesin. Rahatsız olsalar şirketin ismini düşünüyor olsalar jandarmaya ihbar etmek yerine yatırımcıları farkeder etmez içeri davet eder sessiz sedasız olayı kapatmaya çalışırlardı. Bence rahatsız olsa olsa ZT den hisseleri alarak tahtacılık oynamaya kalkan kişiler olmuştur. Bloke kalktı hareket yok. Fesih davası da uzadıkça uzuyor. Bu arada borca harca sıkışan gariban ky nin sattıklarını ucuz ucuz topluyorduk. Nereden çıktı bu eylem diyorlardır. Leş kargası çakallar. Haberler bize lazım diyerek haberlerin verilmesini de önlüyorlardı. Bütün planlar bozuldu.
Bu şirket birleşimi koşulları ve sonucu yatırımcılar için büyük büyük adaletsizlik büyük haksızlık. Ve şirket birleşimi sonrası yönetimin yaptıkları rezaletler serisi. Ama hukuk bu adaletsizliği haksızlığa ve rezalet işlere prim vermiş oldu!! Neden acaba? Ve nasıl acaba?
Zamanında şirket yönetiminize yatırımcı temsilcisi sokmak, sonra yok yönetimi elegecşrne falan gibi beyhude işlerle zaman kaybedilmesi yetimi bunşirkrt birleşimi ile oluşan yatırımcıların mağduriyetleri telnik olarak sergilenerek ve şirket birleşimi sonrası yapılan bütün hille hurda işler teknik olarak sergilenerek gereken kamuoyu oluşturulup ilgili en üst kurumlarca ulaştırılsa idi, o davaların sonucu asla öyke sonuçlanmazdı. Yatırımcıların hep yanlış yönlendirilip oyalatılfığına inanıyoruz. Bu konuda bazı iyi niyetli yatırımcı öncü arkadaşlarında yanıltığına inanıyoruz.
Yaf yukarında veya çok önemli yerlerden korumalar olmadaydı bu kadar dönme dolap işler bu kadar açık seçik yapma cüretini gösterebilirler miydi? Veya bu kadar dönme dolap işlerden hep kendilerine hep. artı değer çıkarabilirler miydi? Veya bu kadar hille hurda işlerde ( sok nın tespitleri dahil) ilgili kurumlar ile hukuk bu kadar ilgisiz kalıtlar muydı?
Sayın yazar arkadaşlarım,
Ülkemizde işler yavaş ilerliyor. Dava, sonrasında spk v.s.
Bu kağıttan bıkmayan yok emin olun. Yukarılardan bahsediyorum.
Şahsi tahminim yılbaşıydı. Eski yazılarımda görebilirsiniz. Ama olmadı.
Bürokrasinin yavaş işleyişinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Aklımda tek bir problem var. Oda çözüldüğünde bu kağıdın önündeki engeller kalkmış olacak.
Artık ocak ayında bu sorunda çözülürse eylemmiş, davaymış bu kağıdı kimse tutamaz.
Bakın 5 yıldır yatırımcısına kan kusturan hisse ocak 2019 da yukarı fırlayacakmış arkadaşlar :) eylem meylem yok dağılın diyorlar yani , yersen :) E biz bekleyelim o zaman ocak ayını da kurulu düzeni bozmaya gerek yok caanımmm… AHH ah en başından yapılacaktı bu eylemler , herkese duyurulup kamuoyu oluşturulacaktı yoksa bu kadar rahat hareket edebilirlermiydi ama kısmet bu günlereymiş diyelim geçte olsa doğru yol görüldü , bir arkadaş yediğin kaba işemeyeceksin demiş ama biz 5 yıldır bir şey yiyemedik arkadaşım bu hisseden , ha ama bu güne kadar bu işten nemalanan kişiler için kötü haber haklısın..
Sayin fabrika yemin ediyorum guldurdun beni...
Yazdiklarinizi bir daha okuyun... :)
Fesih davasi ile ilgili yazdiklariniz...ne biliyorsunuz ki iceriginde ne var ki de bu sekilde yorum yaptiniz???
Daha yeni basliyoruz ek delillerle beraber bakalim neler olacak?? :)
Bakalim hele... Uludag'da olan olay ise bir patlamadir...
Bakabiliyorsaniz gidin bizim dava dosyamiza bir bakin neler yapmislar neler yapiyorlar...
Hukuki hakkini arayanlara birsey olmaz demek ne demek...
Ya yasananlar yalan ya da siz :)))
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de neymis sirketin itibariymis...biz buna zarar veriyormusuz...
Yav 6 yildir ne bir borclarini odemisler, ne hukuk tanimislar...ama biz zarar veriyoruz tabi...
Sirketi bu hale onlar getirmis sirketten mallar cikmis ama tabi biz itibarlarina zarar veriyoruz...
Neyse ya evet sayin fabrika siz haklisiniz tabi...
Azicik primlenince kime satacaksiniz hisseyi hangin ky ye degil mi_ dert baska...
Peki maliyeti cok yuksek olanlar ne yapacak?? Tabi o da sizi ilgilendirmiyor degil mi? :(
Hem siz ne yapacaksiniz fesih davasini?
Acan biziz muhatap sirket...
Uzasin hocam uzasin 5 yil daha uzasin bakalim biz mi zipliyoruz onlar mi zipliyor 5 yil uzayinca???
Butun usulsuzlukler tek tek ortaya cikacak...
Siz satacaginiz rakami dusunun...fesih bizim muhatap sirket... Siz zaten ocaktan umitlisiniz?? Satip gidersiniz...
Bizim acelemiz yok...
Ammmmaaaa ben satacak adam bulamam diye...hakli olarak butun kanuni haklarini kullanan ky yi elestirirseniz kusura bakmayin...
Bu daha baslangic satacak hic adam bulamayabilirsiniz...aman hani simdiden soyleyeyimde
Yatırımcılar yaptığı hak mücadelesi şirketin itibarını zedeliyormuş.. hemde o kadar kötü niyete karşı!
Konu şirketin itibarsızlaştırılmadı ise itibar bozuculuğunda yatırımcının yaptığı adamların yaptığının yanında devede kulak bile değil
Adamlar yatırımcıları ekarte etmek için yıllarca şirketin itibarını rezalete dönüştürmek için neler neler yaptığını görmeden,
Sadece haksızlığa adaletsizliğe uğramış yatırımcıların hakları için yaptığı bazı uğraşıları şirketi itibarsızlaştırna olarak görmek çok alçakça....
Birde bazınyerlerde hala ‘öcü eski yönetim’ ‘cici yeni yönetim’ olgusu işlenmeye çalışılıyor ve bu algı empoze edilmeye çalışıyor..
Eski yönetim olsaydı, SPK tespitleri ve daha bşr çok veriden dolayı belki şirket yönetimine bile el konmuştu. Sadece bu tehdidi ortadan kaldırdılar. Birde daha önceki kötü polis etki alanı kalmayınca, kurumlar ve yatırımcıların karşısına yeni bir iyi polis rolü oynayan yeni birini koyarak ilanlarla güzel oyalamayalar ve yönlendirmeceler yaptılar... hepsi bu!
Hukuk, eski yönetimde akrabaları var diye ZT yi zorunlu hisse geri alımından muaf tutuyorsa ve bu hukuk ZT nin, şirketi büyük zarara uğratan bir çok marifete rağmen eski yönetimi İbra etmesini tanıyorsa,
Aynı hukuk eski yönetimin yaptığı herseyden ZT yi de sorumlu tutmalı.. Yurdum hukuğu!
Birde daha önce yazdığım gibi, yurdum hukuğu, büyük kurumsal yatırımcıların olduğu diğer borsa şirketlerinde aynı işler dönse idi davalarda aynı kararları alabilirler miydi?
Toplu cevap vereyim. Davanızın içeriği hakkında hiç bir bilgim yok. Ama bu tür davaların yıllarca süreceğini biliyorum.
Evet yükseldiği anda aklımdaki fiyata gelirse satıp gideceğim. Arkama bir kereolsun dönüp bakmam. Kimin aldığı umurumda değil. Çağrı var diye aldığınızda-aldığımızda mahşere kadar tutalım diye almadık. Satıp kar etmek için aldık hepimiz. Bu kural değişmiş değil. Davanızın beş yıl süreceğini kabul etmeniz gerçekçi olmuş.
İtibar meselesine gelince ne zaman olur bilmem ama yükseldiği zaman satacak olanlar bu yazdığımı hatırlasın. Umarım alıcı bulabilirler. Ben tamamen bu anlamda söyledim. Yoksa umursadığımdan değil.
Son söz. Eğerki hisse yükselirse, yüzler gülmeye başlarsa, bu iş biz fesih davacıları sayesinde oldu demeyin yeter.
Bizim de katkımız oldu deyin. Gerçek bu çünkü.
Hocam bu aralar sizi hic iyi gormuyorum...psikolojiniz iyi degil galiba... Kendi yazdiklariniza cvp veriyoruz...sanki siz birsey yazmamis gibi cvp veriyorsunuz...
Eylem-fesih hisse fiyati sizin sayenizde hareket etmez diyorsunuz...bizim boyle bir iddiamiz yok. Hep soyledigimiz biz bir mucadele yurutuyoruz ister tahtadan, ister mahkemeden hakkimizi alacagiz onun icin calisiyoruz diyoruz...
Fesihle isim yok karsida degilim diyorsunuz eyvallah dava yillar surer diyorsunuz yine eyvallah ama bizde bu surecin uzamasi bizden cok onlara zarar verir...cunku butun gunahlari ortaya dokulur onun icin uzatmayabilirler diyorum...
Yani yazdiklariniza cvp veriyorum. Ve diyorum ki yeni surprizlerimiz olabilir mucadele devam ediyor diyorum.
Ha bu arada bizde kalici degiliz hakkimizi aldigimizda bizde gideriz hocam... Diyoruz...
Alinganlik gosteriyorsunuz
Frecell1998 kardeşim
Forumda pek yazmam etmem,
Emekleriniz icin
Size çok teşekkürler, çok emek verdiniz.
Cok sagolun hocam... Ins bir sekilde basarili oluruz...
Bu arada sirkette bos durmuyor haber akisi devam ediyor. Hayirlisi bakalim...
http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...mpression=true
Arkadaslar ağırlığı ankarada yapacagimiz eyleme verinn özellikle aile dostu orman bakanin ziyerrtine gidecezz randevu bekliyorumm.
Daha sonra sayın cumhurbaskanina sonra spk ya yuruyecezzz Hatta umut sari beyin bizlere Sözü var destek vermek için...
çorbada benimde tuzum bulunsun arkadaşlar okul arkadaşım olan akp il başkanı bu süreçten yaşananları yazlılı olarak sayın cumur başkanmıza elden iletecek özellikle mmcas hisselerini satıp çagrıda kullanacaklarını spk dan izin alarak sattıklarını ve çagrı sorumluluklarını yerine getirmediklerini mahkeme sürecini bu süreçte birçok ailelerin dagılmasına yuvaların yıkılmasına sebeb verdiklerinden gerekli bilgiyide spk dan tedayını ögrenmelerini arz ettik yazılı olarak elden verilecek vss uzun bir metin yazdık kısa öz özetledik arkdaşlar
Fesih davası ile son yapılan eylemin sayılganları sıkıştırdığı gerçegi ile ilerde yapılması düşünülen eylemlerin baskısı sayılganlara istemeye istemeye bir şeyler yaptırıyor gibi gözüküyor. Sayılganlara güvenilirmi, asla asla asla güvenilmez egerki fesih davasında ve eylemlerde gevşeme olursa sayılganlar hiç acımaz. Artık, altı yıldır bunları iyice tanıdık. Fesihçilere selam olsun, helal olsun.
bimere cimerede yazalım arkadaşlar ailerimizin ve tadıklarımızın arkdaşlarımızın her kime nazımız geçiyorsa onların adına ayrı ayrı yazalım yazın lütfen
Evetttt burda ağlamakla sızlamakla olmuyor.
Bu kadar süre geçti artık agrasif eylem zamanı.
Ben ne yapa bilirim demeyin
Tanıdık es dost kim varsa devreye sokun tv gazete sosyal medya her yerde her sekilde yapılanları anlatın yazın oda olmaz ise buyrun
Ankara eylemlerine destek verin bu iş artık onur meselesi oldu arkadaşlar
öyle yada böyle bunların yaptıklarını tüm türkiye duyacak
Kendi şirketini itibarını haysiyetini düşünmeye ni
Siz niye düşünesiniz.
Bu paylaştığınız haberi size göre şirketmi yaptırdı yada gazeteci arkadaş kendi aklıncamı yaptı. Eğer şirket yaptırdıysa bu kendileri ve hisse açısından artık bazı şeylerin zamanı geldi demek olabilirmi sn frecell. cevabınızı merakla bekliyorum. teşekkürler şimdiden.
savaş meydanda kazanılır boşuna dememişler. ama ky havucu görünce atlamaz hemen inşallah.
Hocam direk sirket tarafindan, bilincli hatta farkli yerlere mesaj seklinde yapilmis bir haber...
Muhtemelen daha sık duyacagiz
Zt abla ve ekibine göre bu geçen 5 yılda şirketin bu kadar zarara uğramasının nedeni SPK nın yanlış kararı imiş. Danıştayda hukuksal olarak onların iddiasını desteklediğine göre, daha ne duruyorlar, Şirketin zararlarını sorumlulardan tanzim etmek için harekete başlanmalılar
Bakalım Zt abla ne zaman bu zararları tanzim etmek için hukuksal işlemleri başlatmak için hareketlere geçecek acaba? Şirket yönetimleri, Şirketin haklarını kendi haklarını ve yatırımcının haklarını korumaktan ve şirketi zarara uğratmanlardan zararları tanzim etmekten de sorumlu değil mi?
Yoksa hersey sadece parayı veren düdüğü çalar olayı mı?
Daha ne kadar burda tutacaksın bakalım suntacı bizdekileri unut ona göre başka köye git. Bizden istiyorsan lotları kağıdı 1’ in üstüne at sana burdan lot vermezler????