Kum saati boşaldığında,
Yeni bir haber, yeni bir heyecan!
Şampiyonlar ligine güzel bir başlangıç!
Yeni hikayelerle daha hızlı yükseliş hamleleri!
Bekliyoruz...
Printable View
Kum saati boşaldığında,
Yeni bir haber, yeni bir heyecan!
Şampiyonlar ligine güzel bir başlangıç!
Yeni hikayelerle daha hızlı yükseliş hamleleri!
Bekliyoruz...
Bitik GS bile bunu solladı,bunun yerine o sürpriz yaptı,bu 6 bile yapamıyor GS 6.45 vurdu çekti:plc:
Bu hafta iyiydi, şampiyonlar ligi+ birde kap gelirse ajax a süper olacak :)
Mına k.yduğum tahtacısı,şimdi yırtınıyor milletin elinden toplamak için:seyt:
Bugun+8 trabzonu verdim, bjk yi 5,20 de verdim, sonra bjk yi 5,25 de geri alıp tavana yakın onuda verdim.yüklü miktarda girdiğim için artık risk alamam spor hisselerinde devam edene bol şans teşekkürler trabzon :bravo: ( yarırım tavsiyesi değildir)
Muhtemelen bir silkeleme olur!
Ancak uzun soluklu bir aşağı yönlü hareket olmaz sanırım!
Şampiyonluk ilanında kımıldamayan hisse, iki golle sarsılırsa ayıp eder!
Çünkü spor hisselerinin mantığı yoktur!
Bazen gülüyorum,bazıları 9 cıvarından almış,şampiyon olmuş beklenti bitmiş hisse 4 cıvarına inmiş hala 61 diyenler vardı,zamanında zadri zamanındada hisse 30 üstüne atmıştı yine 61 diyenler vardı,ne zaman solukları kesildi öncekilerin hisse 30 olduğunda 4 cıvarına indiğinde,bide bedelli patlattı 0.80:evil:-0.80 olduğunda yüklenin dedik 0.50 olur diyenler bile vardı,gerçi 1 üstüne zor atıyordu,geçensene bastı gaza 9 üstüne atmıştı,giderler bu fiattan alırlar ilk etapta 0.80 almazlar,2'ci etapta 4'den almazlar,başlarlar zırlamaya:rules:
Bu boş teneke nasıl şampuan oldu acaba,fırsatıda elinden kaçırdı,burada zor yener o takımı,6 sınırına kadar çekti 6.70'den,iyiki içi boş GS 6 üstüne attıda peşine takıldı,acep 61 diyenler nerede :plc:...neyse biz işimize bakalım,tradeye devam...ytd.
Boş tenekenin bu sene işi zor,GS-BJK solladı gitti,FB ise füze oldu,galiba 61 diyenler FB ile karıştırdı:plc:
Bugün yine yeniden trabzon dedik -4 -3 cezbetti beni :bravo:
Şampiyonlar Ligi olursa dondurma üstü kadayıf,
Olmazsa "yandı gülüm keten helva!"
Naz yapma cuma 10 milyon euroyu koydun cebine yarın akşam macı alırsan 20 daha koyacaksın, bu kadar parayı ne zaman kazandın sen :plc:
Dün bir kısmını satmıştım!
Silkeleme işleminin sonuna doğru çoğaltarak yerine koyarım diye düşünüyorum!
Daha ligin başındayız!
Köprünün altından çok su akar!
5.99 alış koydum,nasıl olsa peşe takılıyor,zaten olmuş BJK 7.5...Bu takımın bu sene işi zor,Antalyayı yenemediğinde kendini belli etti,zaten yüksek puanı olmasaydı şampuanda olamazdı son maçlarda şapır,şapır dökülüyordu,GS maçı kendisini belli eder,bu takım geçensene kümelerde geziniyordu,bu senede ondan farkı yok:plc:...ytd.
5.88 gösterdi en son,BJK 8 üstünde,bu uyuzunda GS ile fiatı ayni:notr:
FB bunun plaka fiatında:he:
BJK'yi bir güzel şamarladılar 6.70 cıvarına indi 8'den,o pirim yaptıda düştü,peki bu moka ne oldu:seyt:
FB'de etkilendiydi BJK düşüşünde 60 sınırına kadar indi 62.90 sınırından,hiç belli olmaz bakmışız FB tavan çekmiş,akşam yense ne olur,sen esas para kazanacak fırsatı kaçır,buda aynisi,çok kötü fırsat kaçırdılar,adam hiç olmazsa ölümüne oynar be:plc:
Verdiğini alacak illa :)
merhabalar bugün aranıza katıldım 5.71 maliyet ile. 15000 lotum var. galatasaraylıyım ve tsporun kazanacağını düşünerek girdim. hedefim önce 9 sonra 18 TL. galatasaray olarak oynadığımız futbol değil rastgele 2 maçta gol attık yoksa 6 puanda yoktu. inşallah ts kazanır ve güzel bir kanala girer.
Aynen FB hala gidiyor 64,buda altına ediyor 5.40,GS 5.85-BJK FB versiyonu 7.50:plc:
Diğer sportifler atakta,FB düzeltti 59.50 göstermişti,BJK aya gidiyor bir ara 8,40 tavandaydı,FB nasıl gittiyse bunada aklım ermedi,geçensene 3-4 sürünüyordu:notr:,demekki tahtacısı kuvvetli,GS atağa kalktı,bir bu uyuz kaldı,aralarında fazla puanda yok daha ligin başı,kısaca bu sene sportifler iyi başlangıç yaptı,önce FB sonra diğerleri,bakmayın TS'ye kızıyouz,ondan 4.20-50 arası alanda kaldırdı bakmayın zırladığıma:whistling:
Aaa lazoli yerinden oynamış 5.80 olmuş,BJK ondan %50 hala yukarıda:plc:
2 gündür sportifler düşüşte FB birara 55 gösterdi 60 üstünden,bjk 8 üstüne attığından kar realizesi yapıyor,gs aynı ama bundan 50 puan yukarıda,bu ise 5.40-50 arası sürünüyor,üstelik aralarında pek puan farkıda yok,neyse bulunsun bir kenarda ne olur olmaz belki bjk gibi olabilir :notr:
Amk sen uyu GS bile 6.70 oldu,şu anda en beleş hisse konumunda tek kaldı geride:plc:
Yenidi dahada beleş oldu,5.20 cıvarı:plc:
Sanırım 3,50'lerden döner!
Bekleyelim, görelim...
Geri döndüğümde muhtemelen lot sayım iki katına çıkacak!
En küçük Tirabizon başka küçük yok:yahoo:,diğer sportifler pirim yaptı düşüyor,bu ise hiç yapmadan düşüyor:drunk:
Borsa 2 gündür gümm,iş 13 idi,şu an tabanda 10-Garanti 31 idi,şu an 26 taban,tahminen bankalardan çıkan deli para sportiflere akabilir,en ucuzu ise TS gözüküyor 4.70 nedirki...ytd.
Bugün 4.55,resmen ucuz sayılır ilaveye devam,sezon sonunda 4.20 görülmüştü,yani başa sarmış gibi,bunun tahtacısı şu an gözlemde,tahtacısı olduğunu unutmamak lazım,içi boş BJK bile 3 cıvarından 8 üstüne attı %100 üstünde pirimlendi,şampiyonluk iddiasımı varki ?,zaten daha ligin başı sayılır,üstelik ligde herkesin durumu eşit...ytd.
Tahtacı alıcı bulamadı galiba 4 altına indirmedi,her indirmesi hisseyi beleşe kapmak:he:
Kızılyıldızı yen antepi yen soluğu aşağıda al,ulen tahtacı ne iş tezgahlıyorsun:seyt: