haydi başlıyoruz
Printable View
haydi başlıyoruz
Sahibi belli olmayana kadar çöp kategorisinde...
Nedense gurup hisselerinden ayrışmak istiyor.. tabii negatif yönde..
sen bu grubun iştiraki değilmisin ipekkk.
14.40 mı gördü , maşallah maaaaşallah
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En spec hissede böyle karaktersiz, dolandırıcı, hırsız tahtacı gormedim... Fetö şirketi anca bu kadar olur
Fetöcüler yurtdışıdan bu hisse üzerinden manipülasyon yapmıyorsa bir sey bilmiyorum.
Çok doğru bir tespit... Bu grubun tahtalarını hala bu şeref yoksunlari kontrol ediyor maalesef bence de... Bu kadar serefsiz hareketleri baska bir kafa yapamaz çünkü...Bu ihtimali ben de geçmişte bir kaç kez dile getirmistim...
Ancak şöyle de bir durum var... Bu tahtayı kontrol edenler hep o... çocuğuydu... Yeni bir şey değil... Ama piyasaya yeni giren sazan kitle bunu yeni öğreniyor... Tahtacı da bu yeni kitleye itina ile muamele ediyor...
Ekstra da şöyle bir durum var. Şu Karadeniz de çıkan gaz hikayesi ile bu hissenin eski dengesi de bozuldu... O donemde kağıda atlayan bir ton adam ile kâğıt ortalık malına döndü... Normalde 3-4 ay bekletirdi ama gaz spekülasyonu ile bu 6-8 aya çıktı...
Ve kağıdın ortalık mali hali de devam ediyor... Dun 100 milyon lotun ustu hacim, bugun
neredeyse 90 milyon lot ve elde edilen neredeyse getiri devede kulak... Yani kâğıt ortalık mali olmuş...
Kapanışı bilerek düşük yaptılar sanki çünkü boş kademelere verip düşürdüler , mal satmak istese 14 üstü rahat satardılar.
Ben bu hissede baya rahatım.Maliyetimin az üstünde ama 33 lira civarı bir değer biçtim ve oralara uzanmadan vermeyi düşünmüyorum gibi şimdilik.
Spec efendi ne yaparsan yap 143 bin bistte göre ipek kız çok kelepir kalmış ender şirketlerden.. Söğüt madende ki altını da kozalaklar çıkaracak, yeni maden sahalarının keşifleri de gelecek. Kasa zaten nakit dolu.. Varlık fonuna geçip, tüm şirketler ipeke altında birleşirse şaşırmam.. Türkiye sigorta benzeri Bi yapılanma olabilir..
GÜBRF'da söğüt maden sahasıyla ilgili
1-kozalın yükümlülüklerini getirememesi
2-bunun üzerine gübrf ile mahkemelik olması
3-mahkeme devam ederken hisselerin birilerince toplanması
4-mahkemenin gübrf lehine sonuçlanması
5-yapılan kap açıklamaları
her aşaması ayrı ayrı incelenmesi gereken çok önemli bulgular taşıyor, gübrf devletin kozal grubu da devletin olacak fakat o kadar mücadeleye rağmen halen yasal olmayan yapılara ait birileri konumlandıkları yerlerde ilişkileri kullanarak halen çıkar sağlamaya devam ediyor..
Aslında o gün yükümlülüklerini yerine getirmeyen aslında kozal değil o tarihte kozalın başındaki yöneticiler görevlerini ihmal etmeyip sorumluluklarını yerine getirselerdi bugün o sahadaki rezervi açıklayan kozal yöneticileri olacaktı..şirketi ve dolaylı olarak yatırımcıları zarara uğratan kim buna mahkemeler karar verecektir..
Ben böyle kansız, dolandırıcı bir spec görmedim.. Ky yi hisseye cekip malı yığmış lar... Zararına sattırmadan ky cıkmadan bu hisseden Bi numara olmaz...cogunlukla işlemler yurtşından bıyıklı yabancılar tarafından yapılıyor.
Milleti bıktırdı sattırdı çoğu malı pala , yanına yanaşan da kalmadı artık pisliğini biliyor herkes , üst bandlara atabilirsin ****** pala, ben de verdim bugün bir miktar sana yemlik olsun...
Kağıdın ortalık malı olduğunu söylemiştik...
En ufak çıkışta kağıda bir ton adam atlıyor, ne bekliyorsunuz??? 100 milyon lot hacim nedir!!! Adam bir günde kaç defa milletin içinden geçiyor ve buna rağmen akillanan yok...
O zaman bu speğe katlanilacak mecburen... Bu devran boyle sürer... En kötüsü de tahminimce bu speklerin fetönün spekleri olmasi ve bu manipülasyonlardan elde ettiği kazancı da muhtemelen bu yapiya aktarıyor oluşu...
Nerden bulaştık bu hisseye.. Bist rekorlar kırıyor, 1 ileri 3 geri ile elimizdekinden olduk.. Asıl kötü senaryo bist duserse olacak.. Rast gele hangi hisseyi alsaydık son bir kac içinde katlardık... Burada fetöcü hainlerin al - satı maruz kaldık... Parayı onlar götürdü..
8 ocakta 100.000.000 TL değerinde ipekin iştiraki olan havayoluna ait uçak açıkarttırmayla satılıyor şirketten bildirim yok
2.500.000.000 tllik rezerv daha ama tık yok
Bunları dizginleyenler yakında tutamayacaklar , bu kadarı da fazla yaw...
Her fırsatta haberde bıyıklı yabancı mal cıkıyo, sağolsun ky topluyor
Bist rekorlar kırıyor, su dolandırıcılara bakın... Kattım kottan kottan çıkarsın, milletin parasını versinler.. Bunlar hırsız ky nin 3 kuruşuna göz dikmişler
Bence 2021'de kozal-kozaa-ipeke 3 ' ünü maden holding şeklinde birleştirip tek şirket şekliyle devam edecekler, muhtemelen de haber sonrası orta vadede güneş sigorta gibi 4-5 kat yürütürler.
Yoksa bu borsada bu kadar karın ağrısı çektirmeleri normal değil.
Derinlikte hisseyi tutma baskısı yoğun biçimde izlenmekte...
TMSF sitesinde ihale satış bölümünde fakat o sayfayı da çökertmişler devletin web sitesi açılmıyor...bu arada bugün 13.35 üzerinde çıkışa başlayacağını düşünüyorum, pazartesi günü yabancılar alıma kaldığı yerden devam edeceği için düşükten maliyetlendirmek istemezler
Akın İpek'in ATP Havacılık şirketine kayıtlı Gulfstream G450 14 kişilik 2012 model TC-VTN tescilli uçağının hep hangarda muhafaza edildiği ve bugüne kadar 1828 saat uçuş gerçekleştirdiği belirtildi. İçerisinde sigara içilmediği ve sadece VVIP operasyonlarında kullanıldığı kaydedilen uçağın ihale başlangıç fiyatı 12 milyon 650 bin dolar olarak belirlendi. İhale TMSF'nin İstanbul Esentepe'deki binasında 8 Ocak'ta gerçekleşecek.
https://www.google.com/amp/s/www.soz...r-6170055/amp/
Tmsf Sitesinde de var.
Hala spek neyi bekler , şu beklenti herhangi bir hisseyi bile tek başına uçururdu.
Sadece 100 milyon tl nakit girişi tek satıştan.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f6aa0ddae4.jpg
İPEKE neden kıymetli
Ağrıdan çıkarılacak altın ki rezervin 4.000.000 ons olduğu öne sürülüyor, anlaşılması için söyleyelim gübrf 3.600.000 ons idi bu sahanın sahibi kozal
Gümüşhanede çıkarılacak maden kozaa nın rezerv ne kadar belli değil
kozaa'nın % 52 si ve kozal'ın % 45'i ipekeye ait, demem şu ki gümüşhanedeki rezerv kozaayı ve ipekeyi etkiler, ağrıdaki rezerv kozal ve ipekeyi etkiler matematiksel olarak kozalın 1 kozaanın 1 ipekenin 2 madeni var..akın ipek yıllar önce kozal ve kozaadaki paraları aktarmak için ipekeyi kullandığını tahmin ediyorum..Araştırmalarımdan elde ettiğim sonuç düzeltme yapabilirsiniz..
Bu haberi yeni gördüm ve hiç hoşuma gitmedi. Bu holding ile bağlantılı firmalar sonuçta borsada işlem görüyor ve FETÖ ile ilgisi olmayan binlerce hissedarı var. Kaynaklarının bu şekilde sağa sola aktarılması ne derece doğru? 20.000.000 lira az para değil. Üstelik bu sadece basına yansıyan kısım. acaba İpeke'den de böyle kaynaklar aktarılıyor mu veya aktarılacak mı? Basına yansımayan başka kaynak aktarımları da var mıdır?
https://www.dunya.com/kose-yazisi/re...indayiz/486705
MİLLİ Eğitim Bakanı Prof. Ziya Selçuk'un Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 20 milyon liralık katkısıyla Giresun Ülper Şehit Ümit Kılıç Yatılı Bölge Okulu'nda öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı sonrasında Akın Çorap fabrikasındayız.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası devraldıkları Akın Çorap'taki sohbete şu bilgiyi vererek girdi:
- Tablet bilgisayar dağıtımına katkı için 20 milyon lirayı Koza Holding'in kaynaklarından sağladık.
Tahtacı ne gönlü güzel adam.. Herkes alsın diye yine yavas yavas gidiyor herkese alım fırsatı veriyor! Ne iyi insanlar var
kozala göre baya kasıntı gidiyor.....her zaman ipek öncü idi.....görelim neler yapacak.......
Kesinlikle gerizekalinin ve aç köpeğin önde gideni... En az 17-18 lerde olması gereken kağıda bedavadan milletin dolusmasina sebep oldu 8 ay yatirarak ve sonuçta da kâğıt kaplumbağaya dönüştü... Adamın derdi doldur bosaltlarla kazandığı %5 lerde... Bunu da defalarca yaparak kârını katliyor kağıda atlayan çok olunca.... Amacı hep kendi kazansın başka hic kimse kazanmasın... Aç köpeklik bunu gerektiriyor....
İkizlerin arası 3 tl açılmış, eşyanın doğasına aykırı.
İpeğin tek başına sahne alıp tavan tavan grubu domine etme zamanıdır...
3 lü oyunlar ile güzel mal dagıtıyor lar... Kozal ı pozitif gösterip ipeke satıyorlar..
150 bine gelen borsada, borsa 100 bindeyken olan fiyatlarda işlem görüyorlar...
Son 8 aylık dönemde yatırımcılarına ciddi fırsatlar kaybettirdiler...