Yine tavanı bozdu bu Afyon her zaman böyle idi.
Tavandan satışları karşılayamadı.
Şimdi düşürüp yeniden tavanı test edecek..
Printable View
4.75kademesinden 10.807.000 lot işlem oldu...
yorum yapmayacağım... küstüm işte :28:
1,800 alıcı var ayrıca bir yere gitmedik bazılarının dediği gibi
Yükü trenden indirdi yine tavana kitledi ama Afyonda bu klasik.
Bugün satanlar yarın alıcı olacak.
Ama yine tavan bozup yine tavan yapabilir veya birkaç tavanda bir böyle yapabilir.
4.75kademesinden 14.766.000lot işlem oldu şuan 1.800.000lot tavanda satıcı bekliyor..
Güya 4.35 iyi fiat diye postalamıştık,şimdi 75 tavanda,ama fark etmez,bundakileri sektaşıma atmıştım,oda 3.36 tavanda,yani çifte vurgun sayılır,az öz bize yeter,risksiz yatırım devamlı kazandırır alınan yerler iyi olduğu sürece,bu iki hissenin çoğunu okuttuğumuzdan başka avlara yelken açtık...ytd.
Kanal İstanbul çimentoların iştahını kabartıyor anlaşılan....
arkadaşlar cehaletimi bağışlayın afyon un somut bir beklentisi varmı?
bu işlem hacmi niye?çıkışın nedenini bir türlu bulamıyorum.Kanal istanbul diyenler
var,ama afyon a sıra gelene kadar diğer bir sürü çimento şirketleri var
oyakgurubu var
Islem hacminde ilk 3 te büyųk savas var
Tavan bize yaramiyor gunluk % 3-4 bundan daha iyiydi
1 milyar işlem hacmine az kaldı...
Arkadaslar baska forumlarda fabrikanın satılacagı yönünde söylentiler var acaba gercekmi bos lakırtımı bilemedim ne dersiniz öyle bir ihtimal olabilirmi
1 milyarın biraz üzerinde işlem hacmiyle en fazla işlem hacmine sahip 3. olan hisse. 25 milyon lira para girişiyle gün sonunda ilk sırada. 4.79 tavan görüp 4.66 kapanış yapmış. 4.79 tavanda 19 milyon lot ve 4.78 de 14 milyon lot işlem olmuş.
Gün sonu kademe analizi.
http://share.matriksdata.com/share.a...07212139103561
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07212140092781
Bosver tavani mavani boyle devam et
Oyakc hızına ayak uyduramadı
Bu gün Afyon da ne varsa hepsini sattım, yine takipte olacağım. Herkese bol kazançlar.
4,70-4,80 aralığında güçlenmesi gerekiyor.
O güçle yukarı gitmeli...
Dün Cumhurbaşkanı kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama bulundu. İmar planı vs Altyapı ve çevresi vs.
Çimento firmaları hazır betona çimento yetiştirmeyecekler tüm çimentolar kazanacak.
Araştır istersen.
Kredi faizlerinin düşmesi ile sıfır konutlar vs ler eridi ise inşaat firmaları boş durmayacak yeni yatırım yapacaklar.
Yine çimento yine hazır beton..
Afyon arsanına yatırım yaparak konut yapıp satarsa daha çok kazanabilir.
Ne yapacağını bekleyip göreceğiz
Benim asıl beklentim bedelli ile borcun kapannası, Fabrikanın yenilenmesi, üretimin 3 kat artması ve arsa beklentisi kanal haric bunlar bile kat kat artmasına yeterli olur diye düsünüyorum üstüne kanal da eklenirse bu rakamlar com düsük degilmi bence kısa zaman icinde cift haneli rakamlara geliriz gibime geliyor
Oyak çimento arkasına tüm çimentoları aldı.
Bu gün satışları biraz abartilar...4.96----456 iyice silkeliyorlar kimse kalmasın
Afyon çimento yeni fabrikasına 2017 yılında taşındı ve 3 yıldır üretim yapıyor. Aşağıdan okuyabilirsin. Borsada beklenti satın alınır.
Afyon Çimento Fabrikası, 1957 yılında 85 bin ton kapasiteli yaş sistem fırınının devreye alınmasıyla üretime başlamıştır. 1965 yılında fırının yarı yaş sisteme dönüştürülmesi ile klinker üretim kapasitesi 160 bin tona yükselmiştir. Yine yarı yaş sistem olarak kurulan 2. fırın 1966 yılında devreye alınmış ve fabrikanın üretim kapasitesi 400 bin tona yükselmiştir.
2012 yılında %51 hissesi Italcementi Grup şirketlerinden olan PARCIB S.A.S şirketinden Çimsa tarafından satın alınan Afyon Çimento Sanayi T. A. Ş., bu tarihten itibaren faaliyetlerini Çimsa’nın iştiraki olarak sürdürmektedir.
2014 yılında Afyon Çimento Fabrikası’nın 170 milyon ABD Doları bütçe ile modernizasyon yatırımı yapılarak, yeniden kurulmasına karar verilmiştir. Afyon Çimento Fabrikası’nın, modern teknolojilerle donatılmış yeni üretim tesisi, Afyon’un Halımoru Köyü’nde 1.500.000 ton/klinker kapasiteli olarak kurulmuştur.
2017 yılında Afyon Çimento Fabrikası, yeni inşa edilen ve güncel çimento üretim teknolojisine sahip, modern ve çevreci yerleşkesine taşınmıştır. Yine 2017 yılında Afyon Çimento yeni fabrikasında üretim ve satış faaliyetlerine başlamıştır. Yeni fabrikanın faaliyete geçmesinden sonra ise eski fabrikanın faaliyetine son verilmiştir.
Gerçekleştirilen yatırım ile Afyon’da şehir merkezine 15 km. uzaklıkta, Çimsa’nın mevcut hammadde ocağı üzerinde, Halımoru Köyü’nde yeni fabrika yerleşkesi kurulmuştur. Yatırım sonucunda Afyon Çimento Fabrikası’nın 500 bin ton olan klinker kapasitesi 1,5 milyon tona yükselmiştir.
Yeni tesisin, küresel ölçekte örnek gösterilecek teknolojik ve çevresel özelliklerinin yanı sıra çalışanlarına sunduğu avantajlar, Çimsa’nın üretim ve işletmecilik anlayışında ulaşmış bulunduğu yüksek seviyeyi yansıtmaktadır.
Biliyorum Ben Afyon merkezdeyim Afyonluyum ve taa 2003 yilindan beridir Afyon senedini takip eder alir satarim 2010 cikisini yakaladim 2015 i seyrettim ve su an 3 ylidirda beklemekteyim bu kagidin yeri burasi degil inanin bana ben lagidin ruhunu biliyorum artik
Kent tavan taban ve tekrar tavan hareket ile herkesi döktüğü gibi Afyon çimentoda şu saatten sonra tavana giderse dökülen çok kişi olacak.
Elimdeki oyakc leri bi cesaret ile bfren ile degistirdim Afyon ve bfren genelde ayni zamanda cikarlar bakalin ne olacak
Bi bursa kadar dik duramadın be arkadaş in çık ne bu yaaa
Spk brüt takas verirse bizim icin iyi olur
Cok cıktınya dinlenmen gerek tabi mıymıntı kagıt