bugün tektu ile ortaklıgımı bozdum:bereket versin
kalanlara: bol şanslar dilerim ..:wave:
Printable View
bugün tektu ile ortaklıgımı bozdum:bereket versin
kalanlara: bol şanslar dilerim ..:wave:
takip ettigim bazı hisseler var fakat elimdeki hisse sayısı şuan 5 düştü bu artabilirde düşebilirde ..
bankadamı çalışıyorsun sorusuna hayır ve emekliyim ..64 yaşındayız
izledigim ve portföyde bulunan hisse dışında pek yazmam genelde pek yazılarım hoş karşılanmaz.. sataşma olursa sadece cevap hakkımı kullanırım: her görüşe saygı duyarım ister lehte veya aleyhte olsun farketmez :bol şanslar
ileride buluşmak üzere bugün git gel yaşadık....yarın bakarız...1,62 üstü devam...yoksa yok.
al yanaktan aldım bi makas.
Asla yatırım tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.
68000000 alıcı 35500000 satıcı
alış satış farkı + 32 500 000 lot
Bist te bir çok hisse pandemi öncesinde ki zirvelerine geldi bazıları ise geçti ama tosuncuğun hissesi olduğu yerde duruyor. spk nın sermaye tavanı arttırımına onay vermemesi çok koymuş tosuncuğa. Zaten kayıtlı sermaye tavanını arttırsaydı bir önceki bedelli de paraları cukka ettiği yetmiyormuş gibi bir bedelli daha yapardı cukka etmek için. Aman bırakma yukarı gitsin tosuncuk benim zamanım var nasılsa senin kucağına bırakacağım bu malı...YTD
uzun süredir sessizdi.
alış satış farkı 28 423 000 lot:ok:
yarın güzel bir gün bizi bekliyor olabilir.
yatırım tavsiyesi değildir.
Bedelli sermaye artışı sonrası hem yatırımcıya hem spk ya iyi çalım attılar. Sözde şirketi finasal borçlardan ve finasal borç maliyetlerinden arındırmak için bedelli yapıyorlardı. Ama bedelli sonrası kendilerine ait külüstür şitketi Tektu ya sattılar. Nakit kendilerine aktarılmış oldu, tabi kendileri şirkete nakit koymadı piyasadan nakit toplandı anlamınada gelir bu!
Zaten spk bedelliye gerekçe yükümlülükleri yerine getirmedin diye bu sermaye tavanı artışına blokaj koydu. Eğer Spk bir bedelliye daha fırsat verseydi, kimbilir belki bedelliden sonra bu defa da başka bir hurda şirketlerini Tektu ya satarladı. Yani bedelliden giren paracıkları tekrar kendine aktarmayacakları ne malum? Borsa gündem borsanın Robin Hood u ilan ettiği bu adamlar için yeni bir yazı dizisi hazırlar mı acaba?
1,80 direniyor :)
martı da uçtu .:wu:
dün de çok satış vardı.İNFO 12 000 000 lotu kısa sürede alarak tahtayı kaldırmıştı.
yeterki istesinler...
onlar sorun değil dostum.
şu an alış-satış farkı 17 500 000 lot
turizmler uçmuş gitmiş...
bu saatten sonra setler yıkılır....:ok: bence...
yatırım tavsiyesi değildir.
tektu uzun süredir hiç tavan yapmadı derler...
herşeyin bir ilki vardır.
o gün bu gün olmasın?
kaç liradan kaç dolardan borsada halka açılmış? Ve borsaya kote olduğu ilk altı ayda lira ve dolar olarak hangi battan işlem görmüş.
Yatırımcının kucağına yüksekten dökme işi tamamlandığından beri yıllardır diplerde sürünen hisse! Hisse defter değerinin altında kalmış turizm hissesi kalmamışken bile sürünmeye devam. Çok sürüngen bir hisse...
Arsa veya villa falan satma matma işi olsa da biraz aksiyon kazansa :)
yada Katar lılara antalya çeşme hotelini falan satsalar, sonuçta Katar lılar swaptan tan aldıkları 15 milyar dolarlık lirayı nereye harcayacaklar. Türkiyeden İthal edecekleri mal değeri bir yılda sadece 1 milyar dolar
MERRILL LYNCH BANK bıraksa kağıt daha rahat hareket edecek...
şu ana kadar 2 644 000 lot sattı.
İnfo yine döndü...
bu iyi.
1,85 kalkarsa 1,90 a yoculuk başlar.
ilk on kademe
6 750 000 alış
7 650 000 satış
tavana kadar 11 250 000 lot var.
değerlendirirler mi?
değerlendirmeleri lazım.
bu gün tavan olmazsa daha olmaz...:rules:
1,93
tavana 8 300 000 lot uzaklıktayız.
Bende varım hatta cuma günü pozisyon artırdım turizm bu haldeyken bir ayda /:30 yapan ileride neler yapmaz
İyice sıkıştı.
1,96 da 10 500 000 lot işlem oldu.
bir türlü kalkmadı.
final yapın görelim sizi:ok: