Excel Yuvarlama Yapmış Düzelttim
Teşekkürler Bilgi İçin.
Printable View
odea dolar 6.25 gunluk gayet iyi
Garantiden eft limiti yükselten oldumu hiç? Yada şu anki eft üst limit nedir bilen varmı
Ne fark edecek ki. Bir malin alicisi varsa o malin fiyati yine yukselir.
Ki merkez bankasin dolar dussunde alayim diye bir derdi olamaz, cunku zaten sinirsiz turk lirasi olanagi var.
Ancak dogrudan ve dolayli yatirimlar yoluyla rezervler saglikli bir sekilde artirilabilir.
Bir faiz artirimina gidecegini sanmam. Cunku ola ki ekim enflasyonu beklenenden kotu gelirse yapmis oldugu faiz artirimi bir ise yaramayacak.
Bu yuzden bekle gor politikasi izler. En fazla belki de 150 puan artirir ki bu artirim yaptigi anlamina gelmez. Cunku zaten 25.50 den fonlama olanagina sahip.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portodayim su anda.
Ing yi birakicam ben. Benim icin gunluk olmasi onemliydi ama ne oranlari iyi ne de kredi kartlari.
Teb marifetli dusunuyorum. Ilk 3 ay yuzde 25 sonrasinda yyzde 22.75. (0.25 te ek faizi var sanirsam) hem oyle ayda 750 tl harcamada gerekmiyor.ki bu benim icin problemdi. Cunku turkiye de degilim.
En azindan teb in kartlari da guzel.
Su aralar ise yuzde 75 dolardayim.
Enflasyonun dusmesi icin emisyonun azalmasi yani piyasa da ki paranin cekilmesi gerekir ki bunun en iyi yolu yuksek mevduat verip halki tasarrufa yonlendirmektir ama bende bankalarin bu davranislarini anlayamiyorum bir turlu.
Arkadaslar kredi karti limitimi nasil artirabilirim. Var mi bir yolu
Garantiden miles and smiles platinium aldim ve 8k limit vermisler. Ben bu limitle 2 kez ancak sehayat ederim [emoji3]
Baska bankadaki kredi kartimi da kapattim.
Internet bankaciligindan limit artir yaptim kabul etmedi.
Benim bu karti en az 20k limite yukseltmem lazim.
Odemelerimi hep zamaninda yaparim. Hic asgari odeme yapmam. Kredi notumda iyi.
Var mi onerisi olan.
Burganbank’tan dün dönüşüm vardı. 1 ay önce %27 olarak bağladığım parayı maalesef temdit olmasına rağmen % 25.50 verdiler. Güldüren hesapta günlük %26 olarak parayı tutuyorum ama boşta bırakılan para miktarı 3.000 TL olmuş. Bu miktar daha önce 2.000 değil miydi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelir beyan etmek de diger ama daha zahmetli yolu.
Gelirin 4 kati ile sinirli oluyor sanirim kredi karti limiti.
Bddk bu isi dikkatle izliyor bankalar kredi kartlari limiti ile de asiri risk almasinlar diye.
Syg
Erken odeme yaparak limit acmak da gecici bir cozum olabilir.
Mesela ayda iki defa odeme yapmak.
Syg,
O bir istisna olabilir.
Basdan yuksek belirlenmistir.
Ben en son teb yildiz kart icin baktirdim.
Senin diger banka limitleri yuksek sektor limitine takilabilirsin dediler ben de vazgectim.
Daha sonra Finansbank'dan doctor's X-clusive istedim, biraz dolar mevduatim vardi o donem. Sube muduru siz diger bankalardan biraz indirtin ben de kendi yetkimle 20K verebiliyorum bu sekilde sorunu cozeriz dedi ve cozduk.
Syg,
HSBC de de ayni sorun cikti.
Onu da ayni yontem ile cozduk. :)
Mevduati tek bankada toplamak en etkili yontem.
Parayi goren bankaci ugrasiyor, yukaridakilerle gorusuyor v.s
Yoksa pek iplemiyorlar.
Internet sitesinden gelen talepleri ise hemen hemen hic dikkate almiyorlar.
Syg,
Fed 4-5 kere daha faiz artıracak. Ecb faiz artırmaya başlamadı henüz. Boj da faiz artırımına sözlü uyarı yapmadan başlayacağını söyledi geçen haftalarda.
Önümüzdeki 2-3 yıl boyunca faizlerin düşme ihtimali olmadığı gibi yükselmesi kaçınılmaz bence.
1-2 puanlık gerileme de panik yapanlar büyük resme odaklanmalı.
Başka banka kartlarını yeni kapattıysanız birkaç hafta bekleyip başvurunuzu yenileyin, ben bu şekilde arttırabilmiştim.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizbank E-Mevduat Hesap çıkarmiş
Minimum 366-400 Gün %0 Stopaj Oranindan Yararlanmak İçin
Miktar Min 1K-1000K Tl
%25 Oran.
30 Kasıma Kadar geçerliymiş.
19 Ekim Cuma 12:53 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: (DÖVİZDEKİ DALGALANMA) SAĞLAM DURDUK, HÜSRANA UĞRADILAR
Sizce bilerek mi yapıyor? Yoksa ciddi ciddi buna inanıyor mu?
Doların hüsrana uğramış hali 5.6,
Faizin hüsrana uğramış hali %25
4 ay önce dolar/tl 4.6, faiz %15'ken "şu kardeşinizi seçin dolarla faizle nasıl ugrasılır görün" dediğini unutmuş olamaz.
E bu millet de gerizekalı olmadığına göre onlar da unutmadı. Her şey hafızalarında.
O zaman neden böyle yapıyor sizce?
Sn. Cumhurbaşkanı sizce neye güveniyor?
Sizce her millet layığıyla mı yönetiliyor?
SELAM ARKADAŞLAR Bank Of China Turkey AŞ'ye faaliyet izni çıktı diyor türkiye de şube mi açacak ? inşa'allah kötü bir banka değildir, diğer bankalar gibi vadesiz block hesapta tutan bir huyu yoktur umarım.
Elde para kalmayınca başka hesaplar mı karıştırılıyor?
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...631370752?s=19
Özellikle şu lafına cevap vermek istiyorum...( E bu millet de gerizekalı olmadığına göre onlar da unutmadı. Her şey hafızalarında)
Ah be kardeşim. %52 oy alıyor bedava kek sözü ile.Çok balık hafızalı var. bu ülke halkına asla güvenme. bu gün Akp ye kızar bağırır yarın seçimde yine ona oy verir. 17 milyon insan yardım alıyor dul maaşı yetim maaşı destekleme yeşil kart engelli bakımı gibi. bu insanlar Akp den başka partiye oy vermiyorlar. sanki onlar giderse. gelen vermeyecekmiş gibi.Muhtarlar neden düzenli bir şekilde sarayda toplanılıyor.
Berk Bey,
İroni yapıyorum.
Her şeyin farkındayım
:)
Syg.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben artık dert etmiyorum.
Bu milletin seçtiği partinin yükselteceği pariteye bakıyorum.
Dövizse döviz mevduatsa mevduat borsaysa borsa.
Herşey para mı diyeceksin evet para. Öyle olmasaydı
Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği yeşil kartmış yardımmış hepsi para.
Eee madem millet para için oy veriyor o zaman bende yükselteceği pariteye bakarım.
Kuru milliyetçi tatavalarından bıktık. Yolumuza bakıyoruz vesselam.
Pzt bir arayacam subeye gelmeden hesap acabilir miyim diye ki muhtemel olmayacak.
Oyle olursa aralik ya da ocakta mecburen yapacagiz.
Findeks raporu aldim. Puanim 1768
1700 ile 1900 arasi cok iyi kredi notu demek. Pzt subeyi arayip artirin su limiti diyecegim yoksa kapatirim.
Benim gibi musteri bulmuslar daha ne istiyorlar.
Bu aralar kredi kartı satmak için bankalar çaba içinde, sanırım kredi vermedikleri için alternatif gelir yaratma peşindeler.
Dolayısıla limitte sorun olacağını düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim damak tadima pek uygun degil. Sekerli. Bugun tattim saraplari. Yine de guzel ve farkli
Porto cok guzel. Begendim. Fiyatlar cok uygun. Yemekler de cok guzel. Bugun bayagi gezdim. Yarin da kismetse atlas okyanusu karsisinda bir sarap icmek istiyorum.
Benim hatun ile bebek tapani attilar 2 gundur yorgunluktan [emoji3]