Aslında iyi fikir.
İnşallah.
Bakalım ne yaparım.
Printable View
An itibariyle dolar /tl 5,6628 yarın sabah yüksekten başarsa öğleden sonra satarlar diye korkarım. Gün içi al- sat yapıyorduk, makasları tüm bankalar ve dövizciler düğmeye basılmış gibi açtılar. Artık al/ sat tan para kazanamayacağız.
Yukardaki Hüzzam eser sizin içindi Bora YAŞAR Hocam.
çok naziksiniz.cok teşekkür ederim. hüzzam ve de Selahattin Pınar benim en sevdiklerim. ama şarkıların soylenmesinde çok tutucuyum. bu şarkıyı Elif Güleşci Çiftçioğlu soyleseydi tam olurdu..yine de teşekkür...😉
Bence bir evim olsun ancak faizlerin dusmesini bekleyeyim diyenler icin su zamanlar iyi firsat. Cunku faizler dustugunde ev fiyatlari artacaktir. Oysa ki simdi alip faizler dustugunde krediyi yapilandirma yoluna gidebilirsin.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür sizin dediğinizi düşünüyorum bir türlü karar veremedim
Gözümü kestirdigim evi alırsam 2200 TL taksit ödeyeceğim. Kiram ise 600 TL. Ve muhit çok iyi.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen...altın mantıklı.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gümüşü nasıl alıyorsunuz arkadaslar.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahar havası esintilerine bakmıyorum.
Geçen gün söyledim yine söylüyorum.
Soğuk savaş emareleri var.
S400 geldikten hemen sonra olan olaylara dikkat edin.
Ticaret gemisi,diplomat,binbaşi,Hatay'da patlayan bomba
Bugünde 5 türk kaçırıldı.
ABD himayesindeki Irak'ın ticareti yavaş yavaş kismasi. Türkiye ye karşi olan/olmayan örgütlere eylemler için silah ve para desteği verecekler
Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.
Bunlar belki de benim kurgularim. Ben pozisyonumu buna göre alacam.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuveyt Türk de var. işlem yapıyorum ara sıra..Denizbankta da olması lazım.
Bunlar da linkleri:
https://www.kuveytturk.com.tr/bireys...ri/gumus-hesap
https://www.denizbank.com/bankacilik...po-hesabi.aspx
Arada paylaşıldı mi bilmiyorum Enes Ünal yani Real Valladolid li oyuncumuz abd kampına vize verilmediği için katilamadi 13 temmuzda. Son durumu ne bilmiyorum.
Abd ye vizeler ne durumda ki şu sıralar?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fincancı geldi haanıım..
oldu ya ağustos-eylül gibi 6,20 leri görürsek fincan kulp formasyonu dedikleri zımbırtı olacaktır sanırım ve sonrasında 7,20 lere bi ziyaret söz konusu olabilir. ne dersiniz teknikçiler?
ytd: teknik analizle çok alakam yok. 2 ay önce xau/usd de bu formasyon çalışınca bi acaba dedim o kadar.
https://i.hizliresim.com/odERMm.jpg
İkna gücü.........
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...et-52685yy.htmAlıntı:
Bir banka şubesinin holünde ayağında parmak arası terlikler olan, yazlık rahat bir elbise giymiş bir kadın fonda çalan, "Bu kız bir felaket ..." sözlerinin geçtiği bir şarkı eşliğinde oldukça mutlu bir şekilde dans ediyordu.Kızın elinde tuttuğu ve dans ederken kameraya gösterdiği A-4 boyutundaki kâğıtta el yazısı ile "4 milyon vadesiz" yazısı dikkat çekiyordu......
Faizlerin yüzde 24-25 gibi bu kadar yüksek seyrettiği bu dönemde bir banka çalışanı müşterisini bu kadar yüksek tutarda bir mevduatı vadesiz hesapta tutmaya nasıl ikna etti? Müşterinin kaybı yaklaşık 15 bin lira. Yani bu çalışan 15 bin lirayı müşterisinin cebinden gizlice alıp bankaya kar yazıyor.
Aynı fizik görünüşteki insanların imamla oturup S400, F35, Doğu Akdeniz gibi konuları konuşup tartıştığı bir toplum düşünün...
Hayra bile yormazsınız.
Adam altmışına kadar her türlü günahı işliyor. Altmışından sonra sakal bırakıp Hacca gidiyor. Sonra da artık camide geçiriyor zamanının çoğunu.
Burası Türkiye.
Bence aynen dursun.. sonra pişman olma..fed kafamı karıştırdı, yoksa full dolara girecektim..uzun vadede sonuc belli degil. Sene sonuna kadar .75 faiz düşürme ihtimal yüksek. Altin gümüş bilinmeyen enstrümanlar analiz yapabiliyorsan yorumla kendin karar ver...
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://t24.com.tr/haber/cumhurbaska...uzde-38,831549
Alıntı:
TBMM'de kabul edilerek yürürlüğe giren 11. Kalkınma Planının ele alındığı Plan Bütçe Komisyonu’nun son toplantısında ‘halkın yargıya bakışı’ konusu gündeme geldi. CHP Antalya Milletvekili Cahit Arı, yargıya güvenin yüzde 20 dolaylarında olduğunu söyledi. Arı’nın sözlerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan yanıt geldi. Oktay, “Halkın güveni yüzde 20 değil yüzde 38” dedi.
Anket yapıyorlardır abi. Siyasi Partilerin en önemli işi halkın nabzını tutmaktır herhalde...
Yalnız sabah sabah aşağıdaki twitten ürktüm...Tüylerim diken diken oldu.
Alıntı:
Bahri Şenkal
@bahrisenkal
DİKKAT YENİ 15 TEMMUZLAR OLABİLİR!..
Güven kaybı hızla artıyor! İhtiras sahipleri kaybetmeyi hazmedemezler ve kaybetmemek için yapmayacağı çılgınlık yoktur! Bu gidişatı ancak 15 Temmuz gibi bir tezgahla ya da savaşla durdurulabilir! Yeni bir OHAL'den başka kurtuluşları yok!..
Kolay kolay, gönlüyle gitmeyeceğini halkın % 63 ü biliyor Nuri Bey...:)
İstanbul'u kaybetmeye nasıl hangi şartlarla kabul ettiğini hepimiz gördük...
Şartlar şu:
-4 sene daha tek adamlık
- İstanbul'un 29 belediyesinde hala başkanlık
- İstanbul BB Meclisinde mutlak çoğunluk...
Reis, ingilteredeki gibi bir krallık almadan gitmez, sarayıma dokunmayın banada her yıl şu kadar para verin sonra siz ne yaparasınız yapın der.
5,68 vurdu çekti
http://haber.sol.org.tr/yazarlar/osm...-avrupa-267020
Alıntı:
19 Temmuz tarihli sayısında, bu açıklıkta değil de, biraz satır aralarına sıkıştırarak, Türkiye’nin bir tür askeri tepkinin (biz “darbe” de anlayabiliriz) eşiğinde olduğunu, kuşkusuz sandıkla da benzer bir Erdoğan gidişinin sağlanabileceğini işledi. Bu açıklıkta değil, dedik. Ama İstanbul’da yerleşik bir güvenlik uzmanının “Asker Erdoğan’ın hedefinin ne kadar güç, hatta hemen hemen imkânsız olduğunu anlıyor” ifadelerine de yer vererek. Dedik ya, terbiyeli bir biçimde ve mümkün olduğunca satır aralarına sıkıştırarak. Ama “Erdoğan’ın Batı’dan koptuğu” iddiasını bir dönem İstanbul’da da bulunmuş Macar asıllı bir yazarının analizine başlık yaparak... S-400 ve F-35’lerin ateşle oynamak olduğu ilan ederek. İş, vahim.
Algı operasyonu yapılıyor.Afferin öğrenmişler biraz.Ama gerçeklerin ortaya çıkması gibi bir özelliği var.Gerçi bizimkiler günü kurtaralım gerisi ALLAH Kerim modunda.
Hiç gözünüzde büyütmeyin...
Oy vermeyince .ike .ike gidiyorlar...31 mart ve 23 haziranda gördük...sıradaki seçimde yine göreceğiz...
Normalde çekirdek oy oranları % 20 nin altındadır bunların...
Dünyada seçimle gitmiş hiç bir islamcı iktidar olmadı.
Ekonomiyi toparlarlarsa bir daha seçim falan olmaz zaten.
https://www.takvim.com.tr/dunya/2019...istana-gidiyor
Suud Kralı ülkesinin işgalini onayladı. Onaylamasının sebebi İran'ın İngiliz bandralı tankere el koyması. İran'da reformist hükümet var, mollalar iktidarda değil. İngiltere, İran içindeki nufuzunu kullanarak, Abd'nin Suud'un petrol bölgesine çökmesine engel olmaya çalışıyor. 500 asker başlangıç, çok yakında Suud topraklarında onbinlerce Abd askeri olacak.Alıntı:
Kral Selman onayladı! ABD askerleri Suudi Arabistan'a gidiyor.
http://haber.sol.org.tr/dunya/hurmuz...laniyor-267041
Alıntı:
Hürmüz Boğazı krizi: İngiltere silah göstermeye hazırlanıyor
Alıntı:
İngiltere Savunma Bakan Yardımcısı Tobias Ellwood ise, ülkesinin kriz yaşanan bölgeye askeri güç gönderme konusunda kararlı olduğunu açıkladı. İran'a yönelik yaptırım konusunda "Tüm seçenekler masada" olduğunu kaydeden Ellwood, "Neler yapabileceğimiz konusunda meslektaşlarımızla ve uluslararası müttefiklerimizle konuşuyor olacağız" dedi.
Türkiye, Suud karşısında pozisyon almış durumda. Kaşıkçı olayında Suud'un ipliğini pazara çıkaran Türkiye oldu.Alıntı:
Euronews'un haberine göre, Almanya ve Fransa başta olmak üzere bazı Avrupa Birliği üyesi ülkeler bölgeye askeri güç göndermeye hazırlanan İngiltere'ye destek mesajları yayınladı.
İşte burada çok iyi düşünüp, komployu yazmak lazım. Denklemi doğru kuran parayı deve yüküyle götürür. Yukarıda yazdığım Türkiye'deki darbe söylentileri de yine bu olay sebebiyle çıkarılıyor.
Suud'un petrol bölgesini, Abd'de olsa kan gövdeyi götürmeden, kimseye yedirmezler..