Ben adet olarak değil tutarın tamamıyla alabildiğin kadar al diyorum.Geriye ancak kuruşlar dönüyor.
Printable View
Gece VİOP'u 0'la tamamlandı.
Evet.turk vatandasi gecen hafta olan parayla tekrar dovize gecti.kanimca cds ler 200 altina gelmeden yabanci girisi de olmayacak.bu durumda haftaya fonlardan cikip,en azindan dusmez fikriyle doviz e yada banka larda dcd olayina bakacagim.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu uygulama işlem yaptığınız kurumlada alakalı. Bazı kurumlarda adet veya tutar girmeniz durumu pek değiştirmiyor her durumda marj uyguluyor. Benim çalıştığım kurumda marj uygulanmıyor hiçbir durumda. Bazı fonlarda sadece tutarla alım seçeneği çıkıyor. Yani adet olarak alım emri veremiyorum o fonlara :)
Genelde 2+1 ve 4+1 eşyalı tercih ediyorlar, onlar da 1M-1.2M ile 1.6M-2M arası metrekare, kat, cepheye göre değişiyor. Tabi çok sıkışanlar 50-100K ucuza verebiliyor.
15 kadar elçilik oldu karşıda, daha da yapılıyor. Çin elçiliği de buraya gelince, onlar çok arıyor bu aralar.
Sen karar verene kadar luks daireler 150 ila 300 arasi artti.
Ben sunu ogrendim
Ev yasamak icin alinir
Aldin 500 e
Otur otur
500 daha biriktimi
Sat ustune koy parani 1 m lik al
Boyle boyle en iyi evde oturacaksin
Kiraci va bana gore degil.
Bir evin olacak ama en iyisi olacak
Sayın cafe sakinleri ucuz ne kaldı, ucuz birşeyler varsa onu alalım.
ABD borsaları uçtu, pahallı.
Altın uçtu, pahallı
Petrol düşüktü oda yükseldi.
BİST yüksek.
Dolar yükseldi.
Faizler bitik.
Geriye ne kaldı ucuz, demir, bakır, titanyum, pamuk, mısır falanmı alsak artık.:)
Tcd yatırımcısının dikkatine
Son 1aylik başarısızlığı kozak ve gozdeye bağlayabiliriz. Özellikle gözde şuan Aralık fiyatında...tcd bin ısrarla bu hisseyi yüklü miktarda seçmesini anlamış değilim...
Özet olarak takip edilmesi gereken bu iki hissedip.
Fonun ilk yüzde 40 ini oluşturan alark ISMEN ve indes üçlüsü pek sıkıntı yaratacak gibi değil. Tcd bin bu hafta itibariyle tekrar ayağa kalkacağı kanaatindeyim. Zaten kalkamazsa bir daha kalkamaz.
Genel olarak suriyenin sıkıntı yaratmayacagini umuyorum.yazdiklarim tamamen yüzde 60 ihtimalledir.ytd.
Syg
Tcd bu hafta yüzde 4 versin arkama bakmadan çıkacağım
Altındaki getirirlerse beklemeye devam
Viop canli
Dolarda hafiften mujde ar formasyonu var
Eger emrahin annesi formasyonuna gecerse bugun arti 2 ins
Ytd