:)) alemsin abi
insanlar farklı düşüncelere saygı göstertmeyi, öğrenmeliler. umarım bi gün olur bu.
Printable View
:)) alemsin abi
insanlar farklı düşüncelere saygı göstertmeyi, öğrenmeliler. umarım bi gün olur bu.
Bizim buradaki eksi agabeylerden bilen vardir illaki. Yilini su an hatirlamiyirum (olmadi bi arastirayim) ama borsa cok fazla yukselmis ve sonra cook buyuk bir ekonomik kriz olmus ulkemizde.
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada İdlib'de 3 şehidimizin olduğunu söyledi. Erdoğan, "Rejimin kaybı çok büyük" dedi.
Evet 1993 yilinda baskilanan faiz sonrasi cok hizli yukselen borsa 1994 te ekonomik krizle [emoji107] yere cakilmis. Tabii o sirada ben saklambaç filan oynadigimdan hissetmemisim :)
Gene misliyle durumları...
Öyle şeyler de öyle iddialı konuşuyorlar ki sağlamasını yapmak neredeyse imkansız.
Bunların odağında bulundukları hiçbir işlemi ben sağlama yapmadan doğru kabul etmiyorum...
Geçen Yılmaz Özdil'in "Yalan" konulu bir yazısı vardı...
Reisin hemen herkesi yalancılıkla suçladığı olaylar...
Herkes yalancı bunlar kalıyor geriye bir tek doğru olarak.
Herkes hırsız bir tek bunlar kalıyor namuslu olarak...
Borsadan cikan yabancilar dolarlarini alip gidiyorlar herhalde.....
sebep buysa daha cok rezerv erir...
dolar da ne zaman dolar...dolar mi bosalir mi !!! gorecegiz.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kremlin: Şu anda Putin'in planlarında 5 Mart'ta Erdoğan’la görüşme yer almıyor. Putin'in 5 Mart için farklı iş planları mevcut
Kremlin: Şu anda Putin'in planlarında 5 Mart'ta Erdoğan’la görüşme yer almıyor. Putin'in 5 Mart için farklı iş planları mevcut
Idlib konusunda Rusya ile uzlaşma zor gibi görünüyor
Dolar endeksi de gevşemiş, 98.5 olmuş.
İlginç dolar/TL gevşememiş ama.
24.2.2020 itibari ile döviz mevduatının toplam mevduata oranı %51.58.
Bu oran %65 ve üzerine çıkarsa teorik olarak merkez bankası para politikasındaki kontrolünü kaybedebilir.
O nedenle bu orana yaklaşmaya başladığında mutlaka bir hamle yapması gerekir.
Merkez bankasının elinde yeterli araç seti mevcut. Ancak bu araç setini kullanması durumunda başka olumsuz etkiler ortaya çıkıyor.
O nedenle merkez bankası her zaman bir tercih yapıyor.
TL bu yaptığı tercih neticesinde değer kazanıyor ya da kaybediyor.
(6.1769 vurdu çekti.)
Yarın tahranda cuma namazı kılınacak mı acaba, eger iptal edilmezse durum vahım
İran yetkili sahıslar bie yakalanmıs virüse...
dth oranı haricinde, ayrıca net döviz rezervlerinin durumu da bu noktada çok önemli..
rezerv eridikten sonra, genelde dolarizasyon kopar gider; Arjantin ve Zimbabve örneklerinde olduğu gibi..
bu ülkelerde insanlar yerli para ile tasarruf yapmıyor. yerli para sadece ikame/mübedele fonksiyonuna hizmet ediyor.
Son Dakika Haberleri
27 Şubat Perşembe 17:25 BIST BANKACILIK ENDEKSİNDE DÜŞÜŞ YÜZDE 4'Ü BULDU
27 Şubat Perşembe 16:44 İRAN CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI MASUME İBTİKAR KORONA VİRÜSÜNE YAKALANDI -HT
https://www.linkpicture.com/q/iranda...gi-iddiasi.jpg
https://www.linkpicture.com/q/iranda...iasi-detay.jpg
Cumaya, tam donanımlı gelin demişler.:kahkah:
Dün iyi gülmüştüm bu fotoğraflara, beni de keklemisler fotomontajmis.:oleyo:
Target rate probabilities for 18 Mar 2020 Fed Meeting 125-150 %72, 150-175 %28
Geçmiş olsun biz dolaresçiler için 2020 kayıp yıl, Trump ın istediği gibi şekilleniyor herşey.
https://www.cmegroup.com/trading/int...n-to-fomc.html
Son Dakika Haberleri
27 Şubat Perşembe 17:46 S&P 500'DE 6 GÜNLÜK KAYIP YÜZDE 10'U AŞTI
27 Şubat Perşembe 17:36 STOXX EUROPE 600 ENDEKSİNDE SATIŞLAR HIZLANDI, GÜNLÜK DÜŞÜŞ YÜZDE 4
27 Şubat Perşembe 17:36 ABD'DE 30 YILLIK TAHVİLİN GETİRİSİ YÜZDE 1,75'İN ALTINI GÖRDÜ
İnsanlara açık açık Bist pazarlayan 150 bin takipçili hesaplar bugün askerler için dua edelim diyor, stop loss un adını anan yok. Bunlar akp nin güdümündeki hesaplar herhalde başka ihtimal aklıma gelmiyor. İnsanların birikimlerine göz dikmişler. Mesela derinhisse bu hesaplardan birisi, bist forumu da dahil bu adamlar hakkında benden başka yazan yok. Bir kişi bile bu yazdığımı okusa kardır. Yazık günahtır yav.
Yediniz memleketi yediniz. Benim için yok hukmundesiniz[emoji38][emoji38][emoji38]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.linkpicture.com/q/Screen...1_Chrome_1.jpg
Bunlar Wuhandaki tombala oranları, bana % 1.3 çıkma oranı var, dezenfektan kullandığımdan ben onu % 0 kabul ediyorum.:oleyo:
Son dakika: Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve tutuklu bulunan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.
Ya birde bi eleman geldi buraya ya , ben dolar dedigimde, bana; ben dolari onemsemem dolar alinca dolar bazinda kazanamam deyip bistte iyi kazandigini ima eden. Hangi hisseleri aliyorsun deyince cevap yazamamisti :)
Cds 304 olmus
Her gun bir kac puan yukseliyor
500 olursa eyrobond'a gomerim parayi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
120.000 endeks üzerinde 60 bin adet yeni hesap açılıp bistte alım gerçekleştirmiş. Endeks bazında %50 artış oldu ama hisse bazında %100 ila %300 artışlar vardı.
Kurtlar sofrası. Tecrübesizler yem olur gider.
Iranın vatikan *eski büyükelçisi koronavirüsten ölmüş.... papa da rahatsızmış, virüs ile bir ilgisi var mı bilinmiyor ...
Düzeltme*
Son dakika: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı kararıyla görevden alınan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Milletimiz nezdinde hükmü olmayan bu haksız, hukuksuz kararı asla kabul etmiyoruz" dedi.
Muzaffer ve muvaffak BİST çiler epeydir yok bu başlıkta...
Şuradan aldım buradan sattım şu kadar kar ettim. Naber dolarcılar? sesine hasret kaldık.
Biliyorum ve eminim ki, onlar gene en uygun yerden satmış ve nakde geçmişlerdir çoktan...
Şimdi en uygun yerlerden kademeli alıma başlarlar artık...:)
Din adamı hangi din olursa olsun pek değişmiyor. Tıynetleri aynı.
Malum bunlar aynı coğrafyanın eseri olan kurumları temsil ediyorlar.
Farkları da yok.
Mutlaka yeterince mama almamışlardır.
http://www.islamianaliz.com/h/77989/...8J4BKUwmwFY2zw
Yarin kim risk alirda hafta sonuna malla girer? Cevap: -tabiki yeni yetme bistciler. yarin bistte dusus kacinilmaz.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Komutan bugün sabah gümüşteki hareketsizliğe kızdım az bişi heyecan olsun diye pegasus satım varantı aldım, nasılsa pegasusun dayağı bu yıl bitmez diye.Valla hiç fena para bırakmadı,satım varantı işine pegasusda devam edeceğim.Daha önce yazmıştım serde kumarbazlık var,ama öyle ama böyle borsasız yapamıyorum:))))))))))))