şifah= dudak demektir.
şifahen=dudaktan dudağa gibi bir anlamı var. yani sözlü, yazılı olmadan anlamına gelir.
madem sözlü söylediler ne diye kap atıyon yaprağım:)). ha hiç ilgilenmiyorum valla belediyeden biri söyledi. yersen.
Printable View
şifah= dudak demektir.
şifahen=dudaktan dudağa gibi bir anlamı var. yani sözlü, yazılı olmadan anlamına gelir.
madem sözlü söylediler ne diye kap atıyon yaprağım:)). ha hiç ilgilenmiyorum valla belediyeden biri söyledi. yersen.
şirket, gelişmeleri "şifahen" öğrendiyse kap'ın sonuna YTD yazsaydı bari, sonuçta bunlar yazılı değil sözlü verilen bilgilermiş.
Hayırlı olsun
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S-9 bölgesi tamam, S-10 devam ediyor. Peki şirketin hangi bölgedeki arazisi daha fazla ve değerli?
Bekledigimize deger insallah.
Sayın zıp zıp milletin canı burnunda burada... Eczyt tavan olması buradakilerin umurunda degilRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
s10'da çok az bir dönüm var bildiğim kadarıyla, ana parça 9'da. ama yine de teyit etmek lazım bakmak lazım.
bu arada mevcut hareketin arazi haberiyle birebir koordine olduğunu da düşünmüyorum. ya birileri eeeh yeter dedi ya da başka tahtalarda para yapanlar bu fiyat olmaz artık dedi gibi geliyor.
hissenin telegram grubuna cumartesiden itibaren yoğun bir katılım oldu, belli ki bir grup girdi kağıda, normalde sevimsiz bir durum ama bu kağıt da başka türlü gitmiyor yıllardır, iyi olur inşallah..
POIP hisselere rağbet var, dolaylı onunda etkisi olabilir. Onlarında lotu az.
Çıkması gerekiyordu çıkıyor. Ucuz o kadar kastilar dokulecegiz sandılar olmadı. Çetenin diğer kağıtları fizana çıktı bu kalamazdı. Çok altında birşey aramayın. Cuma 20 bin lotla haberin geleceği de belliydi. Sifahen diye de uyduruk bir kap geldi... Doğrudan şüpheli hareketi bertaraf etmek için ..
Bedelsiz çetesi birşey duymuşsunuzdur hepsi aynı kişilerindir.
Bir de beklentim ileride emsal in yukseltilmesi olursa 5/6 yüzbin çıkarsa seyreyleyin gümbürtüyü. Tam Arap şeyhlerinin istediği büyüklükler.
daha 2 tavan yaptık hemen yapıştırmışlar kredili işlem yasağını!
Arka arkaya 5 6 taban yapsa sorun yok tabiki yola devam derlerdi..
marshall 12 tavan mı ne oldu. giden gidiyor, gitmemesi için bahane olursa gitmez, götürecek varsa gider.
bilmiyorum ama sanki şirket kendisi kredili işlem yasağı yapılmasını istemiştir.
çünkü dün gönderdiği kap ta nerdeyse girmeyin bu hisseye daha süreç çok uzun diyecek utanmasalar.o nasıl bir açıklama öyle yok şifaen öğrenişmiş yok süreç bitmemiş yok büyükşehirde onaylanma süreci vs.....zaten bilinen süreci korku vermek için öyle bir yazmış ki...genel kuruldaki tavırlar beni böyle düşünmeye sevk ediyor.
Daha dün 1 bugün 2 nci tavan hiç agresif işlem olmadı.hatta bu gün direkt tavan açtı ve hiç bozmadı.vbts yi gerektirecek bir şey var gibi gelmedi bana.bazı hisseler asansör gibi yukarı aşağı günde 50 defa gider gelir ne vbts ne kredi işlem yasağı ne brüt bir şey yapmıyorlar.15 gün üst üste tavan olan hisseler bist te işlem görmüyorda bu mu görüyor bilemedim..bu 2nci tavanda kredi işlem yasağı.bu nedir yaw.içimden bir ses birilerinin parmağı var sanki diyor.kendileri bilir zaten hissede hiç bir kurum kredi kullandırmıyor diye biliyorum
neyse bunlar benim düşüncelerim.doğru mu yanlış mı bilemiyorum.ama bir gerçek var ki artık mızrak çuvala sığmıyor.
Lütfen kimse al sat tut vb anlamasın.kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Belki de tersidir birileri kredili döndürüyordur onu opeceklerdir. Belki kredili alan varsa onu dokeceklerdir. Belki de şu gruplarda dönen muhabbetler rahatsız etmistir. Muazzam bir çete var memleketin her yerine sirayet etmiş. Kime garezleri varsa onunla ugrasabilirler. Derseniz ki patron veya tahtadaki çete de istemis olabilir. Yani vatandasi koruyacağım denilen hukuk bazlı ne varsa aslında acı çektirmek içindir.
Çeteye açık mektup. Aha yine buraya yazıyorum. Finalde çok geride kaldın hacı ağabey. Önce bir arayı kapat ya da fizana çıkmış ne kadar benzer kağıt varsa alayını aşağıya çek. Buna da razıyım onlara gecerim. Satacağım fiyatı belirlemiyorum, hedef te belirlemiyorum, diğerleri ile aradaki farka bakiyorum. . Bu da olmayacağına göre..
Ben de kredili işlem de yok, çatır çatır borsadan kazandığım para ile döndüruyorum çarkımı. Bedava değil alinteri var bunda . İtlik kopukluk dalavere de yok bunda. Babayı alırsın. Sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman satacağım mal bende. Hazırla paracıkları. Sonra cehenneme git. Brute peşinden de paket emir mi neyse ona da sok. Arayı kapatana kadar beraberiz.
dünyada adalet bakımından devletler üçe ayrılır.
1-kabile devletleri.( kimin gücü kime yeterse)
2-kanun devletleri.( kanunlar belli bir zümrenin işine geldiği gibi uygulanır, kimine uygulanır kimine uygulanmaz)
3-hukuk devletleri.( kanunlar herkese eşit uygulanır)
bilin bakalım biz hangisiyiz.
Hayırlı olsun...
Çete sağ ve solda
Toprak ağalarına ders veriyorlar[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çete mete diyorsunuz da adamlar iyi tuttu bugün. kabul etmek lazım.
Hayırlı olsun
Çete sağda ve solda
İşlem hacmi çok yükseldi. Topladı mı dağıttı mı?
Sattınız mi niye yazmıyorsunuz🤣🤔
Hayırlı olsun
Yıllardır yazıldı bir halt olmadı çete insafa gelir de millete biraz nefes aldırır umarım. Fark hep aynı diğerleri de gidiyor.
Ama ne olursa olsun bu kağıt hiç beni üzmedi ne zaman girsem sevindirdi o kunuda da hakkını yemem.
bir tavan daha yaparsa dolar bazlı maliyetime gelecek. benim gibi 2 yıl ve üzerinde bekleyenler hep aynı durumda. demezler mi adama, affedersin sen bu xoku neden yedin diye. daha bunun kaçan fırsatlar maliyeti, paranın bekleme maliyeti, sinir stres maliyeti var. her türlü bıktırma, yıldırma taktiğine şerbetliyim, oyna devam.
Tekkeyi bekliyoruz.. hedefe daha çok var.. ama spk spekin işlemlerini araştıracağına, yükselmeye başlayınca tedbirlere başlıyor.. yıllardır kim manipülasyon yapıyorsa onu bulsun.. bu arsanın ederi belli.. hisse bazı 60-70 doları görmeden vermem payımı. Çevirir mezar yeri olarak satarım daha çok kazandırır..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gazmanbaba nerelerdesin? Hisseleri sattın mı?
- Enflasyon düzeltmesi kimler için olumlu sonuç doğurur?
a) Duran varlıkları ve stok kalemleri güçlü olan işletmeler,
b) Öz kaynakları güçlü olan ve daha az yabancı kaynak kullanan işletmeler
- Enflasyon düzeltmesi kimler için olumsuz sonuç doğurur?
i) Öz sermayesinin üzerinde yabancı kaynak kullanan işletmeler
ii) Duran varlıkları az, stokları düşük olan işletmeler
iii) Yabancı kaynak kullanan ve gayri faal durumda olup tasfiye girmemiş işletmeler
yıllardır yükselmesini bekledik ama böyle soluksuz yükselişler de nefesimizi kesiyor. nedir arkadaşlar durum, neler görüyorsunuz tahtada?!
Dile kolay 10 yıl oldu. Bu günleri de görmek nasip oldu. Ama bitmedi, devammm....
Hayırlı olsun
Zıpzıp ilk ve tek yorumun bu olmuş burada biraz alakasız bir başlıkta.. ben turggyi sattım eczyat aldım sen dedikten sonra… turgg 4 tavan yaptı, eczyt ekside…… daha çok zıpzıplar gelir butaya senin gibi yorum yapmaya ama hedefine daha 15 tavan var yıllardır baskılanıyor…. Sert satıp düşürün de korkanlar satsın burada bu tip yorumlar yazmakla olmuyor bu iş…
Zıp zıp, şıpşıp mıpmıp, biliyoruz okuyorsunuz burayı… tavanı bozdun bakalım dökülenleri toplayabilecek misin?
Verdim gitti ne yapacağı belli olmaz
piyasa değeri 156 milyon dolar,
hala çok ucuz olduğunu düşünüyorum.
Herkes kendisi bilir tabiki ,ben tutacagım 2024 yılı ortalarına kadar.