yalan olmasın ama daha oncede gordum.....bu fon cıkısı hareketı olabılır....once yukarı alsonra vur dıkkat edın
Printable View
yalan olmasın ama daha oncede gordum.....bu fon cıkısı hareketı olabılır....once yukarı alsonra vur dıkkat edın
karantina alanları yerleri yapılabilir. şehirden uzakta vs.
cam şişe kolonya pencere tıbbi vs. ihtiyaç olacak.
vergiler vs. kamu alacakları erteleme teşvik vs.
bazı yasaklar ve tatil uzatmaları
ve en sonunda zorunlu haller dışında sokağa çıkma yasağı önümüzdeki günlerde
ytd.
Birileri dün sağlam mala girmiş salmak istemiyorlar çok fazla
Rahip Brunson olayında 83500 leri görmüstük , o zaman sanırım Vakıfbank 3.50 , Garanda 6.80 civarındaydı , demem o ki hala bazı hisseler aşırı pahalı şimdi çok daha büyük kriz var...
oooo sen çok geride kaldın...
şimdi portfoy böyle...
https://i.hizliresim.com/BTXlZX.jpg
şimdi baktım senin için 115 ten satmışım...
https://i.hizliresim.com/8wpXGN.jpg
Tavan uygulaması ne su anda?
Arkadaşlar teşviklerin açıklanma saatini bilen.varmı acaba ?
O gunden bugune etki eden enflasyonu dikkate almiyorsun. Rahip brunson zamaninda 100 tl ye aldigin urunu bugun en az kac liraya aliyorsun.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse bir sey bilmiyor. Guya 18 mart cb aciklama yapacak dendi ama yer saat vs yok
saat 17den sonra........cb acıklayacak toplantı sonras
Ben al sat yapmiyorum. Ayni poz beklemeye devam. Hesabimda bir problem var sanirsam islem limitim ile ilgili. Sabah borsa acildigindan bu yana hic guncellenmedi.
Hangimiz yapmiyoruz ki [emoji3][emoji3]
pay vadelılerde takasları gorebılen varsa garantı ve akbankta kurum bazında kımde ne var yazabılır mı acaba.. mart vade basında ıtıbaren totalde... spotta degıl vadelıde...
endexte iniş/çıkışlar bekliyorum bugun haber akışı yoğun olacak
Spot açıklama sonrası piyasa yukarı yapacak kalk gidelim diyor vadeli poh yeme otur diyor
gibi bir görüntü var
Açıklamaya kadar buralarda dolanır artık
Açıklama sonucu ne olur bilinmez
testler hızla artacağına göre vaka sayıları da çok hızlı artabilir. piyasa bu beklentinin ne kadarını sattı. bu biraz muğlak.
İnşallah güzel haberler gelsin
mesela İtalyada açık açık tüm yaşlıları gözden çıkardık ilgilenmiyoruz artık demeleri gerekiyor
adamlar hiç ilgilenme gereği duymuyor ''the good father'' larla
8200 dax icin teknik olarak tepki yeriydi ve o tepkiyi veriyor...tepkinin sınırı ikili tepe boyun çizgisi ve 0.38 geri alım noktası 10300 civarı olabilir...dax dip beklentim 6600...bizde su an dax ın 10 katında islem görüyoruz 124-82 dusunun 50 fibosu 103 bin civarina tepki verebiliriz...
Piyasa dün dediğim gibi virüse enfekte oldu. Ölüm kalım umursayacağını düşünmüyorum.. Çok güçlü şu an
Avrupa ve dünya otomotiv sektöründe durum ne?
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp tüm dünyaya hızla yayılan Corona virüsü, otomotiv sektörünü de vurdu. Özellikle dünya otomotiv endüstrisinin merkezi konumlarından biri olan Avrupa'da Volkswagen, Fiat, Mercedes, Ferrari, Larborghini, Nissan, Toyota, Renault, PSA gibi en büyük üreticiler üretimine geçici bir süre ara verdiler!
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...asasi-5684979/
Asya çökmüş durumda.. Ama bizde piyasa yapıcı dün boğazına kadar mala girdiği oldukça net
Piyasa ölümü umursamaz piyasanın umursadığı alışveriş.yani vatandaşın tümüyle sokağa çıkmasına yasak gelmesi onun dışında vaka sayısınada ölüm sayısınada bu açıdan bakar.
Havayollarina cok dikkat etmek lazim
Borclari yuksek ,gelecek 2 ay ucus sayilari hizla dusecek.
Airitalia 500.000.000 dolara kamulastiriliyor.
Abd ayni sekilde havayolu sirketlerini kurtarma plani yapiyor
Bizde de carpanlar cok dusecek ,belkide aldiginiz hisse kamulastirilmis olacak
(Tabi bu ihtimaller illa gerceklesir diye birsey yok)
paragöz35 kesin senin hesabın ele geçirilmiş bunları sen yazıyor olamazsın... :)
125,000 de dünyanın en sağlam borsası diyordun 80,000 lere geldik çok pahalıyız diyosun...
93 den 122 ye giden saçma rallide bütün çöp kağıtlar yüzde 100-300 yapmıştı... şimdi bakıyorum hepsi aynı yerlerine gelmiş.
hepsinin grafikleri aynı.
119,700
118,200
112,750
107,250
103.250
Toplanan(kapanmalardan) Toplam kar 2600
104 den kapatılırsa oluşacak zarar :-4000
Net zarar -1400