Gerçekten inanılmaz bir ralli.
Dünyanın en çok kazandıran yarışması Kim milyoner olmak isterdeyiz sanırım..
Pardon ya ralliden beynim yanmış, gözlerim yaşarmış inanamıyorumm.
Printable View
Perşembeye kadar 106 bin fibo hedefine ulaşma isteği çok yüksek
Sp bugün geri çekilirse ne olacak çok merak ediyorum ki kritik yerlerde.
zaten 10/10 yani full pozda short degilmiydin simdi yine 10 birim daha kademeli short mu var ,senin kursun hic bitmeyecek bu yapiyla ... 118-118500 araligindan ikinci 10 /10 da bitse bu sefer baska 10 /10 dahami olacak ...ben anliyamadim bunu ... aslinda en ideali 5/5 yani kademeli 5 vurustur ..
40 gün önce borsa düşerken günde 50 mesaj yazanlar ne olduda sustu..
Kuresel vaka sayısı 3 milyonu geçti az önce.
bundan sonra dow da günlükler önemli,
Vade kapanış tahminleri alalım ?o
Dolar, altın, viop hisse hepsinde yuklu longdayım hersey birlikte yukselecek
Haziran vade 118.700 short o zaman...
Piyasa adamın sesini işte böyle keser.. Hadi bana eyvallah.. Bi daha borsa düşecek diyenler bin kez düşünsün
Cok yavaşsın pala emmi, şimdiye kadar 120bini yakmalıydın
Go go go yapalım
gerçekten finansal piyasalarda yatırım yapıyorsanız çok iddialı olmamanız gerekir pozunuz konusunda..temkin ve sabır 1 numaralı kural.. her açıdan görmeye çalışmak gerekir.. her şey çok hızlı değişebilir.. tüm enstrümanlarda yüklü long (veya yüklü short) olmak işten anlamamak demektir..
gazoz kapağıyla oynuyorsanız o başka.. nasılsa zarar fazla olmaz diyerek işkembeden atabilirsiniz..
Aynen devam ..[emoji173]
çok kolay gaza geldiler fed para basacak lafını duyunca.. o para hemen Türkiye ye gelecekti..hesap bu.. dolar 5 tl olacaktı.. düşünceleri istekleri bu.. ama realiteler farklı.. 5 tl olmasını beklerlerken 7 tl oldu..
Uyuyakalmışım naptınız da koç nerede devlet nerede biraz izleyelim duruma hakim olalım
Bizim millet geçen ki 80bin - 120 bin rallisinde yaya kaldıysa bu son 80bin - ¿ rallisinde de yaya kaldı malesef,
kaçınci bu fırsat
hep kaçır hep kaçır. ulaa bi kerede trene zamanında binin bea
Gündüz aldıgımız endeks kontratını "aksam seansına dahil et" kısmını işaretlemeyi unutmuşsak aksam seansında satabiliyor muyduk?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kolay gelsin
https://img510.yukle.tc/images/4926123.PNG
Teşekkür ederim cevabınız için
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ohaaaaa 101 bin
sayın paradigma bunu defalarca belirttim lakin siz denk gelmemişsiniz anladığım kadarıyla...
şu an 13/10 oldum...vob için ayırdığım miktarın %10 u ile trade ediyorum yani 10/10 vob portföyümün %10 u na denk geliyor.. çok nadiren %20 ye çıkıyorum yani 20/10 a...şu an mesela 13/10 dayım pasiflerimin tümü gelirse 20/10 olacam o vakit stop belirleyecem...118.500 bana göre direnç...her neyse merakınız giderilmiştir umarım...
Xu100 101 yaktı
Vadeli daha yeni en yüksek rakamı yapamadı 😀😀😀
Len zatü 2 defa 118 gördüydük 😊😊 iyi ekmek bırakmıştı o dönem
Kim shortluyor bu Velet’i 😀
Yeni vade de ilk jetonu da salladık 😊
https://i.hizliresim.com/0K5YwA.jpg
Bankalar çok geri kaldı
Bankalar içinde halkb dahada geri kaldı
Sonuç
Fede kadar bekle diyor iç ses
ne demiştik demek istemiyorum... Ama şartlar ve çok bilmişler yüzünden bunu diyeceğim :))))
Günlerdir borsa koptu gidiyor diyorduk. ama buna rağmen sürekli düşecek diyen kişilerin saldırısına uğruyorduk.
Azıcık bir geri çekilmede borsayı göçertenleride gördük ve de sonuç ortada...
Kısacıları silindir gibi ezip geçtiler... Hayırlı traşlar :cool:
Dunya piyasalarindan bir farkimiz yok. Bist gibi Butun dunya borsalar gibi yukseliyor. B
TL gibi butun emerging ulkelerin paralarida deger kaybediyor.
Her seyi bizim kucuk yatirimcinin ters algisi uzerinden dusunmek yeterli degildir.
BEN gideyim mangalı yakayım iftar için şimdiden 😀😀
Bugün et yiyeceğiz 🥩🥩🐻🐻🐻
Son dönem de ne zaman et yemek istesem 1 gün gecikmeli oluyor ya du bakalım 😀😀🙃
Arkadaşlar mayıs vadeli kağıdı şu an alsam mayıs gelmeden satabilirmiyim
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.