Bilançoyuda gönderinde bitsin bu işkence yolu açın artık...
Kim ne yapacaksa yapsın. Belkide hiçbirşey olamayacak belkide çok şey olacak... Bir düşün yatırımcının yakasından artık.... Bir salın....
Printable View
Bilançoyuda gönderinde bitsin bu işkence yolu açın artık...
Kim ne yapacaksa yapsın. Belkide hiçbirşey olamayacak belkide çok şey olacak... Bir düşün yatırımcının yakasından artık.... Bir salın....
Kron dünyada fuarlara katılmaya devam ediyor. Bu sefer suudi arabistanana gidiyor fuara. Binlerce kişi geliyor bu fuara .
Bundan sonra Kron , bu tip fuarlarda yaptığı masrafların çoğunu e-turguality teşviğinden geri alacak . https://ticaret.gov.tr/data/62ab474d...ablo%20son.pdf
Profilimde paylaştım bugün :https://twitter.com/TemelTeknikBist/...46590303351221
Aynı sektörde, aynı ülkede, aynı borsada işlem gören Link bilgisayar yılda 7 milyon tl yatırımlara para harcıyor ,Kront ise 90 milyon tl . Kron, 12 kat fazla para harcıyor yatırımlara .
Link Bilgisayar bugün tavan kapatmış , F/S'si 30 'a yaklaştı. F/S : 28,8 oldu.
Aynı sektörde, aynı ülkede, aynı borsada işlem gören diğer yazılım/bilişim hisseleri , MİATK, LİNK , PAPİL, SDTTR, HTTBT F/S lerinin yani Piyasa Değeri/ Yıllık Satışlar oranı, şu an 20 lerde 30 larda .
Bu durumda Kront 'ta aynı ülke , aynı borsa, aynı sektörde işlem gördüğüne göre ve de diğerlerine göre hem çok daha yüksek brüt kar marjıyla çalıştığına göre hem de yıllık olarak çok daha fazla yatırım yaptığına göre;
Kront minimum F/S 40 ile fiyatlanması gerek.
F/S:30, Ciro : 35 milyon dolar KRONT=Unicorn
F/S :40, Ciro 25 milyon dolar KRONT =Unicorn
F/S : 50 , Ciro 20 milyon dolar KRONT =Unicorn
F/S :40, Ciro 25 milyon dolar KRONT =Unicorn
F/S:30, Ciro 50 milyon dolar KRONT= 1,5 milyar dolar piyada değeri.
F/S :40 , Ciro 50 milyon dolar KRONT = 2 milyar dolar piyasa değeri.
F/S : 50 Ciro 50 milyon dolar KRONT = 2,5 milyar dolar piyasa değeri
F/S 30 : Ciro 100 milyon dolar KRONT=3 milyar piyasa değeri
F/S 40 : Ciro 100 milyon dolar KRONT = 4 milyar dolar piyasa değeri
F/S 50 Ciro 100 milyon dolar KRONT = 5 milyar dolar
F/S 30 Ciro 200 milyon dolar KRONT =6 milyar dolar piyasa değeri
F/S 40 , Ciro 200 milyon dolar KRONT = 8 milyar dolar piyasa değeri
F/S 50 , Ciro 200 milyon dolar KRONT = 10 milyar dolar piyasa değeri.
F/S:30, Ciro : 15 milyon dolar KRONT= 500 milyon dolar piyasa değeri.
F/S 40 , Ciro 15 milyon dolar KRONT = 600 milyon dolar piyasa değeri .
F/S: 50 Ciro : 15 milyon dolar KRONT : 750 milyon dolar piyasa değeri .
KRONT hedef fiyatlarım : Unicorn + dolar kuru 28,40'a göre hedefim fiyatım = KRONT hedef fiyatım 331 lira.
Decacorn + dolar kuru 28,40'a göre hedefim fiyatım KRONT hedef fiyatım = 3 bin 317 lira.
Unicorn +dolar kuru 50 lira = KRONT Hedef fiyatım 584 lira.
Decacorn +dolar kuru 50 lira= KRONT hedef fiyatım 5 bin 840 lira.
Yeni Sasa , Yeni Kontrolmatik , Yeni Hekts adayım KRONT .
https://twitter.com/TemelTeknikBist/...84767403995143
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Teknik görünüm böyle....
Daha önce 00 olarak işaretlediğim 7,59 dan kalkan fiyat ok ile işaretlediğim 15,70 üstünde kalıcılık sağlarsa trend desteği olan mavi kol desteği 17,63 Tl üstüne atıp baş hizasına gelirse işte o zaman acayip şeyler olabilir.
Tavan istiyoruz, daha uçağı havalandıramıyorsunuz....
https://resimupload.org/images/2023/...n-Alintisi.png
su bedellisi gerceklesmeyen senetlerin satisi da yapilsin, oyle gelir 3. ceyrek finansallari.
Gondermemeleri normal bence.
OLm biz nerdeyiz sen nerdesin...
Yapsana lan bir tavan.... Aylarca devre kesici yedin, 3-5 tavan yapsana pezo bizde sevinelim...
Konsolide bilançolar için ise son tarih 9 Kasım olacağından bu işkence 3 gün daha devam edebilir....
6 senlik yatırımcıyım..
işkence 6 senedir sürüyor.. şurda değil 3 gün... 3 sene sürse bile artık benim için anlamı yok.
Tek hedefim ve odaklandığım nokta hedef fiyatıma gelip, hisseden çıkmak.
Onun dışında gece gündüz demeden hafta içi haftasonu demeden , kront ile ilgili sürekli temel analizler paylaşmaya deam edeceğim twitterda. Ta kii hedef fiyatıma gelene kadar.
Bazen gübe 10 kez baze de 5 kez ama her gün , gece gündüz demeden , haftaiçi haftasonu demeden sürekli paylaşım yapacağım.
Sövdümü sövdü oluyoruz bu ne rezillik ya...
Nedir %-1,41 düşmek
TAMAM dır oldu bitti herşey.. Mallar satılmış. İş bitti.. Artık ne olacaksa olsun....
03.11.2023 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, ortaklarımızın yeni pay alma haklarını kullanma süresi içinde kullanılmayan toplam nominal değeri 80.450,107 Türk Lirası değerli payların tamamı, Borsa İstanbul AŞ Birincil Piyasa'da satılmış olup, satış işlemi 07.11.2023 itibarıyla tamamlanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1214998
Bir salında gidek ya amq..
hırsızğa deavm etseler etmeseler de ...
yıl 2023 sonu olmuş..
enflasyon fiyat artışları ebesinn nikahına kadar çıkmış 2021 yılında beri
asgari ücretten tutun dolara kadar her şey uçmuş.
Bu saatten sonra öleciğimi bilsem de satmam artık zaten .
Hocam bilançonun ne geleceği ortalama belli 3-5.... Bir cacık olsa çoktan alırlardı...
En azından son enflasyon zararımızı çıkarsak...
Zaten bir yerimize tilki kuyruğu kaçmış.... Halen neyin peşindeler
Neyse özet olarak, şöyle olacak.
2021 yılı = Dolar : 7 lira , Asgari ücret:2800 lira Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi
2025 yılı = Dolar : 50 lira ,Asgari ücret :25 bin lira. Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.
2025 yılında ise , 2021 yılına göre ;
Dolar : 7 kattan fazla artmış olacak,
Asgari ücret : 8,9 kat artmış olacak,
Bist 100 : 19,2 kat artmış olacak,
Yatırımcı sayısı : 25 kat artmış olacak .
Doların da enfaslyonu var bu sebeble;
2021 yılı kront fiyatı + ortalama 9 kat artış ( çünkü dolarında enflasyonu var) +reel getiri (3 sene geçti 2021 yılından ) = hedef fiyatım yani unicorn yani 1 milyar dolar.
Unicorn + dolar kuru 28,40'a göre hedefim fiyatım = KRONT hedef fiyatım 331 lira.
Unicorn +dolar kuru 50 lira = KRONT Hedef fiyatım 584 lira.
Daha uzun vadede ise hedefim decacorn.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
hemen 15 liranın altına bastılar..
anlaşıldı
amaçaları ters psikoloji ve hırsızlık yine.
Neyse ben gece gündüz, hafta içi hafta sonu farketmeksizin , kront ile ilgili temel analizlerimii paylaşmaya devam edeceğim .Bazen günde 10 kez bazen de 5 kez, ama hiç duramdan sürekli paylaşım yapacağım ki , 8 milyon 600 bin yatıorımcının tamamına ulaşsın yazılarım.
Bu arada daha önce 23 ekimde , kront temel analizini mesaj olarak arttığım Yaşar erdind, tuncay Turşucu ve Aziz serinde den hala herhangi bir cevap gelmedi.
https://hizliresim.com/p6rlgxu
Sırada fon yöneticilerine mesaj atmak var.
Bugün yarın onlara da mesaj atarım .
Bi de twitterda 400 bin 500 bin takipçili borsa hesaplarına da atabilirm öze mesaj
mesela şunlar olabilir;
https://twitter.com/taaardu
https://twitter.com/____PASA____
https://twitter.com/arifcoskun05
https://twitter.com/ibrahim___ethem
https://twitter.com/ademayan66
https://twitter.com/BayTutumlu
Attığıım mesajları da burda paylaşırım . Zaten teittersa yazdıklarımın aynılarını atacağım onlara da
dünkü çocuk olan Link Bilgisayar , F/S : 30 ları geçti ,piyasa değeri ise kront'u geçti.
Dünkü çocuktan bahsediyorum , esnaf link çöp yazılım şirketi olan link bilgisayar
#KRONT
2023/9 ile 3 ay önce gelen bilançco yani 2023-6 karşılaştırılması..
Arada bu kadar uçurum olması imkansız.
Birileri yine anlaşmalı olarak küçük yatırımcıların parasını çalmak için bilanço oyunları yapıyor.
Benim düşünceme göre sakın ha bu hırsızlara paranızı kaptırmayın .
Para kolay kazanılmıyor. Bunların derdi milletin 3-5 lotunu da toplamak bu sebeble anlaşmalı olarak bilançoyu kötü gönderdiler .
Benim düşüncem, paranızı kaptırmayın bu hırsızlara , uzun vadeli bakın hisseye
Şirket daha yeni bizden yani yatırımcılardan para topladı bedelli sermaye artışı için ve bu parayla da yatırımlar yapılacak..
Sene başından sonra , e turquality desteği devreye girecek. https://ticaret.gov.tr/data/62ab474d...ablo%20son.pdf
Sadece bu 9 ayda 87 milyon milyon tl yatırım yapmış şirket , bedelli ve e-turrquality desteği hariç bu rakam
Aynı sektörde olan ve şu an da 30 F/S ile fiyatlananan Link Bilgisayar bırakın 9 ayı, 1 senede bile sadece 7 milyon tl yatırım yapıyor.
Özet olarak profilimdeki yazılarımı da okuyun ve b hırsızlarının tuzağına gelmeyin
Amaçları düşükten hisselerinizi almak , paranızı bu hırsızlara sakın kaptırmayın.
https://twitter.com/TemelTeknikBist/...35620279251006
Twitterda yazdıklarım bilanço ile ilgili dşüncelerim.
3 şey söyleyecem.
1-Bilanço aşağıda leşşş ama bunu tahmin ediyorduk...
2-Olm twitterda yatırımcıları para kaybettin diye artistlik yapmayın; kront yatırımcısıyla baş edemezsiniz; biz iç çamaşırımızda el bombasıyla gezen adamız. Dinamiti sigar niyetiyle ağzımızda taşır , mermiye kafa atarız....
Onur bey çıkarmış saplamış... ki Sn.Lionnes senelerdir aynı şeyi söylüyor ama biz anlamıyormusuz...
3- Şunu düşünün; bedelsiz bitti... Bedelli bitti... Dibi gördü... Kalan lotlar satıldı... Bilanço açıklandı... Yarın bambaşka bir gün.. Ya bir Güneş gibi yeniden doğacağız yada üzerimize sifonu çekecekler....
Yarın ola hayrola kolkola dötdöte pipipipiye battı balık yan gider...
https://resimupload.org/images/2023/...c2fe659c60.png
Bilanço leş derken klasik kront.
Son çeyrek faturalar net kara yansıyor.
Aslında heröeyrek aynı rakamları açıklıyor.(ilk çeyrek deperem etksisinden zarardı)
Burada kitik olan konu kront amerika para kaçırma kront amerikadan yaplıyor olmalı.
Yoksa içeride çalınacak birşey yok
Hırsızlık olacak işlem bence ünlü menkulu yetkilendirip netas dan alınan malları dolar bazı çarpı 3 yaptırıp satmak.kızın gelsin netaş payı alsın.sonra haber akışı hoppp sert yuları oradan kurumsal yatırımcıya malı kitle onlar da peişan hacimlerde malı satsın.içerideki yatırımcı perişan olsun.
Bilanço burada hikaye aynı rakamlar geliyor.(deprem hariç) şimdi son çeyrek biraz daha iyi rakamlar açıklar diye düşünüyorum.ama ünicorn vs imkansız bence.
böyle bilançoyla zaten unicorn olması imkansız..
ama benim unicorn beklentim devam ediyor.
F/S ne azından 40 ile fiyatlansa . ( LİNK , F/s si 30 lar geçti, PAPİL lin 20 küsürde F/S si)
bir hesap kitap yapalım.
Unicorn bölü F/S 40 = ?
Cevap 25.
Peki 25 nedir?
Cevap: 25 milyon dolar ciro .
Ha 25 milyon dolar ciro yapamazsa kısa dönemde ..
Mesela 12,5 milyon dolar ciro yapsa , F/S :40 tan da , Yarı Unicorn olur yani 500 milyon dolar piyasa değeri.
Bilanço leş değil bence. Klasik söylemine katılıyorum. Fiyattan belliydi zaten. Ayarlanmış geçiştirme bir bilanço. Artık çok belli oluyor. Bundan sonrasını anlamak için hareketlere çok dikkatli bakmak lazım. Bedelliye para koydular mecbur kurumsal yatırımcı avı olur mu bakacaz.
Sektördeki bazı hisseler , PAPİL , LİNK 20 küsür , 30 küsür F/S ile fiyatlanmaya devam ettikleri sürece benim de Kront için hesabım minimum F/S :40 olacak.
normal şartlarda bu hisseler böyle fiyatlanmasaydı F/S:20 derdim hadi bilemedin F/S:15 makul derdim . Ancak şartlar değişti.
Unicorn olabilmesi için işinden başka bir şey düşünmeyen konusunda uzman bir sahibi ve yönetimi olması lazım.
Bunun sahibi Bist'te iş peşinde. Yönetimi de teknoloji gurularından değil çoğunluğu finansçılardan oluşuyor.
3. veya 4. çeyreğe oynanır Kront'ta, patronun pozisyonuna göre, ama ötesi için bir temel oluşturamıyorlar.
Daha öncede ifade etmiştim bu şirketin sahibinin değişmesi lazım. İşinin ehli dürüst birilerinin eline geçerse o zaman bir dünya markasına dönüşebilir. Bu iş böyle yapılır diyecek bir guru her şeyi değiştirebilir. Biz de böyle guru aslında çok da nasıl denk gelir orasını bilemem.
Borsada ünicorn piyasa değeri başka bir kavram şirketin kendisinin ünicorn olması bambaşka.
Pakistan da etisalat dan iş alabilmişken s.arabistan’ın sıfır olması enteresan.
Çok daha kötü bilançolar ve şoklar gördüm bu senette.o zaman mcap bu seviyenin epey üstündeydi.benim buradan alma sebebim netas dan alınan dolar bazı mcap e yakın bir öcapmde olması.hemen hemen hiç kimse tarafından bilinmemesi,aslında mevcut müşteri profilinden patrona kar kaçırma ortamı ozr.kron usa gerçekten pazarlama mı yoksa yiğeni kızı tarzı nir organizasyon mu yoksa gerçekten kıran kırana pazarlama varda iş mi alamıyorlar onu çok merak ediyorum.şirket için çnemli nir para yakıyorlar orada. Bist 100 dışı olup saçma sapan mcaplere gitmeyen ender senetlerden(enflasyon ve dolar ile karşılaştırma yapıyorum).klasik kront bilançosuydu bakalım 12 aylıkda bedelli sonraı bir ayrışma yapabilevek mi
Arge harcaması yıllık 1.5 -2 milyon $ civarı olacak görünüyor. Önceki ceyreklerle tutarlı gelmiş. Geçen yıl 1 milyon $ kadardı arge.
Bilançoda baska ilginç bir şey göremedim.
Ben leş oldugunu dusunuyorum.Bence siz sirkete bakiyorsunuz sadece.
Bir 6 ayliga bakalim birde buna.
Bir istikrar var mi? Gecen seneyle falan bir alakasi varmi?
Valla reel %300 enflasyonu da dusunun , en azindan tuikin %70 ini dusunun.
Borcu dusunun. Bedelliyi düşünün. Bu sirketin aralik 2022 de 23 Kusur TL oldugunu düşünün.
Endeksin 2x-3x yapip 8500 e dayandigini dusunun.
Bunun %70 deger kaybettiğini dusunun. Bu %70 icin bizim %250 cikmasi gerektigini dusunun.
Vs.
Neyse bosverelim gecmisi gelecege bakalim....
#kront #tarkm #sahol #sasa #doas #froto #thyao #tuprs #kontr #eregl #brsan #sise #astor #dofer #mekag
KRONT , Bilanço oyunlarıyla elinizden hisseleri almaya çalışıyorlar.
Sakın bu tuzağa düşmeyin.
Özellikle yarın ve ilk hafta, yani yarından sonra 1 hafta boyunca , küçük yatırımcının elinden hisseleri almak için , hissede hızlı aşağı hareketler , devre kesiciler vs. her türlü oyunu yapacaklar.. ( bu benim fikrim )
Bu hareketlerin amacı küçük yatırımcıyı korkutup , hisseleri bedava fiyata toplamak .
Yıllardır yatırımcıyım bu hissede , bu hırsızların her şeyini , yılların tecrubesi ile öğrendim.
Bu hisse yani KRONT , unicorn ya olacak ya olacak başka yolu yok.
Bu hırsızların tuzağına düşmeyin .
Kront un , neden unicorn olacağını , profilimde yazıyorum ve her gün paylaşıyor.
Hisse hedefime gelene kadar da , durmadan , gece gündüz demeden , haftaiçi hafta sonu demeden durmdan temel analiz bilgilerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
https://twitter.com/TemelTeknikBist/...85518198518070
#kront
Kront bu 9 aylıkta ,arge ve satış pazarlamaya yani yatırımlara 87 milyon tl harcamış.
2023 yılının tamamında ise bu tutar yani yatırımlara harcanacak tutar 120 milyon tl yi bulacak bana göre.
2024 yılında ise minimum 150 milyon tl olur yatırımlara harcanacak para.
Bedelli sermaye artışından ise ekstra 30 milyon tl daha yatırımlara para harcanacak
Yani Kront , 1 sene içinde 150 milyon tl + 30 milyon tl, toplamda 180 milyon tl yatırımlara para harcayacak.
bu 180 milyon tl önümüzdeki 1 sene içinde harcanak tutar .Yani bu sene yani 2023 yılı ve öncesinde yatırımlara harcanan paranın dışındaki tutar bu 180 milyon tl.
2023 yılında 120 milyon tl yatırım + 2024 yılında 180 milyon tl yatırım = 300 milyon tl yatırım sadece 2 senede. 2023 yılı önceki seneler hariç.
Aynı sektörde, aynı ülkede, aynı borsada işlem gören diğer yazılım/bilişim hisseleri , MİATK, LİNK , PAPİL, SDTTR, HTTBT hepsini toplasak Krontun yatırımlara harcadığı paranın 5 te birini anca harcıyorlar.
30 F/S li , 1,5 milyar tl piyasa değerine sahip Link Bilgisayar , yatırımlara senede sadece7 milyon tl harcıyor .
Papil de 5 milyon tl harcıyor yatırımlara.
Ve bunların F/S leri 20 ler de 30 larda.
Dediğim gibi ,
KRONT , Bilanço oyunlarıyla elinizden hisseleri almaya çalışıyorlar. Sakın bu tuzağa düşmeyin.
Özellikle yarın ve ilk hafta, yani yarından sonra 1 hafta boyunca , küçük yatırımcının elinden hisseleri almak için , hissede hızlı aşağı hareketler , devre kesiciler vs. her türlü oyunu yapacaklar.. ( bu benim fikrim )
KRONT ta hedefim devam ediyor.
Kront ta hedefim unicorn yani 1 milyar dolar piyasa değeri.
https://twitter.com/TemelTeknikBist/...02824974794855
Sanirim tweeterda yeni yazmaya basladiniz.. kendi hisseniz dışında baska hisseleri de # mention yapip yazinca ve bunu sürekli yapinca çok egreti duruyor..
Sözüm meclisten dışarı mal kitlemeci imaji vermekte..
Goruntulenme sayim artıyor diye sevinebilirsiniz ama insanlar hisselerini ararken aramalarda karşısina cikmaktan başka bisey degil.. örnegin birisi tuprasla alakali bisey ararken sizin yazınız çıkıyor adam bakıyor bunda tuprasla alakali bisey yok atlayip geçiyor..
Mesela ben tweeterda bu kadar cok hisse mentioni yapan hesaplar karsima cikmasin diye sessize aliyorum...
Bence sizin yapmaniz gereken hisseniz hakkinda somut donelerle aciklamalar ve haber paylasimi yapmak..
Örnegin kront bir ihale almistir bir is almistir onu atarsiniz..
Kront un bir yonetici degismistir yerine cok donanimli biri gelmistir ondan bahsedebilirsiniz..
Kolay gelsin.. başarılar.
SM-S918B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takipci gelir.. o kolay..
Mesela hic kront hisse isine girmeden
Fiyat/Satislar rasyosunun ve kullandığın diger rasyolari orneklerle bir hisse uzerinden aciklayarak anlatabilirsin 5-6 tweetlik flood seklinde...
Ornegin bist 30 daki bir sanayi şirketinin..o hisseyi ve birkac bilindik hisseyi mentiona alirsin..bu rasyo iyi gelince fiyata nasıl etki etmis ondan bahsedersin..
Bu rasyo bozulunca hisse nasil düsmus vss ondan bahsedersin..
Bu sekilde nitelikli takipçi gelir, kumarci tayfa gelmez..
Kront fena bir hisse değil ama büyük montanli satış yapmali.. KAP i etkin kullanmali..
Brut kar marji cok iyi ama hasilat çok düşük.
Başarilar..SM-S918B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bilançoya bakarken fiyatla pek ilgilenmiyorum. Zaten 40-50 milyon $' lik minicik şirket. Hedeflerini, pazarı, rekabeti gördükten sonra ben ayakta kalmasını başarı olarak görüyorum. Sıfıra mesafesi milyara mesafesinden 20 kat yakın. Beni uçup kaçması değil oyunda kalması ilgilendiriyor.
Herkesin vadesi, beklentisi farklıdır, Al sat tut tavsiyesi değildir. Belki yarın alırım ya da satarım ya da tutarım, bana inanmayın. Spk'ya saygılar :)
#kront
Kront bu 9 aylıkta ,arge ve satış pazarlamaya yani yatırımlara 87 milyon tl harcamış.
2023 yılının tamamında ise bu tutar yani yatırımlara harcanacak tutar 120 milyon tl yi bulacak bana göre.
2024 yılında ise minimum 150 milyon tl olur yatırımlara harcanacak para.
Bedelli sermaye artışından ise ekstra 30 milyon tl daha yatırımlara para harcanacak
Yani Kront , 1 sene içinde 150 milyon tl + 30 milyon tl, toplamda 180 milyon tl yatırımlara para harcayacak.
bu 180 milyon tl önümüzdeki 1 sene içinde harcanak tutar .Yani bu sene yani 2023 yılı ve öncesinde yatırımlara harcanan paranın dışındaki tutar bu 180 milyon tl.
2023 yılında 120 milyon tl yatırım + 2024 yılında 180 milyon tl yatırım = 300 milyon tl yatırım sadece 2 senede. 2023 yılı önceki seneler hariç.
Ayrıca bu yatırımlara haracanacak 300 milyon tl nin büyük bir kısmı da e-turwuality teşviğiyle devletten geri alıcanacak . Ve bu teşvik 5 sene boyunca geçerli.
Yani Kront , her sene yatırımlara tonlarca para harcamasına rağmen , bu paraların büyük kısmına da teşvik olarak geri alacak devletten.
Aynı sektörde, aynı ülkede, aynı borsada işlem gören diğer yazılım/bilişim hisseleri , MİATK, LİNK , PAPİL, SDTTR, HTTBT hepsini toplasak Krontun yatırımlara harcadığı paranın 5 te birini anca harcıyorlar.
30 F/S li , 1,5 milyar tl piyasa değerine sahip Link Bilgisayar , yatırımlara senede sadece7 milyon tl harcıyor .
Papil de 5 milyon tl harcıyor yatırımlara.
Ve bunların F/S leri 20 ler de 30 larda.
Dediğim gibi ,
KRONT , Bilanço oyunlarıyla elinizden hisseleri almaya çalışıyorlar. Sakın bu tuzağa düşmeyin.
Neyse hayırlısı olsun bakalım. Tarih tekerrürden ibaretmiş... Bekleyip göreceğiz...
Dün ne yaptığı değil bugun ne yapacağı önemli......
Hayırlı günler bol kazançlar...
#kront
Link Bilgisayar anlık F/S si (Piyasa değeri / Satışlar ) 35 oldu.
Link Bilgisayar , yatırımlara senede sadece 7 milyon tl harcıyor .
KRONT , 2023 yılında 120 milyon tl yatırım + 2024 yılında 180 milyon tl yatırım = 300 milyon tl yatırım yapmış olacak sadece 2 senede. 2023 yılı önceki seneler hariç.
Ayrıca bu yatırımlara haracanacak 300 milyon tl nin büyük bir kısmı da e-turquality teşviğiyle devletten geri alıcanacak . Ve bu teşvik 5 sene boyunca geçerli. Yani Kront , her sene yatırımlara tonlarca para harcamasına rağmen , bu paraların büyük kısmına da teşvik olarak geri alacak devletten https://ticaret.gov.tr/data/62ab474d....pdf……
Dediğim gibi ,
Özellikle bugün ve ilk hafta, yani bugün 1 hafta boyunca , küçük yatırımcının elinden hisseleri almak için , hissede hızlı aşağı hareketler , devre kesiciler vs. her türlü oyunu yapacaklar.. ( bu benim fikrim )
https://twitter.com/TemelTeknikBist/...48889082405279