BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
7d
MHP lideri Bahçeli: Türk Tabipler Birliği korona kadar tehlikelidir, derhal kapatılmalıdır https://bbc.in/2FHWKbe
Printable View
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
7d
MHP lideri Bahçeli: Türk Tabipler Birliği korona kadar tehlikelidir, derhal kapatılmalıdır https://bbc.in/2FHWKbe
ttb başına
akp li biri atansın
bak ne oluyor
yeminle 1 tane koronalı kalmaz.
Şu brent 43.5-44 üzerine atarsa iyi olacak
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben try verip dolar almiyorum rahatligim bu yuzden zaten 7.63 den bozdurup Ticaretim icin kullanacagim hammadde yi TRY ile aliyorum urunu $ ile satiyorum [hammadde fiyati bugun 7 try ise 1 ay sonrada 7 try ] 7.63 den bozdugumda $ biraz duzeltme yaparsa o kadar karli olurum ha daha yukariya giderse o zaman satislarim dolar oldugu icin zararim olmaz
Yükseltme niyeti olmasa bu ekonomik durumda zaten 100 bin altı rahat olması lazımdı. Zorluyor.
Bizim herşeyimiz illüzyon.
Reis direnci de yakındır. 115 bin di sanırım :) 200 hareketi engellenemez diyeyim de kacıncı kadehte olduğum anlaşılsın :)
iyi akşamlar ahali fed gecesine full şort girdik bakalım...asında çok olumsuz birsey söyleyemez powel ama klasik beklenti bitti satışları beklıorum..bizim endexte karabulut ayı formasyonu oluştu bugünku barla...hedefin 1070civarı xu100de..ordanda ralli...kısmet bakalım..
45 görürde
sonra 8 anca durur
https://i.hizliresim.com/sGq8A7.png
Oruç Reis in bakımı birkaç hafta sürecekmiş :)
TV de Mevlüt Çavuşoğlu dedi.
ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı -AA
ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı
FED: 2020 YILINDAKİ GSYH DÜŞÜŞÜ, ÖNCEKİ TAHMİNLERDEN AZ OLACAK ANCAK BÜYÜME 2021 VE 2022'DE BEKLENENDEN DAHA YAVAŞ OLACAK
16.09.2020 21:05:25 FED'İN MEDYAN TAHMİNİ ENFLASYONUN 2023'DEN ÖNCE % 2'NİN ÜZERİNE ÇIKILMAYACAĞI YÖNÜNDE
16.09.2020 21:04:37 FED: 2020 YILINDAKİ GSYH DÜŞÜŞÜ, ÖNCEKİ TAHMİNLERDEN AZ OLACAK ANCAK BÜYÜME 2021 VE 2022'DE BEKLENENDEN DAHA YAVAŞ OLACAK
16.09.2020 21:03:31 FED, 2020 İÇİN İŞSİZLİK ORANI BEKLENTİSİ % 7.6 (HAZİRAN TAHMİNİ: % 9.3)
16.09.2020 21:02:38 FED'İN FAİZ DEĞİŞTİRMEME KARARI 2'YE KARŞI 8 OYLA ALINDI
16.09.2020 21:02:00 FED'İN FED FON ORANI 2021 SONU MEDYAN BEKLENTİSİ % 0.1 (ÖNCEKİ: 0.1)
16.09.2020 21:01:53 FED'İN FED FON ORANI 2022 SONU MEDYAN BEKLENTİSİ % 0.1 (ÖNCEKİ: 0.1)
16.09.2020 21:01:18 FED'İN FED FON ORANI 2023 SONU MEDYAN BEKLENTİSİ % 0.1
Anadolu Ajansı
o değilde
suriyenin bilmem ne kuzey batısındaki bilmem ne neyine neler oldu
tv hiç görünmüyo
sınırda canlı yayın vardı
:drunk:
Sağlık sisteminde ilginç olaylar oluyor. Eşim ile aynı zamanlarda covid olan güvenlikçi çocuk düzelememiş öksürük ve nefes darlığı sürüyormuş. Tad duygusu tamamen kayıpmış. 10 günü tamamladığı için yeniden rapır almak istemiş. Teste girmiş. Daha sonucu çıkmamış. Aile hekimleri veriyor raporu. Aile hekiminin yanına gitmiş düzelemedim yeniden test yaptım sonucu çıkmadı. Bana 5 gün daha rapor verirmisin demiş. Aile hekiminin cevabı çok ilginç
Sistem değişti 10 günün sonunda pozitifte olsun gidip işe başlayacaksın gibi saçma sapan bir şey söyleyip rapor vermemiş.
bunlar topluca uçmaya başaldı kendilerini göbeğe muska yazan geçen ki hoca bizide göbeğine yazı yazdırıp sonrada bi tur sevabına hocaya veren hatuna çevirdiler
sınırda kelle sayan soylu kelle saymayı bile bıraktı
herşey ama herşey günü kurtarma
Muhalefet eden 2 uye daha da dusurun mu demis faizleri
dow
günlük
https://i.resimyukle.xyz/xI4aac.png
Gold iyice hacıyatmaza dönmüş kestikçe gür çıkan kıl gibi. 10 dolar gömüyorlar ıkı dkda 6 dolar geri zıplıyor parite de böyle
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artıya geçermiyiz.
sağlık bakanının açıklamaları tam bir skandal.. "yapsak etsek güzel olur, lütfen maske takın" falan filan.. kuralların uygulanmadığı bir ülkede bu durum şaşırtcı değil.. istanbulun ortasında millet maskesiz dolaşıyor güya her yerde takılmak zorunda.. sokakta polis yok.. dingonun ahırı resmen..
Ben özellikle uyumsuzluk gördüğüm her seviyeden kısa vadeli alıp satıyorum Sv Dostum. Alıp sattığım seviyeleri de yazıyorum. Zararına bir işlemim de olmadı. Kayıtlar ortada. Söylediğim rakamlar, orta-uzun vadeli portföye alıp tutacağım rakamlar. Al-tut için beklediğim rakamlar. En geç 2 sene içinde görüleceğini düşünüyorum. Unutmayalım ki ABD borsaları hala zirvede. Aşağı hareket başlar ve dolar becerikli yönetimimiz ile hareketine devam ederse ki aksini işaret eden bir tutum değişikliği yok, yazdığım rakamlar görülecektir diye düşünüyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moody's ödemeler dengesi krizi geliyor dedi
"Merkez Bankası'nın swap piyasasındaki açık pozisyon miktarı 53 milyar dolara ulaştı. Vadesi gelen swap işlemleri yenilenemezse, ticari bankaların Merkez Bankası'nda tuttukları döviz, bu açık pozisyonu kapatmaya yetmeyecek. Çünkü bankaların Merkez Bankası'nda tuttukları dövizler hariç Merkez Bankası'nın net rezerv miktarı sıfıra dayanmış durumda."
tamamı:
https://www.dunya.com/kose-yazisi/mo...or-dedi/481612
Korun istediği 1 göz fed 2 goz veriyor
2023 e kadar faizler sıfır demis
Benim dow 60 bin hedefi düşük kalacak gibi