Tarihi rekor sürede 120X-151X algı yönetimli zalım alg0 rallisi style, daha komple ky'si ve hatta by'si shortu mortu mu kaldı sanıyon, yoksa AKlın sıra forumumu kekliyon,
sen ney deyon ,biraz objektif ol dA )..
Bademcükleri bildin mi ? ).
Printable View
Dolar bey hazır nazır malum, Dowgilde öyle günlerdir..
Görecez halleri Bistik style..
Pek tabî hayırlısıylan..
Son 141X şelale ziyareti başta olmak üzere zırwasal short pozlARImızın çoğunu kâr-al yabtıydık zati bayım..
Düzeltme bile kâfi olur bize.. Tabi sürpriz derin düşüşler olursa gloBal borsalarda da bilahare bakarız mevzuya..
Pozun kat be kat fazlası naktimiz kenarda..
Ve dahi bademligilin i$i her zamankinden zor.
millet Allaha emanet..ekonomik kapanmalar olmasa dahi millet hastalıktan kırılıp çalışacak insan kalmayacak..
piyasa bunun farkında değil..herşey para değil..
Yada misal €/$ grande parite düşse yine kâfi, fena tetikler..
Yada itthefAk'ımsı ayak koalisyon batlasa bi kaza ha keza aynen..
eczanelerde daha grip aşısını bulamıyoruz..sadece çok yaşlılara aşı veriliyor..aşı çıkarsa öyle getirtiliyor isminize.
doktorunuza başvuruyorsunuz, yaşlı değilseniz ve bunun yanında bir rahatsızlığınız yoksa aşı da yok, isminize aşı çıkmıyor..
piyasada normal grip aşısını istesen de alamazsın..
durum bu iken covitin aşısını nasıl uygulayacaz..
tekrar diyorum, SADECE ALLLAHA EMANETSİNİZ..
sabah matchingde dolar 8,45 gözüktü dedi BBHT Cumhur kardeş.
ilginç ilginç olaylar .
1498.25 den sortladim ne sortlasam o gün endex art i 2 yapiyor.
Doları düşürecek döviz kalmadı galiba. "Madem öyle matbaadan TL basıp borsaya sokalım bari" diyorlar galiba :D
Hele TR style'da "Anı, mazi ile hiiç karıştırmamak lazım"..
bence, adam pisigo,
bozgurt uyanıp şortları gapatmasın diye,
doları getirdiği yere bak.
yanına gimseyi istemiyo, hepsini ben alayım diyo,
yavaş al cuniyor. hazımsızlık yapmasın sona. :he:
eski bir dostum dediki, endex + iken garan koç eksi ise gömün gitsin emanuke:)
Kapitalist dünyada insan hayatı onlarca yıldır hiç bir şekilde paradan daha önemli olmadı. Öyle olsa bambaşka bir dünyada yaşıyor olurduk. Yani "herşey para" aslında.
Şöle düşünüyodur ülke yönetenler. Ekonomilerdeki yüzde kaçlık küçülme kaç insan hayatına bedel? Atıyorum, 10 milyon insan ölecek toplamda diyorlardır ve bu rakkam ekonomilerdeki büyük küçülmelere göre çok daha makul geliyodur onlara. Hatta bi grafik de yapılabilir. Ölecek insan vs büyüme... orda ki en optimum yeri bulmaya çalışıyorlardır işte. Kesinlikle "herkesin hayatı kurtulsun, bir insan hayatı bile önemlidir" filan gibi bir bakış açısının yanından dahi geçtiklerini düşünmüyorum :)
hayvan terli mi neden yemiyor shortunu :oleyo:
bu vipota 5 dk grafiğe göre iş yapmalı.
yoksa illaki bir süre terse kalıyorsun.
%99 luk bir aşı mı yükleniyor nedir?
petrol neden bu kadar pirimli?
aşılanmamış ayı galmıcak,
pala hepsini aşılıcak bence. :he:
[23/11 12:49] behum1972: Ben şöyle düşünüyorum faiz artışı ardından hukuki düzenlemeler yapılacakti. Adalet bakanı ve Arınçin söylediği RTE nin de haberinin olduğu düzenlemeler devlet Bahçeli'den veto yedi. Erken seçime giderim dedi devlet bahçeli böylece geri adım attı
[23/11 12:50] behum1972: Bu şartlarda faiz artışı havada kalır. AB ve ABD den bizim için iyi şeyler beklenmez buda doları daha da yukarı iter
1498-1500 dahil ve aralığı uygun kademelere tadımlık yazdık taze satı$ emirleri..
Şimdi devlet Bahçeli'nin restine karşılık anayasa mahkemesi kararına istinaden kavala ve diğerleri serbest bırakılır mı Bahçeli'nin etrafından dolanarak
viopta çok kısada 1489.75 var
Türkiyede yargı bağımsızdır.
herkeş yargı kararlarına saygı duymalıdır.
ireizin yerinde olsam bakanlar kurulu değişikliğine giderdim.
bu şekilde gitmek pek zor.
bohçalıdan da ilk viracda kurtulurdum.
iliklere inmeye başladılar çünküm.
vinçento nirvanada çampanyalar patlatmakta.
garan pay vadelide işlem yapıyorum.
Kimse anayasanın kararını uygulamaz.
Taki o kişi konuşursa ertesi gün salınır. Bu sistemde bakana anayasaya bakan olmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken seçime gitmeden Bahçeli'nin etrafından dolanarak bu adamlar salınır. Adalet bakanı RTE den habersiz konuşabilir mi
x100 her 15 dakkada bir zirve yeniliyor,
vadelnin umursadığı yok.
ayıp oluyo palagöz.
Herkes konuşur.
Güç kimde onu bilirler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.