Bugün ulusa sesleniş var sanırım değil mi onun alımları olmasın sakın bu
Printable View
Bugün ulusa sesleniş var sanırım değil mi onun alımları olmasın sakın bu
1585 güzel çalışmış.. yarın ne olur bakalım
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulusa sesleniş piyesi saat kaçta..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vadelide 156300 alti kapanislar yapmadigi surece yon yukari 168 hedefte..dolar dusmeye devam ediyor ortalikta sorun yok
url=https://www.hizliresim.com/h6s04mu]https://i.hizliresim.com/h6s04mu.jpg[/url
12.19 haftalık barı esasısında ne olacagını sonrakı haftayla soylemıs....daha oncede yazmıstım...haftalık barın 2000 2500 puanlara sıkıstıgı durumlarda yaklasık 20k lık bır hareket gelır....yaklasık 13 olmus....147 gecılırse sortcular dusunmelı....
temmuz barı unutmusum yazmayı....sıkısma demıs esasında uzun zamandır bakmıodum ...bıst 100e yenı gordum
Bu finansal özgür hesaplarına denk geliyorum .
Ne zaman denk gelsem birine 1 milyon üstü portföyü var .
10 larca farklı hesapta durum ayni .
Demek özgürlük için bir milyonu tamamlayıp hesap açıp özgürlük hesabı yapmak gerekiyor .
120 bin dolara finansal özgürlük çok iddialı. 10 milyonun olsa yine özgür filan olamazsın 40 yaş altı çoluk çocuk hanım varsa. Hey yavrum hey.
Ayrıca hazıra dağ dayanmaz çok tek tük cauti ağabey gibi düzgün adamlar yapabilir. Ayrıca erkek olarak çalışacaksın yoksa hanım la evde oturursan yaşarken ölürsün :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye, Kabil havaalanını koruma planından vazgeçti. Taliban ve Pakistan ile Taliban'a destek veren diğer 2 güçlü ülke Türkiye'nin bu planına karşı çıkıyordu.
https://twitter.com/hikmetdurgun/sta...316780032?s=20
40 bin nüfuslu ilçede oturulacak ev 600 olmuş 1 kaadi toplayan özgürüm deyip çıkıyor.:)
ev ve arabadan sonra 1 milyonun varsa söyle bir özgürlüğün olur misal işyerinde tatava yaptılar verirsin istifayi 6 ay iş ararim falan diyebilirsin.
güzel tatil falan yapıp yemek yersin ne bileyim ufak şımarıkliklar.
1 milyon üstü yatırımcı 26 bin borsada pay senedinde .
1 milyon üstü mevduat sahibi 275 bin
Yani Türkiye’de 300 bin kişinin 1 milyon üstü likit varlığı var .
Nitelikli yatırımcı 5 milyona ve 10 milyona çıkması lazım ki bu şekilde hesaplamaları mantıksız bulabilirsiniz .
Özgürlerin bulunduğu en üst grubun %90 zaten spekülatör grupları ve tahta yapıcı manipulatörler olduğunu düşünürsek içinde
Durumun özeti bu .
2-3 bin kişi arasına girmekte aslında başarı BİST’te
Abey davar gibisi var mı ağzı var dili yok süt desen süt et desen et. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Poz taşıma bu vade çok erken başlamamış mı?
Bugünkü sağır piyasayi açıklıyor. Dışarı bozdu sallamadi toparladı sallamadi sallamadi Allah sallamadi. Demek poz taşıyormuş. Poz taşırken dünya yıkılsa duymuyor.
Neden böyle olur ki son haftanın işlemini 2 hafta kala yapması acaba hangi şeytanlık hangi cinlikler var dedirtiyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet beyler en az 10 milyon eğitilmiiş emperyalist uşağı ı militan ithal ettik bunlar ne yapacak bilin bakıyım..
Bu bencamini hamam tokmağı ile tokmaklayanlar...
Fura fura minnacık ettiler...
Peki neden başlangıç teminatlarını 870 tl de sabit tutuyorlar,
Neden düşürmüyorlar?...
ortadoğunun bu pisliklerini Türk Halkına entegre etmeyi düşünen, ve dahi aklından geçiren zihniyetin de ...... ...
pardon kızgınlıkla yanlış oldu.. kadınlara hakaret oldu.. özür...
ama bu iş artık çığırından çıkıyor ve sosyal patlamalar yaşanacak..
bunu göremeyenlere gördüğü halde sesini çıkartamayanlara yazıklar olsun.
bu işin sorumluları, göz yumanlar bu toplum tarafından lanetle anılacak..
Düşecek Dow.
Yeni zirve yapmasın.
Ve zirvede kapadı.
Şhortlar için Asya işlemleri umudu devam ediyor SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın şayet asyada iyi ise.
Sabah iyi başlayıp sonra satış ihtimali olabilir.
Benim pencereden
1444 üstündeyiz.
1472-75 üstünede atarsak süper olur.
1462 de fibo direnci var.
Hayırlısı bakalım
Yemekci Hocam analizler için eline sağlık...
Short deneyenler sadece kendilerince gün içi zirve diyebilecekleri yerden deneme yaparlarsa denk getirebilirler bir ihtimal...
Geceye pozisyon bırakanlar maalesef çarpılmaya devam../
Kendi adıma spot miktarını bugün bir tık azalttım, yarında gün içi yükselirse 1 tık daha azaltacağım...
Derin bir düzeltme veya düşüş şu anki şartlarda zor gibi görünse de aşırı alım seviyelerine gelindi, biraz temkin kendi adıma uzun zamandır pozisyon taşıyan biri olarak iyi olabilir düşüncesindeyim...
İyi geceler herkese...
Kişisel olarak
Stoplos koyup devam etmeyi uygun bulurum.
Şuan için yükseliş hareketi başladı denemez.
Bunlar hazırlık safhası bence
Fakat buralardan dönüşde olabilir.
Ben zayıf ihtimal olarak görmekteyim.
O zayıf ihtimale göre de bir miktar şhort şuan var.
1462 üstünde yarın kaparım gibi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece seansı ile beraber saatlik kama içinde..
Yarın gap yukarı yapar mı...
Fareli köyün kavalcisinin parasını verin yoksa köyü fareler basacak..[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Gayet doğru yoldasın hocam.. temkinli devam...
Spotta sizde hisse taşıyorsunuz..
Fanatik olmayan nadirlerdensiniz..
Stopsuz işlem yapmayın..
Bende aynı şekilde devamım..bu tarz trend başlarını yakalamadık mı para gelmiyor..
Hisse bazlı stop şeklinde gözüm xu100 de ağırlık olarak vadeli de.. şu kama kırılırsa ondan sonrasını merak ediyorum..
Yaptığınız asla yanlış değilSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk imamın arkasında namaza durmam diyen Suriyeli ile neyimiz ortak olabilir..
Ümit Özdağ
3-5 milyon afgan din kardeşi gelebilirmiş. Bu din kardeşler bacılarını, karılarını ve analarını afganistanda talibana bırakıp gelmiş.
Hoş gelmiş.
Short giyenlerin short cikaracaz gibi hisediyom, 14e kadar yukarı devam sanki.
Bu işlerden konuşmak için en az 5 yıl bu ekolun -inancın temel hayat tercihlerini mutlaka yapmak ve de en azından 3-5 kitap okumak lazım...
ÖYLE ŞEYLER GÖRÜRSÜN Kİ, O İMAMIN ARKASINDA NAMAZA durulmaz..bazılarının arkasında ben de durmadım ...Ama bu şahıslarla ilgilidir.
mahallede vakit namazlarında; afrikalı,afgan,suriyeli vs.... görüyorum...sallamış..veya ÖZEL(VAR MI YOK MU ONU DA BİLMİYORUZ) BİR OLAYI GENEL GİBİ KULLANMIŞ..ARAMIZDA KALAN SON DUVARI (DİN) YIKMAK İÇİN BALYOZ VURMUŞ.
Yoksa TÜRK-KÜRT,ARAP,İNGİLİZ imamın arkasında durulmaz ,diye genel bir yargı mümkün değil...
Bizim temel problemimiz eğitim sistemimizden kaynaklanıyor.İlkokuldan beri ''KENDİNİZE GÜVENİN'' GAZINI ALAN HERKES HER KONUDA ihtisas sahibi gibi konuşur.Misal motor ustası ''hekimler ittifakına'' aşı konusunda tavır yapar.ÇÜNKÜ KENDİNE GÜVENİR.
oysa şu olmalı, o işin ve sistemin temelinin üzerinde bir birikimin varsa KENDİNE GÜVEN olmalı.
YKS de ilk 5.000 giren öğrenci; yks de şampiyon olmak için gelecek sene bir daha şansını denerse bu ÖZGÜVENDİR.
AMA YKS SAYISALDA ilk 20.000 e giremeyen öğrenci ,gelecek sene şampiyonluk için sınava girerse bu temelsiz öz güvendir,hayaldir.
Arkadaşlar
Burada bir müdettir
Yükseliş beklediğimi
ve bunun endeks 30 hareketi olacağını yazıyorum
sebebi para girişleri tamamen endeks 30 a oluyor
Hisse net forum ilk sayfada bu veriler günlük yayınlanıyor
orayıda takıp ediyorum
kendimde excel tutuyorum
ben kendime 5 kurum bazında excel tutuyorum
hisse net sanırım 10 kurum bazında veri alıyor
1444 üzerindeyiz
bu çok güzel