Elon Musk
@elonmusk
·
51d
Hope you have a good Sunday.
First day of the rest of your life.
Printable View
Elon Musk
@elonmusk
·
51d
Hope you have a good Sunday.
First day of the rest of your life.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
38d
Depremden sonra ilk istifa...
Devlet Bahçeli Beşiktaş Spor Kulübü üyeliğinden istifa etti!
Alıntı:
Deniz
@deniztuncer
Haluk Levent “çadırı bedava vermediler biz de satın almak zorunda kaldık çünkü saniyelerin bile değerli olduğu bir durumda pazarlık yapacak zamanımız yoktu” diyerek ilk günden bunu duyurmalıydı. Bunu paylaşmadı + olay ortaya çıktıktan sonra Kızılay’a toz kondurmamaya devam etti.
DenizAlıntı:
Deniz
@deniztuncer
·
8s
@deniztuncer
adlı kişiye yanıt olarak
Böylece Kızılay’a güvenmediği için parasını Ahbap’a bağışlayanların parası yine Kızılay’ın cebine girdi.
@deniztuncer
·
8s
Parası tarikatlara gitmesin diye Kızılay maden suyu dahi almıyor bu insanlar. Gerçekten şunun hasıraltı edilmesi büyük skandal.
Neye devam edeceğiz? Korku ve yalan imparatorluğu bu dünya.Alıntı:
Hazar Tandoğan
@HazarTandogan
·
4s
Hayatım boyunca bu kadar, günlerce ağladığım olmamıştı. Bu çok derin bir acı. Kalbimle ve ruhumla ağlıyorum. Nasıl bir dünya burası? Gerçekten herkes insan değil. Yoksa bu kadar zulüm olmazdı. Her şeye rağmen güçlü, dimdik ayakta olmalıyız. Toparlanmalı ve devam etmeliyiz.
Boşverelim...Herşeyi boşverelim...Hiçbirşey yapmayalım. John Lennon böyle söylemişti galiba...
Alıntı:
Demişti ki: “Haydi gel götüreyim seni de / Gidiyorum çünkü Çilek Tarlalarına / Hiçbir şey gerçek değil / Ve hiçbir şey yok kafaya takacak / Çilek Tarlaları sonsuzcasına”
Ercüment Devlet Yahnici
@edyahnici
·
1d
Futbol öyle bir sihir ki 21 günlük gündemi anında değiştirdi.
Alphan Manas
@alphanmanas
·
51d
Maçlara seyirci, sandıklara da seçmen alınmamalıdır.
2010 Haiti depremi sonrasını etüd ediniz.Alıntı:
Ahmet Maranki
@maranki
·
3s
Bugün resmi açıklamalarda ABD hatay’da Sahra hastanesi kuracağını açıkladı..? Türkiye’deki afad yetkilerini açıkladığına göre şehirdekiyaralılar tamamen il dışındaki hastanelerde tedavileri tamamlandı veya devam ediyor !bu hastane kimin için kuruluyor⁉️ millet açıklama bekliyor🇹🇷
https://www.dogrulukpayi.com/dogrulu...ialar-dogru-mu
#SONDAKİKA
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Beşiktaş JK Kongre Üyeliği’nden ayrıldı.
Yok be ya...Beşiktaş kurulduğunda bırak Mhp'yi Türk Milliyetciligi bile yoktu.
Türkçülük hareketini başlatan Tekin Alp(Munis Tekinalp) aslında bizim Serez'lidir. Asıl ismi Moiz Kohen.
Samimi olarak "kimsin sen" sorusunu kendi kendine sormus biri olduguna inaniyorum. Bir Fransiz yazar tarafindan yazilan; Bir kimlik arayişının Hikayesi isimli kitap, hayat hikayesidir. Okunabilir.
Yanilmiyorsam Paris'te bir Yahudi mezarliginda gomulmustur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde yaşanan gecikme nedeniyle helallik istedi.
“Adıyaman'da depremin ardından ilk birkaç gün istediğimiz çalışmaları yapamadık.
Bu yüzden sizden helallik istiyorum. Gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."
Rus ordusu, Artemovsk kuzeyindeki Stupochky ve Berkhivka Barajı'nı Ukrayna ordusuyla yaşanan kanlı çarpışmalar sonrası ele geçirdi.
Rusya, 2016 Abd seçimlerine müdahale etmiş ve Trump'un seçilmesinde rol oynamıştı.
Bu konuda çok ciddi iddialar vardı.
Yine yapabilir.
Okan Tüysüz
@okangeo
·
5s
Bugün olan deprem diri fay haritasında olmayan doğrultu atımlı bir fay üzerinde tetiklenmiş bir deprem gibi duruyor.
▪️Bahar Kalkanı Harekatı sürecinde şehit olan askerlerimizin ruhları şad olsun.Alıntı:
🔴Üç yıl önce bugün, kara gün 27 Şubat!
▪️Üç yıl önce bugün İdlib'in güneyindeki Balyun köyünde bir binaya Rus savaş uçakları ve Suriye Rejimi topçularının gerçekleştirdiği atışlar sonucu 34 askerimiz şehit oldu.
▪️Türk milletinin başı sağolsun!
▪️Bizler ve vatanımız için şehit olanları unutmayın!
Rasim Ozan Kütahyalı:
Celal Şengör çağdaş bir Avrupalı değil, tipik Ortadoğulu ilkel bir kafadır.
Emre Özpeynirci
@eozpeynirci
İş zıvanadan çıktı‼️
8 ay önce yaklaşık 380 bin TL'ye alınan, şu an ise liste fiyatı 550 bin TL olan küçük sınıf bir otomobil galeri tarafından 655 bin TL'ye 2.el alınıp üzerine en az 70-80 bin TL kâr konuk 730-740 bin TL'ye satılıyorsa, konuşacak bir şey kalmıyor....
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Dünyada bu kadar geniş alanda büyük felakete maruz kalıp da bizim kadar hızlı toparlanabilecek bir başka ülke olmamıştır."
Yunanistan, elindeki S-300 hava savunma sistemini Ukrayna ordusuna vermesine yönelik Amerikan talebini reddetti.
Gerekçe Yunan operatörlerin S-300'e alışmış olması, S-300 yerine verilecek Patriotların pahalı olması ve Türkiye'yle savaş riski.
Abdülhamit'i tahttan indirmeye gelenler 6 kişiydi.
Trivela Sports
@trivelaspors
·
1 sa
Galatasaray da Kulüpler Birliği’nin paylaşımı RT’ledi.
Buna katılmıyorum...Alıntı:
Leviathan
@mahallesizz
·
5s
Kemalist liberaller Kemalist, İslamcı liberaller İslamcıdır.
Kahramanmaraş Belediye Başkanı, Kızılay'ın çadır satması konusunda "bilgi sahibi değilim" dedi. Mehmet Akif olayı anlatıp "Nasıl değerlendirirsiniz" diye sorunca "Şu an konumuz bu değil" diyerek cevap verdi.
Londra, Berlin ve daha birçok Avrupa başkentlerinde,
Savaşa ve Ukrayna'ya silah sevkiyatına
karşı büyük gösteriler yapılıyor.
Medya bunları haber yapmıyor!
Alla Allah... Konuştukça batıyorlar. Acaba niye konuşuyorlar?Alıntı:
Kızılay Başkanı Kerem Kınık:
2050 çadırın AHBAP'a satıldığından haberim yoktu. Öğrenince arkadaşları eleştirdim.
Faik Toy
@faiktoy
·
4d
İzmir’de sallandık.
#deprem
ABD Deniz Kuvvetleri’nden Yarbay Jeffrey Castiglione: Buraya Türk Sağlık Bakanlığı’nın talebi üzerine geldik.
Cemal Enginyurt'tan Bakan Soylu'ya: Sana bir çözüm önereyim; Cumhur İttifakı üyesi olmayanları statlara almayın, biz yine de bağırmaya devam edeceğiz, hükümet istifa!
Izmir Foça'da 4.5 şiddetinde deprem oldu ..
Geçmiş olsun..
Erdoğan: "Sarmalık kıyılmış tütün satışında yüzde 55 olan ÖTV oranını yarıya indiriyoruz."
https://www.youtube.com/watch?v=PFKBGnbxKJk
Alıntı:
Yeniçağ
@Gazete_Yenicag
·
3s
Melih Gökçek'in kanalında Simpsons görüntüleri eşliğinde Ahmet Çakar:
''Bu depremler NATO'nun Türkiye'yi ağır bir şekilde cezalandırma operasyonudur nokta!''
AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş:
“Çadır üretimi varsa, bunu ‘Para karşılığı aldı’ diye ifade etmek yerine ‘Kızılay bu dağıtım organizasyonunu o sivil toplum örgütüne devretti’ diye düşünmek daha doğru olur.”
Ukrayna, Wagner başkanı Progozhin
Ukrayna ordusu Bakhmut 'da kimyasal silah kullanıyor.