kar_adam senin ayinin tasmasini Cin'e veriyorlar.
Yahu yumurtalari ayni sepete koymayalim deyip global portfoy yaptik. Bozayi daldi yumurtalarin hepsine birden. Nasil bir istir bu.
Printable View
kar_adam senin ayinin tasmasini Cin'e veriyorlar.
Yahu yumurtalari ayni sepete koymayalim deyip global portfoy yaptik. Bozayi daldi yumurtalarin hepsine birden. Nasil bir istir bu.
Avrupa Rus gazını azaltcek
Recep, Akdenizden Karadenizden gazları borulara doldurcek
Pahalı pahalı satıverecek
Avroları halkına dağıtcek
Muhahaha..
Sepete birazda demir çelik naylon falan koysaydin ya..;-))
Bak,Sasa %100 bedelsiz açıkladı..Ereğli 4 TL,Doğuş 5 TL temettü veriyor..
Hadi bende para yok,Zarar çok.Bir şey yapamıyorum...Sende bankonot bol.. Ayı ile uğraşmak yerine, Balık kuş falan avla.;-))))
ABD Başkanı Joe Biden: Rusya'dan hem petrol hem doğalgaz ithalatını yasaklıyoruz
Aslinda rusun zamanlama iyi
Kibris gazi on sene surmez
Yunan uzerinden ulasinca avrupaya
O zaman
Eli duserdi
Hastayi yatagindayken iyilestiricen:))
Aga Simdi Ben 93 yasimdayim karizma yok zate
Simdi putin gibi biri o kadar karizmayi
Savasla taclandirmasa olur mu ki yavu
Yani isin sirf bu yonu bile
Saldiri icin kafi arguman
Cok yaslandim amk 93 yas burda baska Kim var sabah 666 kiz laf ediyodu
Tum gun uyudum be ya Ihtiyarlik iste netcen
Bu sene, Karnaval için Brezilya ya gitmeyi düşünüyordum..
Petrol fiyatları uçtukca uçak bileti fiyatları da uçuyor...Bugün baktım, İstanbul -Sao Paulo gidiş dönüş 14.000 TL den ucuza bilet yok..!!
Geçen yıl, Eylül - Ekim ayında, 1 Aktarmalı 7500 TL ye bilet almadığıma pişman oldum..
Reyiz, Karadeniz'de ki gazı, Akdeniz deki petrolü çıkarana kadar (!) Yurtdışına gitmek de hayal olacak gibi..!!!!
Neyse, Şunun şurasında ,2023 e
ne kaldı canııım..!!??
Bekleriz..
Ingiltere de ABD ile beraber petrol alimini kesmis.
https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cp...exports-nc.png
https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cp...oducers-nc.png
Su Gazprom, Lukoil ve Sberbank hisseleri almak lazim.
Lukoil 250 milyon dolar piyasa degeri. Bir aralar 1 trilyon dolardi.
Etik olmaz herhalde bozayiyi fonlamak.
Ta başta demiştim.Enerji yasağı.
Benim karakterim budur.
Lakin ben savaşırdım da rusla
İyiki bidon yerinde ben yokum.:wu:
YTD.
Ya insanlar ne kadar Cahil
Iiiiyyyy
Avrupa Birliği Rusya'nın gazından kurtulma planını açıkladı
Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya olan bağımlılığından kurtulmak isteyen AB, yol haritasını açıkladı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/u...di-518409h.htm
Batı kurşun atmadan halledecek.
abd para basacak
ab de para basacak sınırsız kaynak yaratma durumları var.
3-5 yılda sıkıntı çekselerde ölmezler ya.
Eskiden gazmı varmış?
rusa refahı yaşattılar şimdide geçmişe dönderecekler.
TFF başta Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus olmak üzere
Ali Palabıyık
Abdulkadir Bitigen
Bahattin Şimşek
Burak Şeker
Suat Arslanboğa
Hüseyin Göçek
Mert Güzenge
Tugay Kaan Numanoğlu
Alper Ulusoy
Halis Özkahya’ya mac verilmeyeceğini açıkladı
Bu hakemlere neden bundan sonra görev vermeyecekler. Bu sene yönettikleri maçlarda şaibe var demek ki. O o maçlarda neler olduda şimdi verilmiyor. Helede yaştan emekli olacak olan hakeme yalvarıp bir yıl daha yaşını uzatanların bugün maç vermeme kararının gerekçeleri nedir açıklayında bizde bilelim.
TFF yönetimi bu işi beceremedi istifa etmeli .. Fırat Aydinus yaş durumundan hakemliği bırakmıştı ve bu federasyon 1 yıl uzatma kararı vermişti simdi lig bitmeden adama mac verilmeyecek denildi . Cüneyt Çakır UEFA’nın en üst mac alan hakemimiz ve dünya kupasına gidiyor ama o da gitmiş ama Ümit Öztürk ve Abdülkadir bitigen devam ediyor
Fenerbahçe kulübü şimdi bi açıklamq yapmış. 150 nin üstünde maç yönetmiş bu hakemler. Dolayısıyla bu seneki bu maçlar şaibe altındadır
Bu , TFF yöneticilerini komple Ukrayna'yıa göndermek gerekiyor..Bol keseden maaş alıp,hiçbir işe yaramayan fosil topluluğu bunlar..
QNB Finansbank cari açık tahminini yükseltti.
Yakın zamanda Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş turizm sektörü açısından
belirgin risk yarattı. Bu iki ülke geçen yıl 6.7 milyon turist göndererek, tüm yabancı
ziyaretçilerin %27.7'sini oluşturmuştu. Savaşın etkilerine bağlı olarak turizm gelirlerinin
düşmesi, enerji fiyatlarındaki artışla beraber cari açığın genişlemesine yol açacaktır.
Geçtiğimiz hafta açıklanan Şubat ayı dış ticaret verilerinin ardından 2022 yılı cari işlemler
açığı tahminimizi 10 milyar dolardan 25 milyar dolara yükseltmiştik. Petrol ve doğalgaz
fiyatlarında devam eden artış sebebiyle tahminimizi 32.5 milyar dolara yükseltiyoruz. Bu
tahmini yaparken enerji fiyatlarının birkaç ay içerisinde normalleşeceğini ve Brent petrol
fiyatının 100 dolar civarına ineceğini varsaydık. Jeopolitik gelişmeler farklı bir duruma
işaret ederse, bunları tahminlerimize yansıtmayı sürdüreceğiz.
Goldman Sachs, Rusya'dan petrol ve gaz ithalatına yasak getirilmesinin küresel ekonomiyi bugüne kadarki en büyük enerji arz şoku ile karşı karşıya bırakabileceğini bildirdi.
Goldman Sachs, Brent petrolü için 2022 yılı tahminini 98 dolar/varilden 135 dolar/varil seviyesine çıkarırken 2023 beklentisini de 105 dolardan 115 dolar seviyesine yükseltti.
Oslo merkezli danışmanlık şirketi Rystad Energy de ABD'nin ardından Avrupa'nın de Rus petrolünün ithalatını yasaklaması halinde Brent petrolünde fiyatın 200 dolar/varile yükselebileceği uyarısında bulundu.
Lumen, a second major American Internet carrier, pulling out of Russia
Lumen de cikti. Birkac gun once de Cogent transiti kesti. Cogent dunyanin en buyugu bu alanda.
Geriye Vodafone, Telekom Italia ve Telia kaliyor Rusya'yi disariya baglayan.
Ne demistim... keseceksin internetini.
Ulan cahil
Kessen ne sibop
Adam
Rutin reyiz
Zaten 11 Mart ta kendi iç intranetiyle servis vercek
Kimse icerden dışarı Dışardan içeri girip çıkamıycakki
Cahil şeytan kız :))))
Doktorlara hınç duyanlar, onları ülkeden kovanlar. İnşallah çoluğunuz çocuğunuz hasta olup gittiğinizde hastanedeki suriyeli ya da liyakatsiz doktor çocuğunuza yanlış teşhis koyup ölümüne neden olmaz.
Daha geçen yıl pandemide hastaneler dolup taşarken, sağlık personeli patır kütür ölürken doktorları şak şak alkışlıyordunuz. Dansöz dönmez bu kadar ülen.
öyle birşey mümkün değil Türkiyrnin en iyi hastahaneleri olmadı yurtdışının hastahaneleri onlara açık
günaydınlar
Bu gece yarısından itibaren motorine 2.25 TL, benzine 79 kuruş zam gelmesi bekleniyor. / Sektör Kaynakları
Putin reyizmis! Diktatorleri "reyiz" diye yuceltmeye devam.
Dunya yaptirim koydu, sirketler zaten is yapamiyor Rusya ile isteseler bile.
Amazon, Microsoft, Oracle servislerini kesti, Rus devlet sitelerini iceriye gecirmek zorundalar zaten. 11 Mart dedikleri o. 2018'de kapsamlisini denediler, olmadi. Rusya Cin degil, ne bunu icraata gecirebilecek donanim altyapisi var, ne de Cin'deki gibi bir internet kontrolu.
Eriksson ve Juniper de kesti. 3G mort bir ay sonra.
Geriye kalan Huaweii ve ZTE telekom altyapisi icin. Onlara da ABD ne yapti gorduk, yiyorsa Rusya ile is yapsinlar.
Iran gibi olacak sonucta, tasmasini Cin tutacak. Iran'in hakedip haketmedigi tartisilir, ama isgalici bozayi hakettigi gibi tarihin derinliklerine gomulup gidecek. Tusa basip bizi de kendisi ile beraber goturmesin de. Ruhuna el fatiha.